Bildirim
Twitch yayın ayarları
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende de aynı sıkıntı var TTNet kullanıyorum 2mb uploadim var ama sistemin iyi olduğundan ufak farklarla kalite ayarını düzeltebiliyorum tabi ama 720 p veya 2000 bitrate üstüne çıkamıyorum diğer yandan oynadığın oyunlarda bağlı lol u 1500 de çok rahat yaparsın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Lol 1500bitrate'de 720 verebiliyormusun ? _____________________________ -
Verebilirsin ama hareketli combo yaptığın sahnelerde camurlasma olur bir yayınında dene twitchte profiline yaptığın yayınlar düşüyor yayını bitirince izlersin nasıl olduğunu veya normal video çek Twitch dışında dene yanı
1600 bit rate verdim ping 50 iken 120 lerde geziyodu muhtemelen hat kaldırmıyor ama diğer oyunlarda ping olmuyor lol de oluyor. Diğer oyunlarda yayın vermeme sorunu ise sistemden işlemci yetersiz kalıyor
_____________________________ -
Lol de yapabilir 100 ping çok sorun olmaz bence birkaç el at hoşuna giderse devam çektiğin yayın kalitesi izle ona göre kisarsin biraz ayarını
sorun olmaz ama yerinde durmuyor devamlı 120 80 arası gidip geldiği için oyun oynamamı engelleiyor. düşürdüm baya denicem _____________________________ -
baya denemeden sonra ping sorununu çözemedim dostum. sürekli düşüp yükseliyor normalde 50 sabit yayın açınca 75-115-120-90 arası inip çıkıyor varmı bir çözüm ? _____________________________ -
Modemin gücüne bağlı olabilir dandikse eğer düzgün çalışmayabilir veya kablodan da yapabilir cat6 cat7 olması lazım ayrıca çevredeki net kullanımında da yapabilir dalgalanma yayın yapmak oyunu PC neti kastirir yani yayın işi kolay iş değil açıkçası her yönden sağlam olması gerek
dandik modem ya ttnetin verdiği modem :( _____________________________ -
2mbit upload ile yayın açtığımda sizin söylediğiniz gibi Lol de ping artışı oluyor. Yayın kapalıyken EUW 66 ping sabit alıyorken. 300bit ile 66 ping sabit alabiliyorum. Ama 300 bit üzeri çıktığımda pingler 80-100-110 değişiyor. 2mbit ile 1000bit üzeri sabit ping ile yayın yapan çok gördüm. Sorun nerede anlamadım birtürlü. 2mbitte 1000bit ile sorunsuz yapması lazım diye düşünüyorum. _____________________________ " This is your life and it's ending one minute at a time! " -
Muhtemelen altyapısal bir durum fiber ile 3 mbps upload alan adam 1000 bit ile yayın yapabiliyor ama ben 2 mbps ile 700 vermeme rağmen yapamıyorum kablolardanda olabilir veya altyapı kaldırmıyordur çeşitli nedenleri olabilir diye düşünüyorum, ayrıca oturduğumuz bölge'de burada büyük rol oynuyor bence _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Ravenolou
Muhtemelen altyapısal bir durum fiber ile 3 mbps upload alan adam 1000 bit ile yayın yapabiliyor ama ben 2 mbps ile 700 vermeme rağmen yapamıyorum kablolardanda olabilir veya altyapı kaldırmıyordur çeşitli nedenleri olabilir diye düşünüyorum, ayrıca oturduğumuz bölge'de burada büyük rol oynuyor bence
2mbit upload ile geçen hafta denediğimde 1500 bit ile 75 -80 ping arası stabil yayın yaptım 2 gün falan. ama daha sonra denemelerimde sürekli bahsettiğim sorunlar var. twitch için upload test yaptığımda herzaman 1900bit gibi bi değer çıkmasına rağmen. Altyapısalda olabilir tabi :S_____________________________ " This is your life and it's ending one minute at a time! " -
Evet kesinlikle altyapısal bir sorun diye düşünüyorum _____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
Hızlı