Şimdi Ara

TWİTCH TV YAYINDAYIZ... (KOD DAĞITICAZ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
3.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler twitch tvde yine yayındayız bu sefer kod dağıtıcaz 50 izleyici olduğu zaman kodu dağıtıcaz twitch.tv/cagkanoz

• 10 tane minion önünde level 2'de Volibear'a saldırır: "Bu nasıl demeyc yaa !"

Başarılar kardeşim, 50 izleyici zor gibi.
  • ne kodu?

edit: kod için bile değmez küfürleşen ergenler var oyun gg wp ben afk tr'de sövdüğünüz tipler bunlar işte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 26 Nisan 2013; 16:39:10 >
  • yayın yapma bence çöp görüntü donuyo falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

10 tane minion önünde level 2'de Volibear'a saldırır: "Bu nasıl demeyc yaa !"

Başarılar kardeşim, 50 izleyici zor gibi.

Aynısını Zed içinde yaptı ve söyledi ardından "Ben AFK bidaha midi bana brakın" :ASD:AS:D
  • ''Bak girecem araya alacaklar beni..... Bak aldılar biliyom ben bi şey biliom di mi hihohaha ''
  • Bende baktım da. görüntü çöp. Ayrıca arkadaş twitch de kendini izlemese sürekli neyse. Yayının %70 i internet explorer ağırlıklı.
    Not: Arkadaşın sürekli parmak ucunu kemirmesi yayın konusundaki heyecanın vucut diline yansımış halidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_DoMiNo -- 26 Nisan 2013; 16:42:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • komedi la izleyin :)
  • bırak kodu araba verseler izlenmez lan bune

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Durukan. -- 26 Nisan 2013; 16:45:11 >
  • Kod var dediler kamyonla geldik.
  • abi çok komik bunlar ya :D Yemin ederim chat ve muhabbet için izliyorum.

Not: İnsan rezil olmasın :D
  • Liseli ergenler toplanmış saç baş yoldurtanlar bunlar işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Liseli ergenler toplanmış saç baş yoldurtanlar bunlar işte.

Tamamen berbat.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.