Şimdi Ara

Twitch de sürekli rage yapan türk streamer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşlar bu adam lol oynarken sürekli rage yapıyor nasıl bukadar wieveri var söyleyinde bizde yapak

• İzlenmen için toxic player olman gerekiyor. Kendine toz kondurmayacaksın ki en çok oyuncunun sahip oldugu bronz ligindeki playerlar seni takip ve desteklesin.
  • bunu bende anlamıyorum çocugun hiçbi özelliği yok ama izleyen çok fazla.
  • out farm bırakmışlar.
  • Yine mi bu cocuk Popüler olmasını söyliyim hemen, video da kanalı var. Bir abiden yardım almış onun sayesinde işte lol videoları, baska oyunların gameplay videolarını yayınladı tutuldu baya o yüzden Ama geçen gün kü streaminde cok ağladı, flame yaptı baya sevenini kaybetti
  • Adam youtube kanalinda , bizimkiler streamden bir haberken gameplay koyup belli bir ergen kitle kazandi. Tek sebep bu.

Adam agir toxic player ve sevimsiz. İzlemek icin cidden ona benzemek lazim. 1 2 gameplayini izledim yetti.

Hele o gay'imsi sesler cikarmasi ve anırarak "merhaba arkadaslar benim adim p0gp " demesi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçen ağlıyodu oyunda, arkadaşları bunu idare ediyo devamlı.

not : evet adamın her gank yediğinde ağlıcak gibi olması hoşuma gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hero Online, Tekrar Türkiye’de!
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: IcyTea Lemon

Yine mi bu cocuk Popüler olmasını söyliyim hemen, video da kanalı var. Bir abiden yardım almış onun sayesinde işte lol videoları, baska oyunların gameplay videolarını yayınladı tutuldu baya o yüzden Ama geçen gün kü streaminde cok ağladı, flame yaptı baya sevenini kaybetti

quote:

geçen ağlıyodu oyunda, arkadaşları bunu idare ediyo devamlı. 

Cidsi mi agliyordu yoksa mecazen mi ? Cunku o potansiyel var

• kim la bu noob hiç görmedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

Yine mi bu cocuk Popüler olmasını söyliyim hemen, video da kanalı var. Bir abiden yardım almış onun sayesinde işte lol videoları, baska oyunların gameplay videolarını yayınladı tutuldu baya o yüzden Ama geçen gün kü streaminde cok ağladı, flame yaptı baya sevenini kaybetti

quote:

Bildiğimiz ağlama değilde, gözleri doluyor sesi değişiyor

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rohypnol

quote:

quote:

Bildiğimiz ağlama değilde, gözleri doluyor sesi değişiyor

. Dedim ya o potansiyel var cunku yani adamda .

Ama hakkini vereyim yine de gameplay cekmek sikinti yani. Bir kac gameplay cekmistim boyle bir ise soyunalim diyerekten 1mb upload hiziyla youtube'a video ekleyeyim dersen olmuypr . Onu gectim gameplay cekerken surekli deli gibi kendinle konusman lazim . Sikintili bise

• 5 dk dayanamadım neyin kafası bu?
  • Olum biyerden tayfa toplamış yorumlarda genelde bu oyunun adı ne falan
  • Birazcık izledim bende.Baya ağlıyordu.

Türkiyede izlenecek tek bir oyun kanalı var.O da Casthane.Baya matrak herifler.Lol streamlarıda baya keyifli oluyor.

• oyunda öyle ama gerçek hayatta cok iyi bir cocuktur oyunlarda fazla kaptırıyor bence ondan böyle oluyor
  • cocuksu bir kişiliğe sahip olması bagırıp cagırması sacma espriler yapması ve girişlerde oyun içi nickiyle kendini tanıtması sizin onunla dalga gecmenizi gerektirmez .
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

oyunda öyle ama gerçek hayatta cok iyi bir cocuktur oyunlarda fazla kaptırıyor bence ondan böyle oluyor

taniyonmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: SteppinUp

oyunda öyle ama gerçek hayatta cok iyi bir cocuktur oyunlarda fazla kaptırıyor bence ondan böyle oluyor

+123213
  • quote:

Orijinalden alıntı: kill them all

http://tr.twitch.tv/theturkishgaming

arkadaşlar bu adam lol oynarken sürekli rage yapıyor nasıl bukadar wieveri var söyleyinde bizde yapak

Bizim Buğrahan la bu Adam youtuber 22 bin abonesi var kanalında tabi olur.
  • ben her gördüğümde izliyorum çok sarıyor hacı evet bazen çok ağlıyo ama çok ciddiye aldığı zamanlarda oluyo o ve arkadaşlarıyla bazen anlaşamıyorlar o sorunu var
    ama ciddi olmayan oyunlarda falan eğlenceli oluyo la

ama bağış isteyip duruyo o işin mantığını anlamadım hiç
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.