Şimdi Ara

Twisting Nether Guild/Raf Arıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese iyi forumlar,başlıkta da bahsettiğim gibi tf realmında guild arıyorum,20 level bloodelf warlockum.Oyun hakkında pek bir bilgim yok,yardıma ihtiyacım oluyor ayrıca şuan için oyunu solo oynuyorum bunun için guild arıyorum.Birde sadece twistingte Raf yapıcak güvenilir birini arıyorum,nickim Goldenflash burdan veya oyundan ulaşabilirsiniz.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruthemighty -- 12 Ocak 2014; 2:08:09 >

Orijinalden alıntı: Shadowmourne

Herkese iyi forumlar,başlıkta da bahsettiğim gibi tf realmında guild arıyorum,20 level bloodelf warlockum.Oyun hakkında pek bir bilgim yok,yardıma ihtiyacım oluyor ayrıca şuan için oyunu solo oynuyorum bunun için guild arıyorum.Birde sadece twistingte Raf yapıcak güvenilir birini arıyorum,nickim Goldenflash burdan veya oyundan ulaşabilirsiniz.İlgilenen arkadaşlara teşekkürler...

rafi sen mi gondericeksin, sana mi gonderilsin istiyorsun? diger forumda da raf gonderecegim biri demissin sanki?

warlock oynamadim ama oyun hakkinda soru sormak istersen falan ekleyebilirsin. laiyaaa#2606
  • Oyunu upgrade ettikten sonra raf daveti gönderebildiğimin farkına vardım ve benim göndermem gerektiğini sanıyordum öyle yazdım fakat daveti alması gereken benim sanırım Oyunda kafama takılan kısımlar olursa pm atarım teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruthemighty -- 12 Ocak 2014; 13:43:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    I am the master of my fate.I am the captain of my soul.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Outland Türk Guild Arıyorum.
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.