Şimdi Ara

Twisted Fate Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar free de olduğu zaman denemştim hoşuma gitmişti birçok kişi oynayanını az olduğunu sölemişti ama ben beğendim genel olarak skorlarımda iyi bi 20 maç atmışımdır -kda da bitirdiğim maç sayısı 4 ü geçmez..fakat hala heroda birçok eksiğimin olduğunu düşünüyorum heroyo hakim arkdaşlardan build ve oynanış taktiği alsam sevinirim..

mesela bi kaç sorunum var öncelili olarak kart seçimi çok zor bakarak bile seçsen arada yanlış kart seçiyosun yada hızlı bir dövüş sırasında karta bakma ihtimalin yok bu oknuda bi tüyo verebilecek var mı kart seçimi sırasında ?

+ Twşsted tek seferde çok damage vuran bi şampi ama heronun sıkıntısı sadece bir dövüş esnaısnda iki skill atabiliyor yani bir yerde bir vs bir karşıaltşığımda bir kişiyle w dan bi kart seçip atıyorum sütüne q atıyorum orda tıkanıyo hero şu iki ksille bile rakip ölmediyse canı % 15 kaldıysa siz vurana kadar sizi full canken öldürebiliyor skill cd leri çok fazla gibi geldi bu konuda ine herhangi bir tüyo veren olursa sevinirim..

• diadan aşşağı bir ligdeysen sakın TF'ye bulaşma oyundaki en zor herodan biridir.
  • Aynen tf çok zor istemeden lane ittirirsin ayrıca biraz hızlı olman lazım wq kombosunu hızlı yapman lazım doğru kartı seçmen lazım hero guclu ama zor pawn ve apdo izle tf ustaları kendileri

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde alayım oynayayım dedim.
    Karşıma ahri seçtiler üstüne üstlük bide jungleları babysit yaptı.

Feedledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Faker - Bjergsen - xPeke felan izle moruk
  • Boşver diğerlerini.Westdoor sadece tf oynuyor nerdeyse onu izle adam baya iyi.Örneğin Msida Bjk le maçlarında vs. Baya iyi oynamıştı.Ama yardım edemeyeceğim.Biraz reflekse dayalı ve bayağı zor champtir Tf.Dia - Master altıysan Tr serverında almanı tercih etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok zordur. Tavsiye etmiyoruz. Dopa gibi oynamak ya da oynamamak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ahri Cosplay Dediğin...
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Takım kötüyse uyum yoksa zorlanırsın Tf ile. O yüzden elmas liginde falan olmalısın ki takımına sığır insanlar fazla gelmesin
  • tf alıp taşıyan görmedim daha
  • Q-W kombosu yetersiz kalmaması uçun oto att. yaptığında hasarını tamamlıycak olan item lich bane çık.
  • Cdr rünlerle gir. Cdr bot kas. Lich Bane ve Luden çıkarak skill spamla. Tf alışması zordur. Tam potansiyelinde oynasan bile herodan az verim alırsın. Tavsiyem başka bir şampiyona yönel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

tf alıp taşıyan görmedim daha

Tf taşımaz taşıttırır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

tf alıp taşıyan görmedim daha

sadece split push yaparak taşıyanlar gördüm
  • Westdoor ve Dopa izle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Twisted ile ustalaşmak istiyorsan bir kaç püf noktasını bilmen lazım,tf koridor safhasında oldukça güçsüz bir şampiyon yapman gereken tek şey koridorunu ittirmeden 6 level olmayı beklemek.eğer arkadaşlarınla team olarak girdiyseniz top ve bot lanede mümkün olduğunca ccli şampiyonlar seçinki ulti ile gittiğinde adamı kaçırmayasın.ulti atmanın bir püf noktası ulti atıp gitmek istediğin yere gitmeden önce e skillinin stacklerini fulleyip gitmen;bu sayede early gamede 90-100 hasar fazla vurucaksın,spell olarak flashın yanında exhaust veya ghost almanı tavsiye ederim ama benim tercihim exhausttan yana çünkü hem altı levele kadar gank yersen atıp rahatça kaçabilirsin ama ghost alırsan onu açmaya vaktin bile kalmayabilir hemde ulti ile gittiğin yerde adamı yakalamakta zorluk çekmezsin,build olarakta cd ayk ardından morello sonrada zhonya almanı tavsiye ederim tf aynı zamanda güzel bi fight başlatma herosu adamların içlerine aniden girip sarı kartı adc veya apc ye attıktan sonra zhonyayı bastığında takımın senin zhonyan bitmeden gelip fightın %70ini bitiricektir.daha fazla ustalaşmak istiyorsan westdooru izlemeni tavsiye ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: MrRoedeer

Twisted ile ustalaşmak istiyorsan bir kaç püf noktasını bilmen lazım,tf koridor safhasında oldukça güçsüz bir şampiyon yapman gereken tek şey koridorunu ittirmeden 6 level olmayı beklemek.eğer arkadaşlarınla team olarak girdiyseniz top ve bot lanede mümkün olduğunca ccli şampiyonlar seçinki ulti ile gittiğinde adamı kaçırmayasın.ulti atmanın bir püf noktası ulti atıp gitmek istediğin yere gitmeden önce e skillinin stacklerini fulleyip gitmen;bu sayede early gamede 90-100 hasar fazla vurucaksın,spell olarak flashın yanında exhaust veya ghost almanı tavsiye ederim ama benim tercihim exhausttan yana çünkü hem altı levele kadar gank yersen atıp rahatça kaçabilirsin ama ghost alırsan onu açmaya vaktin bile kalmayabilir hemde ulti ile gittiğin yerde adamı yakalamakta zorluk çekmezsin,build olarakta cd ayk ardından morello sonrada zhonya almanı tavsiye ederim tf aynı zamanda güzel bi fight başlatma herosu adamların içlerine aniden girip sarı kartı adc veya apc ye attıktan sonra zhonyayı bastığında takımın senin zhonyan bitmeden gelip fightın %70ini bitiricektir.daha fazla ustalaşmak istiyorsan westdooru izlemeni tavsiye ederim

öncelikle kendim bronzda olmayı hakketmediğini düşünen bronz oyuncusuyum ..bi süre sonra artık bronzdan çıkmak yerine oyunu detaylıca öğrenmye bakıyorum hero dağarcağımı geliştirmeye çalışıyorum tf ile başladığımdan beri çok memnunum ...bana kalırsa belki bronzda oynadğımdandır fizze karşı bile ezilmedim özellikle mavi kart sayesinde lanede uzunda kalabiliyorum dediğiniz gibi bir an önce 6 olmaya bakıyorum düşük eloda olmam sebeiylede oyunun her köşesinde free canla gezen herolar olduğu için kill almam zor değil o konuda çok iyi bir hero gitmedne önce sarı kart seçiyorum klasik hmn ışınlaınp q ile öldürüyorum...bazen takım karşı taşıyıcıyı aşırı feedlediyse zorlansamda q skiliyle iyi hasar veriyoum uzak mesafeden tf dede genelde adc arkdaysa en kötü rakibin arkasına geçip adc yi alıp sıçrayla kaçmaya çalışıyorum...

önerilerden westdoor la faker a baktım tek kaptığım ionia çizmeleri ..sihirdar pabucçları yerine aerık bnde onu tercih ediyorum fakat bu bahsedilen kişiler idrek çizmeyi çıkıyolar bana saçma geliyor ben önce lich bane i tammlamak istiyorum mantığını oturtadamdım neden çizme çıkılır ilk ?

ayrıca spellerde sıçra şifa kullanıyorum yine faekr de westdoorda hayaleti kullandığını gördüm ..Ben hala bu heroda hız neden bu kadar önemli anlamadım

• Dopa'nın op.gg hesabından replayleri izle öğrenirsin. Zor olması kart seçmesinden dolayı değil, 0.55 saliselik bi reaksiyon süresi gerekiyor sadece, customa gir %40 cdr yap sanki adam kovalıyormuş gibi koş sarı kart ilk çıktığında seçmeye çalış hep. URF varken iyi trainlemiştim kart olayını. Zor olmasının sebebi dediğin gibi aktif olarak 2 skill kullanıyor,laning phase i heavy poke herolara karşı güçsüz, assasinlere karşı çok güçsüz. Ama doğru kullanıldığında tek başına oyun taşıyabilir.
  • antika1211 A kullanıcısına yanıt
    Twisted fate mobilitysi olmayan bir şampiyon herhangi bir ileri atılma zıplama vs gibi bir skilli olmadığı için lanede oynarken flashın yoksa karşı jungle için free killden başka birşey değilsin aynı şekilde kovalayan sen olduğunda ayakkabın ve ghostun yoksa yine zayıf kalıcaksın,lich bane kötü bir seçim değil fakat ilk itemden alınması çok saçma tf oyunun başında hasar vurmaktan çok cc sini verip takım arkadaşlarına yardım etmesi gereken bir hero.cdr botun hem erken safhada sana sağladığı hareket hızından yararlanıyorsun hemde bottan sonra morello alınca 40 cdr a sahip oluyorsun(ayk 15,morello 20,5 kabiliyet)ve buda 4-5 saniyede bir stuna denk geliyor + ultinin cd si 16 levelde 55 60 a kadar iniyor.morellodan sonra zhonya almanın sebebinden zaten bahsetmiştim,zhonya core item gibi birşey ama kendine çok güveniyorsan zhonyayı üçüncü iteme bırakabilirsin ama ben asla tercih etmem,ayrıca rünlerinde büyüklerede hareket hızı koymanı tavsiye ederim,hareket hızı olmayan tf tf değildir :)

• Lanede 6 olmaya bak veya 6 olmadan önce cc'li bir ormancıdan baskın bekle. Ulti aç , tüm birimleri gör .W açıp sarı kartı al. İstediğin yere ulti at. Ultin tamamlandığı anda Sarı kartı fırlat. Büyük ihtimal kill alırsınız. Bu arada E'nin pasifini W'ya denk getirmeye çalış. Böyle pusu kurarak latede adc çok rahat tekliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiera

Dopa'nın op.gg hesabından replayleri izle öğrenirsin. Zor olması kart seçmesinden dolayı değil, 0.55 saliselik bi reaksiyon süresi gerekiyor sadece, customa gir %40 cdr yap sanki adam kovalıyormuş gibi koş sarı kart ilk çıktığında seçmeye çalış hep. URF varken iyi trainlemiştim kart olayını. Zor olmasının sebebi dediğin gibi aktif olarak 2 skill kullanıyor,laning phase i heavy poke herolara karşı güçsüz, assasinlere karşı çok güçsüz. Ama doğru kullanıldığında tek başına oyun taşıyabilir.

saniyelik olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.