Şimdi Ara

Twisted Fate ultisinden nasıl kaçılır? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ultiyi iptal etmekten bahsediyor olamaz herhalde. Onu herkes biliyor.

Belki de shield alıp açığa çıkmamaktan bahsediyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Meraktan soruyorum kıllık osun diye değil.Noc ulti basınca tf ulti bastığında noc counterlanıyor.Aynısı tf bastığındada oluyor mu?

olmuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

twisted fate, nocturne için counter picktir. Turnuvalara biraz bakın, bir takımda nocturne varsa karşısında da %90 TF vardır.

Benim bildiğim Nocturne TF ultisini counterlayabiliyor. TF ulti basınca Noc da basarsa TF haritadaki herkesi göremiyor aşagıdaki videoda var dakika 1 olması lazım.

http://gaming.stackexchange.com/questions/58048/does-twisted-fates-ult-grant-vision-during-nocturnes-ult

• quote:

Orijinalden alıntı: Kekolayzır

quote:

Orijinalden alıntı: Fulctrum

twisted fate, nocturne için counter picktir. Turnuvalara biraz bakın, bir takımda nocturne varsa karşısında da %90 TF vardır.

Benim bildiğim Nocturne TF ultisini counterlayabiliyor. TF ulti basınca Noc da basarsa TF haritadaki herkesi göremiyor aşagıdaki videoda var dakika 1 olması lazım.

http://gaming.stackexchange.com/questions/58048/does-twisted-fates-ult-grant-vision-during-nocturnes-ult

Bu video çok eski. Sistem nasıl çalışıyor bilmiyorum ama nocturne'u counterlamak için TF aldıklarını biliyorum

• takımdaki herkes teleport alıyor tf geldiğinde teleport ile kaçıyon gg
  • quote:

Orijinalden alıntı: I need $

takımdaki herkes teleport alıyor tf geldiğinde teleport ile kaçıyon gg

teleport 3 saniyede ışınlyor tf nin ultisi 1.5 sn de sen ışınlanamadan tf yanına gelip stunu atar teleport gg olur
  • Demek istediği ultiyi bozmak değil. Oyunu iyi takip edin, tf ulti attığında kule altı girin vs. demek istiyor, türkçe meali dikkatli oynayın, oyuna yoğunlaşın gibi bir şey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sir Villain

Demek istediği ultiyi bozmak değil. Oyunu iyi takip edin, tf ulti attığında kule altı girin vs. demek istiyor, türkçe meali dikkatli oynayın, oyuna yoğunlaşın gibi bir şey.

Aynen arkadaşın dediği gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen kaçmayı biliyorsanda banla twisted fatei . botlane i kaybetmeye lüzum yok değilmi
  • aram da oynarken varustum tf caliliklara ulti ile isinlandi bnde ulti atip Q atip adami almistim bu da boyle bir animdir iste :)

• acaba tfnin ultiyi atmasını bekleyip tam atarkenmi kaçıcaz ( o yerde kartlar oluşurken )
  • range'i içerisindeysen kaçamazsın. yere kartların açılmasını bekle, açıldıktan sonra uza git. sarı kartla yani stun kartıyla gelir, iyi pozisyon almak önemli. lissandra, fizz, nami, caitlyn gibi şampiyonlarla gank atamaz tf. he en son gelip kill toplarsa o ayrı. bi ara modaydı ve tam da lissandra'nın geldiği haftaydı. ultiyi bizim takımın arasına basıp adc'i kesip zhonya rush'lar genelde ama lissandra çok iyiydi ve bu geçen haftanın LCS'i gibi hiçbi b*k yiyemeden, zhonya basamadan mal mal öldü hep
  • quote:

Orijinalden alıntı: CusseD-

Şaka bi yana graves iseniz geliceği noktaya e skili miydi onu atıp fark açabilirsiniz.Bunun gibi bi şey olsa gerek

oha la harbi iyimis sonra zaten gg wp

• quote:

Orijinalden alıntı: win8

Teemoyla kör et göremiyo

• Early ganklerinden kaçmak için mid ve top ve mid ve bot arasının iyi wardlanması gerekiyo. O zaman geldiğini görüp kaçabilirsin
  • Biride cikip Bhansee yazmamis denedim Oluyo Ultisi Yetenek Sayildigindan Siz Haric Tum Takim Arkadaslariniz :))

• Tf mal değilse kesin bir altın kartla gelir. Şimdi 10 saniye tutamıyor altın kartı. 4 saniye var. Bunu kullanın işte.

Ya da gelip kart seçecek, o 1-2 saniye içinde cc çakın.

Çalılara yakın durmayın, sağ sol yapın, yerde kartları görünce savaş çığlınızı atıp kaçın/saldırın :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.