Şimdi Ara

twisted fate'te yardım istiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar twisted fate'yi iyi oynayanlar bana twisted'a en çok hangisi yakışır söyleyebilir mi?Attack damge mi,Ability mi,Attack speed mi?Bana bir rehberlik edin lütfen.Bir de masteries,rune dağılımınız nasıl,onu söyleyebilir misiniz?

• malady-trinity force-sword of the divine - black cleaver - bi de istedigin bisey kas müthiş oluyo bot olarak swiftness
    rune daha yok ama masteries'i okuyarak da rahat yapabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H~M -- 20 Haziran 2011; 12:47:19 >
  • Twisted'de ben AP seviyorum, Q ile çok iyi damage vurup çok iyi push yapabiliyorsun. Rakii de rahatsız etmede birebir.

2 tane Doran Ring
    Sorcerer Shoes
    Rabadon
    Shen
    Lich Bane
  • quote:

Orijinalden alıntı: W

Twisted'de ben AP seviyorum, Q ile çok iyi damage vurup çok iyi push yapabiliyorsun. Rakii de rahatsız etmede birebir.

2 tane Doran Ring
    Sorcerer Shoes
    Rabadon
    Shen
    Lich Bane

bu işin skiller bittikten sorası da var onu düsünerek bi lifesteal veya spell vamp veya attack speed kasmak da gerekir senin builde
  • quote:

Orijinalden alıntı: H~M

quote:

Twisted'de ben AP seviyorum, Q ile çok iyi damage vurup çok iyi push yapabiliyorsun. Rakii de rahatsız etmede birebir.

2 tane Doran Ring
    Sorcerer Shoes
    Rabadon
    Shen
    Lich Bane

bu işin skiller bittikten sorası da var onu düsünerek bi lifesteal veya spell vamp veya attack speed kasmak da gerekir senin builde

Evet, Late Game'de zaten rakip beslenmişse harcıyorlar team fightlarda, fazla squishy
  • quote:

Orijinalden alıntı: H~M

quote:

2 tane Doran Ring
    Sorcerer Shoes
    Rabadon
    Shen
    Lich Bane

Skiller 2-3 saniye içinde tekrar doluyor.Düz atack yapmana gerek yok, skill spamliceksin sadece.Zaten Bu buildi tamamlarsan squishy charlara 2 atabiiyorsun.

• Kesinlike ap yapmanı öneririm. Adamlar 5 kişi bir yere yığıldığında çok rahat split push - backdoor yapabilirsin. Ki özellikle summoner spellerini teleport + flash olarak seçersen adamları çıldırtmak hiç de zor değil.

Bir karakter illa ki teamfightta farzedelim late game' de çokça kill alması gerekmez. TF late game' de boş bulduğu yerlerden girerek kule falan bırakmaz. Ki elo hell' de olduğunu varsayıyorum, pek de zorlanmazsın bu işi yaparken.

Item olarak:

Bot + heal pot

Geri dönüşündeki para durumuna bağlı : Sheen veya doran

Sorcerer shoes

Rabadon

Lichbane

Zhonya (ulti ile kaçarken disabler'lardan kurtulmak için)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Kesinlike ap yapmanı öneririm. Adamlar 5 kişi bir yere yığıldığında çok rahat split push - backdoor yapabilirsin. Ki özellikle summoner spellerini teleport + flash olarak seçersen adamları çıldırtmak hiç de zor değil.

Bir karakter illa ki teamfightta farzedelim late game' de çokça kill alması gerekmez. TF late game' de boş bulduğu yerlerden girerek kule falan bırakmaz. Ki elo hell' de olduğunu varsayıyorum, pek de zorlanmazsın bu işi yaparken.

Item olarak:

Bot + heal pot

Sorcerer shoes

Rabadon

Lichbane

Sağol.Bu buildi deneyeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CycleCircle -- 20 Haziran 2011; 13:28:28 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ninhur

Kesinlike ap yapmanı öneririm. Adamlar 5 kişi bir yere yığıldığında çok rahat split push - backdoor yapabilirsin. Ki özellikle summoner spellerini teleport + flash olarak seçersen adamları çıldırtmak hiç de zor değil.

Item olarak:

Bot + heal pot

Sorcerer shoes

Rabadon

Lichbane

gayet makul bi build. araya bi yerlere banshee sıkıstır tamamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: The Devil Zoro

Arkadaşlar twisted fate'yi iyi oynayanlar bana twisted'a en çok hangisi yakışır söyleyebilir mi?Attack damge mi,Ability mi,Attack speed mi?Bana bir rehberlik edin lütfen.Bir de masteries,rune dağılımınız nasıl,onu söyleyebilir misiniz?

Tf'yi nasıl oynadığımı bilen bilir.Nickim AragornTr 4 gün sonra full online olacağım,ekle öğreteyim.
  • asla ap tf kasmam ad tf en ıyısıdır bazen hybrid de gıdebılırsın benım buıld bu
    başlangıç blade
    sword of divine ilk item
    phantom dancer
    ie veya bloodthirster önce
    bloodrazor
    ie yaptıysan bloodthirster,bt yaptıysan ie
  • TF yi AD ve Attcak Speed Hero olarak daha rahat ve hızlı kasarsın W skili işine çok yarayacak bunu unutma AD nin hepsi yansıyor APyi ne kadar kasarsan kas W ye etkisi az Q skili ise kolay denk gelen bi skill değil karsı karsıya tutturursun ancak uzaklastımı isabet oranı düşüyor bunun yanı sıra E skilide AP istiyor ancak benim tercihim AD en azından Hybird 200 AD 400 kadarda AP yapsan yeterde artar ;=))
  • ya beyler bu heronun ne garip bi' pasifi var öyle oyunun ilk 5 dakikası ölüm başına +2g veriyosonra oyunun gidişatına göre değişyo pick a card oluy assassins mark oluyo
  • fazla görünmüyor bu aralar ortalıkta ama hybrid tf gayet iyi oluyor.guinsoo fena olmaz pasifinden ve fiyatından dolayı.ayrıca fenada ad-ap vermiyor.guinsoo arkasına tıpkı teemoda olduğu gibi as-ap itemler çıkabilirsin.lanede daha uzun süre kalabilmek için bloodthrister alıp tamamlarsın oyunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EtkisizEtken

ya beyler bu heronun ne garip bi' pasifi var öyle oyunun ilk 5 dakikası ölüm başına +2g veriyosonra oyunun gidişatına göre değişyo pick a card oluy assassins mark oluyo

Yooo oyle bi sey olmuyor , tum oyun boyunca her oldurdugu sey +2 gold veriyor , onun disinda w skilli pick a card kart secmene yariyor , e skillide 4 atakta bir extra damage vuruyor.Bu son ikisi pasifi degil yani.
  • AP kasılmasını öneririm.AP deki burst damage birçok heroda yok.
    Başlangıç: Dorans Ring
    Sheen
    Magic Pen ayakkabı
    Rabadon
    Lich bane
    Wota
    Void Staff
    Rylai
  • Adam olmaz twisted fate,
    soldaki talonu sec hade.
    Br00klyn28

dipnot:fate'i feyt diye degil fate diye oku

konuyla ilgili olarak:sairinde dedigi gibi tf nin bufa ihtiyaci var.hem ad hem ap biyere kadar ise yariyor
  • quote:

ya beyler bu heronun ne garip bi' pasifi var öyle oyunun ilk 5 dakikası ölüm başına +2g veriyosonra oyunun gidişatına göre değişyo pick a card oluy assassins mark oluyo

Hala guluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

Yooo oyle bi sey olmuyor , tum oyun boyunca her oldurdugu sey +2 gold veriyor , onun disinda w skilli pick a card kart secmene yariyor , e skillide 4 atakta bir extra damage vuruyor.Bu son ikisi pasifi degil yani.

valla bende oldu assasins mark ın ss var ama diğerinin yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Hala guluyorum

hmm bu bütün sorunlarımı yanıtladı

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

valla bende oldu assasins mark ın ss var ama diğerinin yok.

quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

quote:

Hala guluyorum

hmm bu bütün sorunlarımı yanıtladı

Marks of the assasin olmasın o ? Akali sana marks of the assasin skillini fırlatarak senin üstünü işaretler o yüzden 4-5 saniye üstünde kalır o debuff.Eğer o üstündeyken sana auto attack yaparsa o mark patlar ve sana extra damage vurur.Orada yazan herşey senin özelliklerin olmuyor yani , örneğin biri sana ignite atarsa ignite süresinde ignite simgesinide görürsün orda

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.