Şimdi Ara

Twisted Fate skilli?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • merhablar ingilizcemin yetersiz olmasından dolayı tf 'nin ultisini, pasif skillini ve "e" skillini anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 1 Ocak 2011; 20:21:25 >

Orijinalden alıntı: r0yaL

merhablar ingilizcemin yetersiz olmasından dolayı tf 'nin ultisini, pasif skillini ve "e" skillini anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim =)

Pasif skilli sen ve takımındaki herkese kalıcı bir buff veriyor.Bu buff sadece sen ölüyken yok oluyor.Bu buff sayesinde öldürdüğünüz her şey için extra 2 gold alıyorsunuz.E skilli 4 vuruşta bir extra damage vuruyor ve bonus attack speed veriyor.Ultisi ilk basıldığında karşı takımdaki herkesi gösteriyor belli bir süreliğine.Bu süre içerisinde o skille bir daha basıp map içinde herhangi bir yere tıklarsan oraya teleport oluyorsun.

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

merhablar ingilizcemin yetersiz olmasından dolayı tf 'nin ultisini, pasif skillini ve "e" skillini anlamadım, yardımcı olursanız sevinirim =)

Pasif skilli sen ve takımındaki herkese kalıcı bir buff veriyor.Bu buff sadece sen ölüyken yok oluyor.Bu buff sayesinde öldürdüğünüz her şey için extra 2 gold alıyorsunuz.E skilli 4 vuruşta bir extra damage vuruyor ve bonus attack speed veriyor.Ultisi ilk basıldığında karşı takımdaki herkesi gösteriyor belli bir süreliğine.Bu süre içerisinde o skille bir daha basıp map içinde herhangi bir yere tıklarsan oraya teleport oluyorsun.

sağol "e" skili pasif dimi basılmıyor ?

birde fiddlesticks'i hiç beyenmedim :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

quote:

sağol "e" skili pasif dimi basılmıyor ?

birde fiddlesticks'i hiç beyenmedim :D

İleri levellarda beğenirsin ya ben 12 de falan almıştım sevmiştim

• gel fidd le sana bi vs atayımda ozaman gör fidd neymiş harbi hele karşıda fazla stun veya senin w skill ini bozacak yoksa karşı takımı deli ediyor
    12 lwl kadar q -w skill ini fulle yakaladığını q+w bas ondan sonrada o gaza bassın :)))

AMD 64 X2 4800+ 2.5GHZ -- BIOSTAR TF560-A2 NF560-A2 DDR2 -- adata 2x1 gb 800 mhz soğutuculu --
    palit gts 450 sonic 1 gb -- 320 gb hdd 16 mb --
    21.6 inch samsun 223bw
  • Birde merak ettiğim bir husus var.. magic resit armor neye göre alınıyor ability power kasan birine göremi yoksa skill vuran birine göre mi yoksa büyü atan birine göremi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wiseass -- 1 Ocak 2011; 21:16:12 >

Birde merak ettiğim bir husus var.. magic resit armor neye göre alınıyor ability power kasan birine göremi yoksa skill vuran birine göre mi yoksa büyü atan birine göremi ?

Olay büyü atmada veya vurmada değil vuruşun türünde.Öncelik auto attackların hepsi physicaldır yani armor kasarsın ona.Skillerinde bazıları physical bazıları magical vurur onları bilmen lazım.Ability power kasıpta physical vuran skillerde vardır o yüzden ability power kastı diye magic olacak diye bir husus yoktur , lakin sırf attack damage - critical - attack speed kasan karakterlerin %95 ine armor alırsın.

Orijinalden alıntı: Tryndamere

konuyu dagitmak gibi olmasin ki zaten erayyirik guzel cevap vermis TF hakkinda, ben fiddle icin hangi item'lari aldigini soracaktim amops2

Amopsa sormuşsun ama bende bir kaç öneri yapim.Öncelikle pek görülmesede frozen heart adlı item karşıda 2 veya daha fazla dps varsa iyidir fiddle için , çünkü armor ölmesini zorlaştırırken 500 mana skillerini daha rahat kullanmasını sağlar , %25 cdr yi açıklamama gerek yok ve en önemlisi ultisiyle genelde karşı takımın arasına girdiği için frozen heartın debuffı tüm takıma etki eder.Zhonya's ring kennen ve fiddle da olmazsa olmazdır çünkü ulti channel bittikten sonra yani ulti damage vurar hale geldikten sonra zhonya's ring basarsan skill vurmaya devam eder.Rylai de en önemli itemlardandır , e skilli ile tüm takımı slowlayabileceğin gibi , fear+drain combosuyla drain bitene kadar rakibin kaçmasını engelleyebilirsin.Abyssal scepter de özellikle karşıda magical fazlalık varsa çok iyidir.Passiveinizle birleşip etrafa -30 mr aura yayar , ki bu sizin takımınız içinde çok iyidir.Dahada takım ağırlıklı olmak istersen aegis veya will of ancients kasabilirsin.Fiddle 1 e 1 de iyidir fakat genel olarak bir takım karakteridir , team fightları yenmek üzerine oynanmalıdır.

• Tf de Pick a card skili tam olarak nası ayarlanıyor.Yani istedgim zmn sari kart veya kırmızı yı nası secebilirm?

Orijinalden alıntı: song_31

Tf de Pick a card skili tam olarak nası ayarlanıyor.Yani istedgim zmn sari kart veya kırmızı yı nası secebilirm?

Seçtiğin kart sonraki sırada ilk çıkan kart oluyor. Yani sarı kartı attıktan sonra bir daha w'ya bastığında ilk çıkan kart sarı oluyor. Seri şekilde wye basarsan tutturursun istediğin kartı.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.