Şimdi Ara

Twisted Fate Hybrid Buildim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gelin size tf hybrid buildimi söyleyim. Yorumları alacağım birazdan, amaç o. Hikayesiyle beraber anlatırsak, şöyle buldum. TF hem adc hem apc oynadıgım karakterdir. Eskiden o kadar güzel champ ad kasılıp rezil edilir mi derdim. Adcsi güzelmiş. Hybrid deneyenleri görünce dedim ben de deneyim, ne kaybederim ? Bir de o sırada evelynn ile build denemeleri yaptıgım için, eve bir build buldum. AD-AP-AS yüksek ama çok squishy. Dedim twisted fate zaten squishy kasılır genelde. Şunu tfye deneyelim.

Savaş çizmesi-çeviklik, hextech silahkılıç, rabadon'un şapkası, nashor'un dişi, guinsoo'nun hiddeti, lich boğan.

Öncelikli almaya çalıştıklarım rabadon, nashor ve lich boğan. Ama full build üstteki gibi gözükecek.

Yorumları alayım, belki düzenleriz falan. Böyle olunca skiller etkili, düz vuruşlar etkili, w ve e skili aşırı etkili. Ama hiç defansif şey yok.

• sakaci sako gibin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denemeye değer fena değil gibi

• Dedigim gibi squishy olması dışında sıkıntısı yok, birilerinden yorum alayım maksat. Apsi fena değil, o akdar düşük değil, düz vuruşlarda ad + nashor + lich bane + e skili ile güzel vuruyor.Her vuruş iyi, 4. vuruş süper diyebiliriz.
  • neden olmasın diyebiliriz ama apc ya da adc olarak daha etkili olur diye düşünüyorum.
  • Hybrid denemen hoş ama hybrid olunca aa vurmak için dahada yaklaşmak gerekicek.
  • Denenebilir aslında

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fight night champion-Isaac frost
    13 yıl önce açıldı
    Kha'Zix Build, Rehber ( Full)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ben 3 türlü de kastıgım için, güzellik sıralaması olarak hybrid, adc, apc diye geliyor artık. Çünkü hybrid iken de gayet güzel apsi var, adcye 2 atamazsınız ama 1-2 de düz vuruş yaparsınız ölür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.