Şimdi Ara

Twisted Fate Build öneriLeriniz. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
10.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    1- malady ilk olarak bottan önce
    2-atack speed veren bot
    3- last whispere
    4- % 50 mi 55 mi atack speed veriyo onu kasıyosunuz
    5-bloodthirster adını tam yazamamış olabilirim
    6- adını hatırlamıyorum 75 atack veren balta bide def düşürüyo
    Bu tf ye kimse karşı koyamaz...
  • TF'in ultisine bir kez tıklayınca n'oluyor arkadaşlar? Onu çözemedim ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

TF'in ultisine bir kez tıklayınca n'oluyor arkadaşlar? Onu çözemedim ben

İlk tıklayarak açıyorsun haritadaki herkes görünüyor ardından haritada istediğin yere tıklayarak ışınlanıyorsun
  • Bende yaptıklarımı söyleyeyim.Siz de kötü veya iyi deyip tavsiye verin:

Son maçta kullandıklarım:

Doran's Blade
    Berserker's Graves
    Phantom Dancer
    Sword Of The Divine
    Executioner's Calling
    Phage

Yanlış olan var mı yoksa tamamen mi yanlış ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: BiotiC

Bende yaptıklarımı söyleyeyim.Siz de kötü veya iyi deyip tavsiye verin:

Son maçta kullandıklarım:

Doran's Blade
    Berserker's Graves
    Phantom Dancer
    Sword Of The Divine
    Executioner's Calling
    Phage

Yanlış olan var mı yoksa tamamen mi yanlış ??

+Damage yok. Sadece attack speed olmuş, phantom dancer'dan sonra attack damage ekleyen item öneririm. The Black Cleaver, Bloodthirster, İnfinity Edge 3'ünden biri olabilir.Sword of Divine'dan sonra da attack damage+life steal iyi olabilir.
    Sana build önerim:

Doran's Blade
    Berserker's Greaves
    Sword of Divine yerine Malady. Çünkü aralarında sadece %5 gibi gereksiz attack speed var ayrıca Malady %15life steal veriyor. 4 vuruşta bir 100 magic damage'den çok daha iyidir. Ayrıca o magic damage'de çoğu kişiye 60-70 civarı vuracaktır Magic Resist olduğu için.
    The Black Cleaver Çok iyi damage ve armor penetration
    Phantom Dancer Attack Speed+Hız+Dodge+Critical
    The Bloodthirster Yine çok iyi damage ve Life Steal
    Oyun hala devam ediyorsa Dorans Blade'i sat ve İnfinity Edge al çok iyi damage ve critical

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Marvel_ -- 4 Eylül 2010; 23:53:00 >

• Tamam teşekkür ederim deneyeceğim :)
  • quote:

Tamam teşekkür ederim deneyeceğim :)

Bu da kanıtı az önce oynadım

Twisted Fate Build öneriLeriniz.
  • Şimdi oyuna giriyorum ve hemen deniyorum :)
  • Teşekkür ederim mükemmel bir build çok sağol :D
  • quote:

Teşekkür ederim mükemmel bir build çok sağol :D

Önemli değil, işine yaradıysa sevindim
  • Tekrar çok sağol artık twisted fate master yi'yi geride bırakmaya başladı.Tekrar söylüyorum çok güzel bir build :D
  • 5 tane infinity 1 tane de mejai ;) mejai neden diye soracak olursan verdiği ap 3. 2. ve 1. skillini boostler ;) adamların base'e ulti atarak hepsini tek seferde öldürebilirsin ;) ama mejainin 20 stack olması şart ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

5 tane infinity 1 tane de mejai ;) mejai neden diye soracak olursan verdiği ap 3. 2. ve 1. skillini boostler ;) adamların base'e ulti atarak hepsini tek seferde öldürebilirsin ;) ama mejainin 20 stack olması şart ;)

Öyle bir şey imkansız, saçmalama 180ap değil 500 ap olsa bile hepsini tek seferde öldüremezsin.Hatta hepsi sana dalar direk sen ölürsün. Ayrıca +Attack Speed olmadan sen adama saldırana kadar ölür gidersin çok saçma bir build olmuş. Onu da geç 5 infinity edge o kadar pahalıdır ki o parayı yapmak için de düşmanın, dünyanın en noob teami olmalıdır ve seni sürekli feedlemelidir

• quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

quote:

Orijinalden alıntı: Watafak

5 tane infinity 1 tane de mejai ;) mejai neden diye soracak olursan verdiği ap 3. 2. ve 1. skillini boostler ;) adamların base'e ulti atarak hepsini tek seferde öldürebilirsin ;) ama mejainin 20 stack olması şart ;)

Öyle bir şey imkansız, saçmalama 180ap değil 500 ap olsa bile hepsini tek seferde öldüremezsin.Hatta hepsi sana dalar direk sen ölürsün. Ayrıca +Attack Speed olmadan sen adama saldırana kadar ölür gidersin çok saçma bir build olmuş. Onu da geç 5 infinity edge o kadar pahalıdır ki o parayı yapmak için de düşmanın, dünyanın en noob teami olmalıdır ve seni sürekli feedlemelidir

yaa işte onu da düşündüm mejai 20 stacks yapcaz ya işte o da o sıra kasılır tabii.%100 crit vuruyoruz zaten ;)

• Yanlışlıkla aldığım Last Whisper sayesinde ilk defa ace yaptım :) Hiç bu kadar hızlı ve güçlü olmamıştı twisted fate.Artık agresif oynamayı azalttım sayılır.Buildim yine aynıydı:

Doran's Blade
    Berserker's Graves
    Last Whisper
    Malady
    The Black Cleaver
    Phantom Dancer

Last Whisper +40 armor pen veriyor cleaver ise baya bi saldırı gücünün yanında +50 armor pen veriyor.Tanklar hariç herkesi 2snde alıyorum.Bir de buna olağanüstü hız + W skilli+ E skillini ekleyince harika oldu.Özlemişim TF yi uzun zamandır oynamıyordum.Eğer oyunu kazanmasaydık yani oyun bitmeseydi.Doran's Blade'i satıp armor veren alcaktım ama çok sevdim TF'yi :D
  • tf dedinmi herkes dursun ben iki konuşsam iyi olacak bi kere bot denilen şeye gerek yok bile :D 3 tane phanrom bi ondan sonrada b.f. swortla kasılan 3 item var hepsini kasıyosun stun seçmeyi ve ulti kullanmayıda biliyosan sinek gibi bi hero en başta acıtmadan ama seri atışları ile keserken blakclawer kastıktan sonra seri katile dönüşüyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: AdmirallL

tf dedinmi herkes dursun ben iki konuşsam iyi olacak bi kere bot denilen şeye gerek yok bile :D 3 tane phanrom bi ondan sonrada b.f. swortla kasılan 3 item var hepsini kasıyosun stun seçmeyi ve ulti kullanmayıda biliyosan sinek gibi bi hero en başta acıtmadan ama seri atışları ile keserken blakclawer kastıktan sonra seri katile dönüşüyo

bunu söylemek için bu konuyu yukarıya mı çektin şimdi. söylediğin şey de mantıklı olsa.
  • TF çok zevklidir ama genelde AD ve AS üzerine build gidiyorum

+25 armor pen. ve + 13 mr ve armor veren runelarla başlıyorum

berserks. bot
    vamp. specter > emblem
    zeal
    frozen mallet
    infinity
    phantom dancer
    starks favor

bu şekilde build yapıyorum tabi karşı takımdaki karakterlere göre aralara defansif item alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

quote:

Orijinalden alıntı: AdmirallL

tf dedinmi herkes dursun ben iki konuşsam iyi olacak bi kere bot denilen şeye gerek yok bile :D 3 tane phanrom bi ondan sonrada b.f. swortla kasılan 3 item var hepsini kasıyosun stun seçmeyi ve ulti kullanmayıda biliyosan sinek gibi bi hero en başta acıtmadan ama seri atışları ile keserken blakclawer kastıktan sonra seri katile dönüşüyo

bunu söylemek için bu konuyu yukarıya mı çektin şimdi. söylediğin şey de mantıklı olsa.

swort'tan sonra bıraktım ben.(Böyle cool olma amaçlı söyleyenler oluyorda cidden bıraktım yani üşendim , bunu okuyana kadar yorum yazarım dedim)

• quote:

Orijinalden alıntı: Alejàndro

quote:

Orijinalden alıntı: _Marvel_

Sapphire Crystal
    200 Mana.

Sorcerer's Shoes
    20 Magic Penetration. UNIQUE Passive: Enhanced Movement 2

Sheen
    25 Ability Power, 250 Mana. UNIQUE Passive: 100% chance when an ability is used to increase your base damage by 80% on your next attack. This effect has a 3 second cooldown.

Guinsoo's Rageblade
    35 Attack Damage, 45 Ability Power. Passive: On attack or spell cast, increases your Attack Speed by 4% and Ability Power by 6. Lasts 5 seconds (stacks up to 8 times).

Nashor's Tooth
    50 Attack Speed, 55 Ability Power, 10 Mana Per 5 Sec. UNIQUE Passive: Reduces ability cooldowns by 25%

Lich Bane
    80 Ability Power, 350 Mana, 30 Magic Resist, 7 Movement Speed. UNIQUE Passive: 100% chance when an ability is used that your next physical attack deals an additional 100% of your Ability Power in damage. This effect has a 3 second cooldown.

Hextech Gunblade
    45 Attack Damage, 55 Ability Power, 15 Life Steal, 12 Spell Vamp. UNIQUE Active: Deals 300 magic damage and slows the target champion by 50% for 3 seconds (700 range). 60 second cooldown.

Last Whisper
    40 Attack Speed, 10 Attack Damage. UNIQUE Passive: Attacks penetrate 40% of the defender's armor.

Ben de bu buildi öneriyorum. Saf Ap'den daha iyidir bana göre. Hem damage hem attack speed hem de Ability Power gayet güzel

Ability power gereksiz değil mi TF gibi bi karaktere? Bire birde salt düz atak yapan bi karakter. Ve senin buildde %15 life steal var. Karşısında yüksek damage veren karakter varsa çok kalmaz hemen yatar zaten. Bu sürede ne kadar skill kullanabilirsin ki. Onun yerine life steal, atack speed-damage kasılırsa daha iyi olur bence. Bi oyunumda böyle bi build denedim yaklaşık yüzde 50 ls vardı üstümde. Aynı anda Xin ve Annie'yi almıştım. Bu bişeyi kanıtlamaz tabi ki, bi sürü etken var ama böyle daha doğru olacağını savunuyorum.

3 skilli ap'ye göre skale olan bir karakter için ap nasıl gereksiz olabiliyor?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.