Şimdi Ara

Twisted Fate ap mı kasılır ad mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
3.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok oyunum var TF ile hep AD kasardım ilk defa AP denedim. AD early gamede sessiz daha çok support gibi oynuyor stun atıyor takım alıyor ama late gamede gerçekten uçuyor stun atıp normal dalması E skilli falan yüksek bir Attack Speed olunca müthiş oluyor. Ap denedim ilk defa. Fizz her oyunda olduğundan yine karşımdaydı. 2 Kez öldüm buna, sonra bot laneye gittim yer değiştik birisiyle. 8/10 bitirdim oyunu ama tüm oyun boyunca support gibi oynadım 3-4 kill çaldım diğerleri az canla kaçanı ulti ile öldürdüm. Tek yaptığım stunu atmak takımında öldürmesiydi

• neden sürekli kill için oynuyorsunuz ki kendin demişsin stunu atıyorum takım öldürüyor problem ne bunda?

bana göre ap daha iyi.
  • Ad daha iyi olur kardeş çok eskiden tf ad idi zaten sonradan ap yaptılar atak speed uçuyor zaten çok iyi bir ad carry olabilir oynayabilirsen
  • Ad sağ tık Ap beceri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Garvelit

neden sürekli kill için oynuyorsunuz ki kendin demişsin stunu atıyorum takım öldürüyor problem ne bunda?

bana göre ap daha iyi.

Eğer ranged carry isen ve tf isen oyun başı snowball yapamazssan late game çok zorlanırsın. Bence tf ranged carry olarak etkisiz(oynanır mı oynanır ama ne gerek var). Ap oyna farkı görüceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TeKTaSaKJoe

Ad daha iyi olur kardeş çok eskiden tf ad idi zaten sonradan ap yaptılar atak speed uçuyor zaten çok iyi bir ad carry olabilir oynayabilirsen

Tabiki ap daha iyi tf yi diğer ad carryler ile karşılaştırır mısın biR?

ayrıca tf ile bota gidersen support gibi kalman normal git mide adam akıllı oyna hem topa hem bota 6+ da gank atılıyor hem hem tek başına daha rahat farmlarsın.
  • tfyi ad oynamanın mantığı yok, o kadar ad carry varken çok gereksiz, kesinlikle ap oynamalısın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

tfyi ad oynamanın mantığı yok, o kadar ad carry varken çok gereksiz, kesinlikle ap oynamalısın.

aynı mantıkla giderek cümleyi tekrar kuruyorum
    tfyi ap oynamanın mantığı yok, o kadar ap carry varken çok gereksiz, kesinlikle ad oynamalısın.
  • Ortada bir sürü çok daha iyi ad carry varken TF'yi zorlu maçlarda ad oynayamazsınız, saf dışı bırakırlar sizi.Siz sanırım e skilli için ad olarak düşünüyorsunuz, ele alalım bu skilli.

Bonus Magic Damage: 55 / 80 / 105 / 130 / 155 (+0.4 per ability power)
    Bonus Attack Speed: 3 / 6 / 9 / 12 / 15%

Öncelikle verdiği attack speed çok az, 420 altınlık bir item kadar.

Bonus magic damage'a gelirsek,

2.000 as'niz olsa 2 sn'de bir 155 damage vuracaksınız.

Ap olarak 4 sn de bir vurduğunuzu ve 500 ap'niz olduğunu düşünelim.355 damage vuracaksınız.

Bilmiyorum bana sanki ap daha çok işe yarıyor gibi geldi.Ayrıca asıl skilli olan q yu saymıyorum bile, mükemmel bir damage'ı var ve cooldown reduction ile 4 sn den kısa bir sürede atabiliyorsunuz.

Ve evet, baran.swf

• quote:

Orijinalden alıntı: NeveResT

Ortada bir sürü çok daha iyi ad carry varken TF'yi zorlu maçlarda ad oynayamazsınız, saf dışı bırakırlar sizi.Siz sanırım e skilli için ad olarak düşünüyorsunuz, ele alalım bu skilli.

Ap olarak 4 sn de bir vurduğunuzu ve 500 ap'niz olduğunu düşünelim.355 damage vuracaksınız.

Bilmiyorum bana sanki ap daha çok işe yarıyor gibi geldi.Ayrıca asıl skilli olan q yu saymıyorum bile, mükemmel bir damage'ı var ve cooldown reduction ile 4 sn den kısa bir sürede atabiliyorsunuz.

Ve evet, baran.swf
    .... Çift mesaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeveResT -- 29 Haziran 2012; 19:16:45 >

• AP tabiiki çok eğlenceli AD iş yapmaz potansiyeli yok
  • quote:

Ortada bir sürü çok daha iyi ad carry varken TF'yi zorlu maçlarda ad oynayamazsınız, saf dışı bırakırlar sizi.Siz sanırım e skilli için ad olarak düşünüyorsunuz, ele alalım bu skilli.

Ve evet, baran.swf

Asıl sorun bir anivia, bir cass, bir fizz, bir morgana gibi etkili bir ap carry mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Ve evet, baran.swf

Asıl sorun bir anivia, bir cass, bir fizz, bir morgana gibi etkili bir ap carry mi?

Açıkçası ben 3.6 saniyede bir 2 saniyelik stun ve tahmini 1k'dan fazla bir damage'ı az görmüyorum.

Ve asıl benim orada yazmaya çalıştığım, bana göre Ap twisted'ın ad den çok daha etkili olduğuydu, çünkü farkındayım, insanlar her 4. atakta damage'ı görünce kesin ad oynanır diyor fakat ap'de o skill ile verebileceğin damage daha fazla teorik olarak.Ve verdiği attack speed artışı çok çok az.

• quote:

Ve evet, baran.swf

Dediğinden yola çıkarak AD TF 4 saniyede 305 damage vuruyor zaten.

• AD Olarak daha iyi seçenekler var, gereksiz. Kendine has bir özelliği yok. Early'de 2-3 kill almazsa oyuna tutunamaz.
    AP Olarak oyunun en iyi pusherlarından. Blue ihtiyacı yok. İstediğin kadar Q Spamla. Lich Bane çıkınca dehşet oluyor. Teamfightlarda takıma katkısı harika. Carry'e ulaşmaya gerek duymadan canını yarılayabiliyor Q'yla. Q'nun Range harika, düşmanların içinden geçse bile hasar azalması olmuyor.
    E Skilli CDR veriyor. Ekstra bir CDR itemi çıkılırsa seri şekilde W-Q kullanılabiliyor.

AD Mantıksız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Makaveli NRFP
    Dediğinden yola çıkarak AD TF 4 saniyede 305 damage vuruyor zaten.

Evet, Ap Tf ise 4 sn de 355 damage vuruyor 500 ap ile.Bana daha fazla gibi geldi bilemeyeceğim

Ve sadece bununla alakalı değil, q skilli bana göre Ap tf'i ad'den ayırıyor.Eğer denerseniz oyunda takım savaşlarına başlamadan önce gibi durumlarda mükemmelliğini göreceksiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeveResT -- 29 Haziran 2012; 19:43:08 >
  • ben hybird oynuyorum bütün skilleri rahatlıkla kullanıyosun yani normalde ad gidince q kullanımıyoruz ap gidince e kullanamıyosun ama böyle bütün skilleri kullanabiliyorsun bot-nashor-malady-madred-frozen- son item sana kalmış ben ie çıkıyorum earlyde etkili oluyosun böylece hemde mid gamede durdurulamaz oluyor malady-nashor bağlayınca ha illa ad yada ap gitcem diyosan ap öneririm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kinataki

quote:

Orijinalden alıntı: ZeroSystem

tfyi ad oynamanın mantığı yok, o kadar ad carry varken çok gereksiz, kesinlikle ap oynamalısın.

aynı mantıkla giderek cümleyi tekrar kuruyorum
    tfyi ap oynamanın mantığı yok, o kadar ap carry varken çok gereksiz, kesinlikle ad oynamalısın.

• Lol ap tf oynanmiz mi bu kadar seri aoe damage, muthis bi range
    Sinirsiz mana stun tekrar aoe
    6 level olunca gankleriyle free kill alan bi mid bencede cok useless biraz stream izleyin
    Alex tf diamond noc aldiginda noluyor bi bak bakalim

• quote:

Orijinalden alıntı: ViCt0R

Ad sağ tık Ap beceri

Bunu bile diyebiliyor musun cidden? Ad sağtık ahahhahahaha oyun bilgin burdan anlaşıldı tamam.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.