Şimdi Ara

Twink Olmak hakkında sorular..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Slm arkadaşlar ben twink char kasmak istiyorum ki önceden kasmıştım ama item olmadan hiç bişi olamıyor.Önceden bir blood elf rog açmıştım ama dm yapamadııım için item sahibi olamadım yarım yamalak bişiy oldu.
    Gelelim soruma ben twinki kasıcam lwl kasmak önemli diil önemli olan item ben yakın dövüşen charları seviyorum pally,warr,rog bunlardan hangi ırkla hangi classı seçsem ve seçtikten sonra hangi tür yerlere gidip hangi isntancelere girmeliyim?Cümle biraz düşük oldu ama neyse :)evet bunlardan hiçbiri benm icin farketmez yeterki 1-2vuruşta ölmeyen kuuvvvvetli bi twinkyy oolim.Twink hakkında tüm önerilerinizi bekliyorum.Çekinmeden yorum yapan herkese tşk..

• http://www.youtube.com/watch?v=GrfNIPdKhQo bu video bilmiyorum bi fikir verir mi
  • Öncelikle 10-19 BG Warrior,Warlock,Rogue twinkleri yapmı$ biri olaraktan $u tavsiyelerde bulunayım.Eğer uzun vadede Twink char yapcaksan Orc ve Night-Elf(Rogue için)Paladin farketmez,Warrior için Orc,Tauren ve Dwarf öneririm.UD ba$ta iyidir çünkü WoTF sayesinde trinkete ihtiyacın olmaz.İlerde honor ve mark of honor biriktirince en avantajlı Rogue Orc Rogue olur çünkü stun resist bayağı i$e yarıyor.

Twink char yapmak için bi tane 60 LvL üstü bir arkada$ın olması lazım.Veyahut paran varsa oyunculara boost yaptırabilirsin.10-19 BG'si Twink'leri Deadmines,Wailing Caverns,Blackfathom Deeps,Shadowfang Keep instance'larından dü$üyor ve en geç lvl 12-13'ten itibaren bu insance'lara girmen lazım.Çünkü istediğin item bazen 20. defa girdiğinde dü$ebiliyor tamemen $ans i$i.Paran varsa bazen AU'da da kaliteli Twink itemları bulabiliyorsun.Bazı Twink itemları ise Lvl 15'ten sonra açılan questleri tamamladığında eline geçebiliyor.

Profession olarak Engeneering + Alchemy kasılır.Bol bol patlayıcı ve pot yaparsın.Reagent'ları para ile AU'dan alman lazım.Artı o lvl'lerde giyilemeyen cloth gözlüklerde engeneering'le yapılır.

Hangi itemları toplaman gerektiğini girdiğin bg'lerdeki Twink oyunuların üzerindeki itemlara bakarak gör ve sor.Tanıdığın ki$iler varsada onlardan öğren.Mesela Hunter'ın Twink oku Wailing Caverns'te son boss'tan dü$er vb...

Itemları'da yaptıktan sonra i$ enchanting i$ine girer ve tabi bunun içinde yüklü miktarda paraya ihtiyacın var.Yapılabilecek hemen hemen tüm enchant'ları yapmanı tavsiye ederim.

Twink char açacaksan Ally'lerde açmanı tavsiye ederim çünkü Ally'ler 10-19 BG'sinde üstündür.En
    azından benim oynadığım Reckoning(Alliance) ve Misery(Horde) battlegroup'larında Horde'ler 10-19 BG'sinde genelde yeniliyor.

Son olarakta 10-19 BG'si için Warrior,Rogue,Paladin ve Hunter'dan ba$ka twink char yapmamanı tavsiye ederim.

Eğer 20-29,veya 30-39 BG'si için Twink char açacaksan durum çok daha farklı ve daha fazla uğra$ gerektiroyor.Bana göre en zevkli Twink'ler 19 ve 29 Twinkleridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dragon_Rider -- 8 Nisan 2007; 12:09:32 >

• kardeş tmm öyle ben karakter seçiminde pek sıkıntı yaşamıyorum oyunda arkadaşım y ok yani arkadaşla instance yapamam onun icin hangisi avantajlı olr hangi ins lere gidim die soruyorum
  • deadmines ve wailing caverns twink rogue lar icin leather set var..chestle pant bomba ozellikle
  • twink char tam olarak ne oluo
  • Düşük lvlda yüksek item sahibi olmak.

lvl 60 üstü tanıdığın var ise onun sana yardımcı olması ve birçok iyi itemleri düşük lvlda lvl 19-29 arası gibi sahip olmaktır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cabal hakkında bikaç soru
    17 yıl önce açıldı
    GSÜ Genel Sorular ve Cevapları
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu olay benimde kafamı karıştırıyor kendi normal charımı düzebilirsem bir ara twink açmayı düşünüyorum. Ama açtığım twinkde para derdi kesinlikla olmayacak, silahna Moongose bile basabilirim, o kadar diyim siz anlayın :)

Son TBC ile gelen enchantlar lvl 35 item isitiyor ve benim bulabildiğim en iyi lvl 19 eşyası dahi lvl 34 idi. LvL 19 isteyen lvl 35 itemi yokmudur? Yada epic giysin diye 30-39 twinki açmak daha mı mantıklıdır?

Dediğim gibi para sorunu yoksa (sırf bir armorunun enchantına 2000 goldluk enchant basabilirim) hangi lvl aralığındaki Twink char IMBA olabilir?
  • 10-19 mantıklı geliyor...
  • Moongose 35 level istiyordu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

Moongose 35 level istiyordu

Item lvl 35 istiyor, Requ. lvl 35 olan eşya demek değil bu ;)
  • ha evet bir twink için ekipman sitesi vardı bulabilirsem veririm..

1000goldu gözden çıkarıyorsanız müthiş bir ölüm makinası oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Indigo

ha evet bir twink için ekipman sitesi vardı bulabilirsem veririm..

1000goldu gözden çıkarıyorsanız müthiş bir ölüm makinası oluyor

Bir enchanti icin 2000g harcayabilirim, zaten amacım itemden ziyade enchantları ile imba olması, silahına Moongose, botuna Surefooted basabilirim

Suan maddi yönden gereken son itemide almak üzereyim o vakitten sonra para ne işime yarayacak? Sanırım Bankadaki çantalarımıda 20 slotluk yaparım, yada grind vs yaparken bile Flask içerim :P

• ne para var sende öyle
  • nefret ediyorum şu 19 twinklerinden. işiniz gücünüz yokmu gidin lvl kasın o itemleri yapana kadar 60-70 olursunuz be
  • Biraz çabalayınca para çok kolay kazanılıyor. Sorun bu oyunda para ile yapabileceklerinin çok kısıtlı oluşu.

Para ile lvl 70 olan birisi ne yapabilir?
    %280 Binek alınır.
    Crafting ile sahip olabileceği eşyaları alır. (Caster için SpellStrike set vs gibi Primal Nether isteyen pahalı esşayaları)
    Üstündeki ve kasasındaki çantaları 20lik yapar.
    Caster ise sırf yüzüklerine spelldmg basmak için enchant kasar.
    Kendi klasının Craft BoP itemlerini kullanmak için LW/Tailor/BS kasar.

Sonra?
  • gider raidler için consumable abanır hardcore bir guildde isen ve herbalism mesleğine sahip değilsin yüzlerce gold döküyorsun flask,pot ve elixirler için :D
  • Dunemaul serverimde 2 tane twinkim var sana ADAM gibi twink istiosan yapman gerekenleri anlatayım kardes xD

ADAM gibi twink icin en az 800-900 g yu harcaman gerekcek

Rogue icin
    1-Shadowfang adlı silahi Acik artirmadan alman gerek (50-100g arası bizim serverde)
    buna +15 agi basman lzm (150g serverde)
    2-WSG taslarıyla gidip Sentinel Blade daggerini off hand olarak kullanman lzm ustune +15 agi(150g)
    3-35 stamina and 12 agi bu imba twink icin adam gibi twink icin 30 stamina 10 agi yeter panta(100g)
    4-engineer 150 helmet
    5-Feet of the Lynx(60g)minor speed(6g)AH tan alabilirsiniz
    6-Sentry Cloak(60g)+3 agi (10g)AH tan alabilirsiniz
    7-Blackened Defias Armor (deadmines)+100hp (10g)
    8-+15 agi bascan glovese(150g)
    9-+9 stamina bascan wriste(bilmiom valla xD)
    10-WSG neck ve ringlerini alırsın
    11-Seal of Wrynn lzm sana o da vancleeften dusen mektup questi
    12-Talbar mentle (shoulder)buda questle nerde oldugunu bilmiom kusura bakma

Warrior

1-Blackened Defias Armor(deadmines)+100hp 10g
    2-Talbar mentle yazdım yukarda
    3-Glacial Stone (18 lwlde ashenvalede yapman advence quest revardı 30 lwl mob kescen en sonda)Crusader bascan buna 150g falan
    4-AH tan defender leggings of bear ı bulursan 1g falan ona 30 stamina 10 agi bas
    5-Cobrahn's Gridle(Wailing Caverns Belt)
    6-Silver-Linked Footguards(40g)Speed(6g)
    7-Thorbia's Gauntlet(40g)15 agi (150g)
    8-guzel bi wrist al AH tan ona 9 sta bas bilmiom fiyatını
    9-Redbeard chest al shield 10g +7 sta bas ne kadar bilmiom
    10-cruel barb al shield le kullan fiery weapn bas 20g
    11-engineer helm
    12-sentry cloak+3 agi
    paladin aynı warrior

hunterde rogule aynı bitek silah farklı Night Reaver veya ii bi staff al 25 agi bas

umarım yardımcı oldum xD

Benden bi kıyak İMBA twink olmak istiyosanız bunlarıda yapın

Engineer helm yerine Lucky fishing hat alın (cok zor bulmak)ona %12 dodge rating basın(55 quest rewardı) yada +100hp basın oda 55 q revard
    ve fishing boot alın bu fishing itemleri +12 stamina veriyo cok zor bulunur

• valla twink roq için main hande cruseder off hande 15 agi daha iyi olur sanırım birde ful blackened defias armor sart ve gnomeda super duruyor :D
  • Oyunun en güçlü twinki çok bilinmemesine rağmen çift flurry kullanan ench. shamandır. 60 lvl rogue 2000 dmg göremezken bu shaman twinki her 7-8 hitten birinde min 1600-1700 dmg görür.. Tabi çift flurry shaman yapmak minimum 3000 golddur. Ha birde bunun upgraded versyonu var tamamen benim fantezim şeklinde ama onu yapabilecek bir maddi durum bilmiyorum..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.