Şimdi Ara

Twingo icin Kol Dayama (Kolçak) onerisi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
1.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba. Twingo icin kolcak nereden bulabilirim arkadaslar? Kullanan varsa marka tavsiyesinde bulunabilir mi lutfen? Universal uyumlu gorunen cok fazla urun var.Ancak tabani duz oldugundan montajı pek mumkun gozukmuyor malesef. Tesekkur ediyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Selam Arkadaşım, ben kendi twingo ma kolçak taktırdım. Bizim araçlara üniversal tip olmuyor. İşini bilen bir oto döşemecisi bunu çok kolay bir şekilde yapıyor. Ben Çanakkale de oturuyorum burada bu işi yapan insanlar olmaz veya ben satayım sen uğraş cevapları ile karşılaştım Ankara’da ise önce arabaya göre yorum yaptılar. Ya küçümsediler yâda aşırı fiyat istediler.
    Wosvagen transport er deki kolçak tipinden başka olmuyor. Bu kolçaklar da üç tip 1. çok ince 5cm 2. 10 cm (bize uyan) 3. çok kalın 15 cm
    KOLÇAGIN TAKILIŞI; Şoför koltuğu yerinden çıkarılacak, koltuğu tutan 4 cıvatanın 2 si üsten montaj 2 si alttan montaj, üst döşeme kaplaması (sırt dayama) komple sökülecek, döşemeci maharetli ise oturma kısmını da ayrılabilir, oturma kısmı ayrılmadan soyulan sırt dayama kısmına orta tip kolçak sırt dayama kısmındaki metale kol seviyesini ayarlamak için akıllı vida ile geçici tutturulacak (ayarlama işlemi koltuğu yerine geçici olarak koyarak yapılacak) sonra alt kısım ayrılırsa da olur ayrılmasa da demir kısım güzelce kaynak yapılacak. (kaynakçı işin ehli olsun koltuk demiri ince ve ayrılmayan kısımlardaki döşemeyi yakmasın) sonra kaynak yeri güzelce soba boyası ile (yaldız renk çabuk kuruyor) boyanacak ki zamanla pas yapıp döşemeyi renklendirmesin, döşemeci söktüğü döşemeyi yerine takacak, kolçağın kol dayama kısmını istediğiniz kumaşla kaplatıp kol yerine takılır ve montaj bitirilir. Kolçağın avantajı koltukları yatar pozisyona getirdiğimizde yukarı kalktığından iki koltuk arasında ve aynı hizada kaldığından hiç engel teşkil etmemekte.
    Ben kolçağı Çanakkale ilçesi Biga da Biga sanayi sitesinde AYAR oto döşemecisi Mehmet AYAR’a taktırdım telefonu 0537 384 78 70 Çanakkale den bir abinin TWİNGO suna kolçak takmışsınız o tavsiye etti derseniz yardımcı olacağına inanıyorum 2017 Mart ayında yaptırdım her şey dâhil 100 TL idi. (söküp takmak, kaynak, kolçak kumaş kaplaması dâhil fiyat)
    Anlattığım şekilde döşemecinize tarif ederseniz de yapabilir.
    Not: Koltuk arkalığında plastik koruması olan arkadaşlar. Kolçak demirini punçla delerek çıkartsın ben o konuda yanıldım kenarda diye dekupajla oyarak açtık ama tam punçla olabilecekmiş o kusurumuz oldu kolun arkasında kaldığı için görünmüyor.
    Umarım yaptıracak arkadaşlara yardımcı olur.
    Kolay gelsin




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.