Şimdi Ara

Twelve Sky (12 Sky OB Guide Eklendi.) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
20.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Level cap 100x olan bir oyunda kasmak harbi problem olabilir 126 level adamlar varhalada devam
  • ya şimdi bn yeni başladım oyuna long spear oldum statları neye wermem gerekiyo ana sayfada bişe anlamadım bana açıkça biri anlatabilrmi
  • Bende oynuyorum süper bir oyun.22 lvlim hemde
  • Bende başlıcam xdxd
  • Mutlaka öneririm başlamanı süper yaw
  • kaç günde page atıo bu yaf 1.5 saat oldu hala page acaba update linki var mı_? bide hangi ırkda kasılsam kine_?
  • dostlar bişi sorcam önüme gelen her skilli alammı_? ilerde basıma dert açarmı_?
  • patch zor yükleniyosa çıkın girin patch bianda atlıcaktır arada bi takılıyo oyüzden patch normalde en fazla 30 dk
  • arkadaslar oyun bence gayet guzel. tavsiye ederim. oyunda nick'im: octavi
    1. server'dayım. Oyuna halen devam edenler varsa friend'e eklesinler, : )
  • Arkadaşlar benim adam 108 lvl
    Server:Serenity
    name: K1nGSworD
    hepinize yardımım dokunur hadi friende ekleyin

Twelve Sky (12 Sky OB Guide Eklendi.)
  • Hepiniz bana istediğini sorabilir. adam 108 lvl
    server: serenity
    Nick: K1nGSworD
    LvL: şuan 108
    Friende ekleyin konuşun istediğinizi sorun
  • Bu arada
    MsN: tomstone_kurukafa@hotmail.com
    ekleyin ordan daha kolay olur konuşmak
  • Server:Serenity
    Nick:Noface
    Lvl:26

kıng senden destek alabilirim.

Arkadaşlar oyunun grafikleri süper bence bu oyun knight'ın yerini alır.
  • Bu oyunda item basma olayı yokmu 1 haftadır oynuyorum hep canavarlardan düşen itemleri kullanıyorum yardım edin
  • ya lwlim 11 sikiileri nereden açtırcam
  • Beyler vengeance serverında olanlar ve guanyin olanlar soylesin birlikte kasabiliriz
    adım CRACX 31 lwl guanyin blade mutlaka gelin
  • quote:

Orjinalden alıntı: yare26

ya lwlim 11 sikiileri nereden açtırcam

Katılıyorum bir dandiklik var zaten yeni oyun direk soğuttu oyundan

bu oyunda skill puanları nasıl kullnıyor ne acayip bişey ya skill sayfasını açıyorum bomboş tıklayacak birşey yok 10 lvl oldum 9 skill puanı var ama o puanları dağıtacak yer yok, tradera gidiyorum bişey alacak tıklıyorum emin misin diyo "ok" diyorum bişe olmuyor. Bedava oyun yapıyoz diye .ıçmaya gerek yok ki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ysl01 -- 5 Kasım 2008; 16:10:23 >
  • ilk sayfada verdik hepsini ama kıçınızı kırıp okumaya vaktiniz yok biliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: RoboRoach

ilk sayfada verdik hepsini ama kıçınızı kırıp okumaya vaktiniz yok biliyorum

Sen iyi okumadın heralde yazdığımı ben dex, str vs ye verilen arttribute puanlarından bahsetmedim skill puanlarından bahsettim ilk sayfada varsa da göremedim skill sayfasını açıyorum ( char sayfası değil dikkat et) 9 skill puanı yazıyor ama orda general attack falan diye 4-5 bölüm var bişe anlamadım en sonda da agresif falan diye alanların olduğu bir bölüm var aha işte burası galiba dedim skiller dağıtacağımız yer ama orda da tılanmıyo yoksa bir npc ye mi gidecez nasıl olacak belli değil
  • %17 de Client download 2 saat sonra aranızdayim Hangi serveri seçiyim nerde kasoyor dh
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.