Şimdi Ara

Twelve Sky (12 Sky OB Guide Eklendi.) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
0
Favori
20.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • desene 100 lvl olana kdr ökuz gıbı kascas

sımdık oyuna gırıom

server hangısı?

oyunda adım SaSsy

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 16 Ekim 2007; 20:33:21 >
  • oyunda cok kolay lvl atlanıo 2 dk ta 3 lvl oldum

skıllerı kendımı verıo yoksa para mı ıle mı accaz?
  • Hepsi eklendi hangi ırksın sen ?
  • fujın oldum
  • Geliyorum
    Nick Wescabs
  • Blade - level 1 (Chi Regen), Maxed (Multi hit skill), Maxed (Blade Buff, Attack +), level 1 (AoE), level 2-20 (Run), level 5 (Jump)

ben anlamıyoruz detaylı açıklama lütfenn resimli olrsa süper olr :)
  • Resimlisini istiyosan verdik forumu
  • gerek kalmadı valla kendim deneme yanılma ile hallettim jump 5 lvl speed 2 lvl aoe(ageofempires :P:Dzuhahahaaa) 1 lvl sora 3 hit vuran skill son lvl bi tek şey kaldı ney kaldı heh buldum mana regenaration kaldı sora kıyafetlerim hazır arap ama türkiş bilen biri yardım etti 1 k :D ama adını bilmiyom :D yarın 13 olup beyaz takım kırmızı kııflı sword cekicem belime

yeni build str 5 i gecmedi str3 dex2 güzel gidyo olmadı deştiririm 30 lvl e kadar yolu var :D isteyenler 1 ırk tan olsun kasarık pirlinkte :)
  • sacma sapan bi oyun abi ya ko gibi grafik var baydi artik bu cin mitelojisi isi
  • quote:

Orjinalden alıntı: zodd

sacma sapan bi oyun abi ya ko gibi grafik var baydi artik bu cin mitelojisi isi

Grafikp olarak kötü olabilir ama ben ilk defa bir oyunda kyafitlerin tam olarak karakterlerin üzerine oturduğunu gördüm.Çin mitolojisinede hastayım
  • konficyus(herneyse)derki hakkaten kıyafetler tam oturuyor sora tek blade yi kılıftan cıkarırken bi kayma oluyo okadar zıplama olayına hastayım hızlı kosmak super cin min adam yapıyo ya helal olsun güzel rehber :D
  • oyun süper gibi duruo ama
    boyut
  • lvl 11 fujinim double blade kullanıyorum gayet güzel
    nick Eriha server DEVOTİON
    ekleyin beni
  • abi en iyisi 1. ırk blade dedimi dinleyinn :)
  • oynayanlar biraz yorum yapabilir mi? indirmeye değer mi? baştan sıkıcı geldiyse çoğunuza kotadan olmayalım :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

oynayanlar biraz yorum yapabilir mi? indirmeye değer mi? baştan sıkıcı geldiyse çoğunuza kotadan olmayalım :)

bu oyun için 900mb harcamaya değmez bence ben fazla sevmedim oyunu 9dragons a benzetmeye çalışmışlar
    bence ama ben pek zevk almadım adamlar çok kazık yutmuş gibi geldi koşuş fln bi garip
    ama yine de sen bilirsin ben indirdim denedim sevmedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: silov

quote:

Orjinalden alıntı: lllMyXoMalll

oynayanlar biraz yorum yapabilir mi? indirmeye değer mi? baştan sıkıcı geldiyse çoğunuza kotadan olmayalım :)

bu oyun için 900mb harcamaya değmez bence ben fazla sevmedim oyunu 9dragons a benzetmeye çalışmışlar
    bence ama ben pek zevk almadım adamlar çok kazık yutmuş gibi geldi koşuş fln bi garip
    ama yine de sen bilirsin ben indirdim denedim sevmedim

teşekkürler zaten 600mb falan kaldı kotam, 900mb mış , belki ilerdeki aylarda kotam artarsa düşünürüm ;) yada kotasız bi yerden flashdiske atarım :)

eğer guzel yorumlar olursa çekeceğim biyerden , ama videolardan sslerden bana fazla çekici gelmedi belki oynayınca farklıdır diye merak edip sordum.

• oyunun görselliği knight gibi oynanış şeklide hemen hemen aynı gibi ama okadar abartılı skill item yok bence hoş bir oyun ama silkroad wow archlord ve bunlar gibi bir oyun değil tabiki ileriki levellerde nasıl olur bilemiyecem 20 30 lvl'e kadar söyleyeceğim bunlar yüksek görsellik beklemeyenler için oynayabilecekleri bir oyun bence denenmeli.
  • Ben birşey sorcam,level 30'dan sonra stat sıfırlama olanağımız yokmu, yani belli bir lvl e gelince tekrar stat sıfırlama açılıyormu yoksa skill sıfırlamada olduu gibi düşen bir item ile bu işlemi yapabiliomuyuz çünki ben stat larla kafayı fena bozdum,ve skill sıfırlama itemi bandid ve spear soldiers dan düşüyormuş ,bana bir tane düştü.
  • BEYLER BU OYUNUN PK SİSTEMİ NASIL ... YOKSA OYUN SADECE LVL KASMAK ÜZERİNEMİ KURULU ?

BİRDE GENNELLİKLE HANGİ SERVERDE OYNUYONUZ HEPİMİZ 1 SERVERDE OYNAYIP ALEMLERE AKALIM
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.