Şimdi Ara

TweakUI 2.10 simgeler berbat..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TweakUI 2.10 Powertoy diye bi program kurmustum programi calistirdim hic bir ayari degistirmeden ok e bastim ve bi anda butun iconlar kisayollar hersey 256 renge donustu klasorlerden tutun alt klasorler hersey masaustu tum simgeler cortladi.

Renk kalitesi ayari 32bit te 16bit yapsamda ayni yani iconlar klasorlerin gorunumu sadece 256 bit gibi bisey oufffffffff

ghost ta almamistim ve 3 gunluk sistem daha tekrar format atmak istemiyorum sorunsuz temiz istedigim gibi bi sistem kurmusken gele gele basima bumu geldi ya oufffffff

Ne yapabilirim suan reset atmadan yardimalrinizi beklemekle yetinicem olmassa reset atip calisan en son iyi yapilandirmaya donmu ne dalgasini deniycem yardimlarinizi bekliyorum durumu nasil kurtarabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHRiSsSTeeL -- 7 Mart 2005, 20:59:22 >

• programı kaldır dosda sfc scannow yaz bu arda işletim sistemı cdnı koy
    eğer sorun cozulmezse
    my computerda sıstemı gerı dondur dıye bısey var tarıhını ayrla dene
  • quote:

Orjinalden alıntı: CHRiSsSTeeL

TweakUI 2.10 Powertoy diye bi program kurmustum programi calistirdim hic bir ayari degistirmeden ok e bastim ve bi anda butun iconlar kisayollar hersey 256 renge donustu klasorlerden tutun alt klasorler hersey masaustu tum simgeler cortladi.

Renk kalitesi ayari 32bit te 16bit yapsamda ayni yani iconlar klasorlerin gorunumu sadece 256 bit gibi bisey oufffffffff

ghost ta almamistim ve 3 gunluk sistem daha tekrar format atmak istemiyorum sorunsuz temiz istedigim gibi bi sistem kurmusken gele gele basima bumu geldi ya oufffffff :((((((((

Ne yapabilirim suan reset atmadan yardimalrinizi beklemekle yetinicem olmassa reset atip calisan en son iyi yapilandirmaya donmu ne dalgasini deniycem yardimlarinizi bekliyorum durumu nasil kurtarabilirim

Bence direk sistem geri yuklemeden sistemi geri bir tarihe al bu daha kolay:

• GaRFi
  • ya o program hasta eder adamı gereksiz regleri siliyor desktopmon.dll olaması lazım o dosyada gereksiz diye kayıt edilmiş onuda silio evet sistemin rahatladığı kesin ama bir çok ayarıda bozuyor geri dönmek pek işe yaramaz
    üstünede kursan düzelmio galiba :) sistemi tekrar kur kolay gelsin
  • Sistem geri yuklemeyi kapatmistim :( ve backup ta almamistim ghostla falan tek cozum format gibi gorunuyor o programdan uzak durun arkadaslar benim dilim cok kotu yanid 2 gun ocne sistem kurup tekrar formatlamak bayagi koyuyor bana ama suc bende akillanmiyorum 5 dakka surmeyen bi ghost yapsam olucektim sanki backup isini askiya almaya gelmiyor :( neyse yardimalriniz icin cok saolun tskler formata baslayim bari
  • bütün ipleri kesmişsin, seni yukarı çekmemizi bekliyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yok güzel kardeşim o programı ben kullanıyorum faydasınıda görüyorum ama silmememiz gereken öğeler war mesela dll uzantılı dosyalara bulaşmıcaz :) performansa azda olsa katkı sağlıyor
  • kardesım bılmedıgın programı kullanmamalısın:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.