Şimdi Ara

TVS Apache RTR 150 - Kullanıcı incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TVS Apache 2 yıllık kullanıcısından detaylı inceleme videosu.

Umarım alacaklara faydalı olur:

İzlemek İçin :http://www.youtube.com/watch?v=4Von98V_YG8

• Güzel olmuş tebrikler. Kullanıcı incelemesi daha sağlıklı oluyor 1-2 günlük inceleme yapanlara göre. Ama daha detaylı olabilirdi mesela 2 yıllık tecrüben sonucu bu motorun yakıt tüketimi, değiştirdiğin veya arıza çıkartan parçaları vs. neler? 2 yıl kullandığına göre memnunsun ve daha da kullanacaksın galiba.
  • Yakıt tüketimi 12 krş/km
    Değişen ve arıza çıkaran herhangi bir parça olmadı.

Ankara-İstanbul yaptım 3 kere uzun yolda bile canavar gibi gidiyor. Gayet memnunum iyiki almışım :)
  • 2013 mü önerirsiniz 2012 mi ? 800-900 liralık bir fiyat farkı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 6 Ağustos 2014; 23:50:45 >
  • Yenisiyle eskisinin çok bir farkı yok. Ben memnunum herhangi bir sorunu yok . Eğer senin için görüntüsü çok farketmeyecekse bence eskisini al 800-900 lirayada kask mont gibi ihtiyaçlarını karşılarsın
  • teknoebo kullanıcısına yanıt
    Ben de öyle düşünüyorum. Başlangıç için tavsiye ediyor musunuz peki ? Ehliyetimi aldım onun dışında bir kaç kez cbf 150 kullandım o kadar. Bir de bu ön fardaki koruma demirini taktırmak gerekir mi , ben alırsam sokakta duracak bir de motor.
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Tabi benimde ilk motorumdu başlangıç olarak kullanabilirsiniz. Koruma demirini taktırırsan senin için çok iyi olur çünkü ilk kullanımlarda mutlaka bir kaç kez devrilme yaşıyorsun. PM atarsan detaylı cevaplarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RKS R 250 CC RACİNG TAVSİYE ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.