Şimdi Ara

TVRİP yapmayı bilen var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tvrip için gerekli metaryaller nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Profesyonel olarak; Adobe premiere pro (64 bit işletim sistemi gerektirir), normal olarak; camtasia studio, vegas pro vb. Programlar gereklidir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • aga hiçbirine gerek yok.bedava yazılımalrla kalite kaybı yaşamadan halledilebilir.varsa ilgilenen anlatayım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

aga hiçbirine gerek yok.bedava yazılımalrla kalite kaybı yaşamadan halledilebilir.varsa ilgilenen anlatayım.

Hocam pm gönderdim ama burdanda bilgilendirebilirmisiniz hem bilmeyen arkadaşlar için de bir çıkış yolu olabilir.

• tv kaydı için illaki bi tv kartı gerekli.analog yada digital.ama analog bağlantıyı önermem zira dalgalanma çok oluyor.örneğin dvbs bi kart aldınız.progdvb yada dvbviewer gibi programlarla hemen kayıt yapmaya başlayabilirsiniz.sd kanalalr mpeg oalrak hd kanallar ts oalrak kayıt edecektir büyük ihtimal.bazen sadece ts de kaydeder.pek dert değil.ardından kayıt ettiğiniz dosyayı encode işlemine başlıyoruz.ben şu bedava programı kullanıyorum gerek kamera çekimlerimde gerek tv kayıtlarımdahttps://www.videohelp.com/software/RipBot264

kesme kırpma için videoredo kullanıyorum.encode etmeden reklamları çıkarıp saf programı alabiliyoruz.isterseniz encode ederekte çıkarabilir.

h264 video ve ac3 yada aac ses veriyor.mkv yada mp4 olarak dosya çıktı alabiliyorsun.aşırı basit kullanımı.aman aman bi durumu yok.bluray disclerdeki şifreleri kırmaz onu baştan söyleyeyim.youtube üstünde anlatım felan bulursun takıldığın yerlerde.

bunun yanında staxrip programı da var ama bu daha basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi montevo -- 20 Nisan 2017; 13:48:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: montevo

tv kaydı için illaki bi tv kartı gerekli.analog yada digital.ama analog bağlantıyı önermem zira dalgalanma çok oluyor.örneğin dvbs bi kart aldınız.progdvb yada dvbviewer gibi programlarla hemen kayıt yapmaya başlayabilirsiniz.sd kanalalr mpeg oalrak hd kanallar ts oalrak kayıt edecektir büyük ihtimal.bazen sadece ts de kaydeder.pek dert değil.ardından kayıt ettiğiniz dosyayı encode işlemine başlıyoruz.ben şu bedava programı kullanıyorum gerek kamera çekimlerimde gerek tv kayıtlarımdahttps://www.videohelp.com/software/RipBot264

kesme kırpma için videoredo kullanıyorum.encode etmeden reklamları çıkarıp saf programı alabiliyoruz.isterseniz encode ederekte çıkarabilir.

h264 video ve ac3 yada aac ses veriyor.mkv yada mp4 olarak dosya çıktı alabiliyorsun.aşırı basit kullanımı.aman aman bi durumu yok.bluray disclerdeki şifreleri kırmaz onu baştan söyleyeyim.youtube üstünde anlatım felan bulursun takıldığın yerlerde.

bunun yanında staxrip programı da var ama bu daha basit.

Çok teşekkür ederim hocam çok sağolun umarım bu konuda bilgi sahibi olmak isteyen arkadaşlar için bir fikir ve çıkış yolu olur bu verdiğiniz değerli bilgiler. Paylaştığınız için ayrıca özel olarak çok teşekkür ederim sağolun varolun hocam :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne olduğunu bilen var mı
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.