Şimdi Ara

TVde açıkça elektronik sigara satılması

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
151
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TVde 3 günde bir isim ve logo değiştiren kolpa kanalların, bakkaldaki ağdayı şekerle karıştırıp bal diye satmalarına, torrentten film indirip yayınlamalarına vs. alışmıştık ama trde satışı ve kullanımı yasak olan elektronik sigarayı sattıklarını ilk defa dün gece gördüm. Aynı reklam sabahta vardı.

Bu ülkede RTÜK ne yapıyor? Bu kanallara frekans kiralayan Türksat hiçmi bunları kontrol edipde "siz ne yapıyorsunuz" demiyor? Ben şimdi 10-15 bin tl frekans kirası ödesem istediğim herşeyi 7/24 tvde bangır bangır yayınlayabiliyormuyum? Bu tip kanallar nasıl bu kadar ayan beyan 7/24 yayın yapıpta köşeyi dönüyor?

Resimler:
    TVde açıkça elektronik sigara satılmasıTVde açıkça elektronik sigara satılmasıTVde açıkça elektronik sigara satılmasıTVde açıkça elektronik sigara satılmasıTVde açıkça elektronik sigara satılmasıTVde açıkça elektronik sigara satılması

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhans19 -- 29 Temmuz 2017; 12:52:13 >

• RTÜK en son harry potter dublajındaki 'büyü' kelimesini sansürlüyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sexxx Dreams -- 29 Temmuz 2017; 12:53:41 >
  • Evet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu tele alışveriş denen zıkkımı ne zaman yasaklayacaklar merak ediyorum. Kökten çözüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yigido59

Şu tele alışveriş denen zıkkımı ne zaman yasaklayacaklar merak ediyorum. Kökten çözüm.

Ne farkederki. Adamların sattıkları herşey yasadışı zaten. Bal diye bakkaldaki ağdayı şekerle karıştırıp satan adam telealışveriş yasağına uyarmı? Adamlar akşama kadar torrentten indirdikleri filmleri yayınlıyorlar filmde altyazı geçiyor torrent by ultra, bu filmi x sitesinden izleyin falan
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhans19

quote:

Şu tele alışveriş denen zıkkımı ne zaman yasaklayacaklar merak ediyorum. Kökten çözüm.

Ne farkederki. Adamların sattıkları herşey yasadışı zaten. Bal diye bakkaldaki ağdayı şekerle karıştırıp satan adam telealışveriş yasağına uyarmı? Adamlar akşama kadar torrentten indirdikleri filmleri yayınlıyorlar filmde altyazı geçiyor torrent by ultra, bu filmi x sitesinden izleyin falan

Cahil toplum işte, biraz akıllı olsak filmi torrentten değil Netflix'ten izlerdik.

• quote:

quote:

quote:

Cahil toplum işte, biraz akıllı olsak filmi torrentten değil Netflix'ten izlerdik.

Sorun insanların nerden film izlediği değil. Sorun tvde 7/24 bu tip kanalların yasadışı yayın yapmaları. Adamlar ellerini sallaya sallaya her kanunu çiğniyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Sorun insanların nerden film izlediği değil. Sorun tvde 7/24 bu tip kanalların yasadışı yayın yapmaları. Adamlar ellerini sallaya sallaya her kanunu çiğniyor.

Pardon hocam farkında olmadan konudan biraz sapmışım, işte bu konuda da hükümetin akıllı olması lazım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.