Arkadaslar merhaba, Dijital receiverım var. Haftasonu TV8 , NTV ve e2 dijital yayın yapan kanallardan İspanya , İngiltere ve İtalya liglerinden mac yayınına girince ya hemen ya da bir sure sonra sidfreli yayına mı geciyor ne oluyorsa maclarıu izleyemiyoruz. Standardized System diye birsey cıkıyor ekranın ust kosesinde. tabiki goruntu yok. Fakat eski tip ev ici antenlerle TV8 ve NTV izlenebiliyor bu anda. Merak ettigim şu: Bu macları izleyebilmenin yolku varmı acaba dijital uydudan. Çözüm olabilecek birseyler bilen arkadaslar varmı acaba. Saygılarımla
Cihazına TV8 ve NTV biss keylerini girersen izleyebilirsin.Keylerin ne olduğunu sorma yasak
quote:
Orijinalden alıntı: bodrumlu2
Cihazına TV8 ve NTV biss keylerini girersen izleyebilirsin.Keylerin ne olduğunu sorma yasak
peki:-) bulabilecegim bir site var mı acaba
quote:
Orijinalden alıntı: lionjava
peki:-) bulabilecegim bir site var mı acaba
Alıntıları Göster
Evet var.Fakat bu konuyla ilgili site linki vermek de yasak.Fakat google da aratırsan kolaylıkla bulabilirsin.
Benim receiver Nextstar YE-7600 sky modeli ve bisskey diye birsey bulamadım şifre bolumunde . Irdeto vb var ama biss yok na yapmam lazım acaba
quote:
Orijinalden alıntı: lionjava
Benim receiver Nextstar YE-7600 sky modeli ve bisskey diye birsey bulamadım şifre bolumunde . Irdeto vb var ama biss yok na yapmam lazım acaba
quote:
Orjinalden alıntı: lionjava
En son tarihli yazılımı atarsan açılacaktır.Eğer gerekli aparatın yoksa bir TV ciye 3-5 YTL ye son yazılımı attırabilirsin...
quote:
Orijinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: lionjava
En son tarihli yazılımı atarsan açılacaktır.Eğer gerekli aparatın yoksa bir TV ciye 3-5 YTL ye son yazılımı attırabilirsin...
Alıntıları Göster
BISS şifreleme sistemi hakkında üst konudan bilgi alıp şifreleri Internet'te nasıl aratacağınızı bulabilir ve güncel şifreleri bulduğunuzda EMU'lu bir cihaza sahipseniz cihaza elle keyleri girebilirsiniz.
BISS şifreleme sistemi hakkında üst konudan bilgi alıp şifreleri Internet'te nasıl aratacağınızı bulabilir ve güncel şifreleri bulduğunuzda EMU'lu bir cihaza sahipseniz cihaza elle keyleri girebilirsiniz.
Alıntıları Göster
guncel keydosyasını atarsan acar..
quote:
Orijinalden alıntı: ugur67
guncel keydosyasını atarsan acar..
Alıntıları Göster
ya zaten Tv8 şifresiz benım bildigim. bi tek ntv şifre koyuyor oda 1 yildir aynı şifre
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
ya zaten Tv8 şifresiz benım bildigim. bi tek ntv şifre koyuyor oda 1 yildir aynı şifre
Alıntıları Göster
Ya Profilo uyduda şifre falan giremiyorum nereden girileceğini yada bunla ilgili bilgisi olan varmı ?
quote:
Orijinalden alıntı: Moviemetal
Ya Profilo uyduda şifre falan giremiyorum nereden girileceğini yada bunla ilgili bilgisi olan varmı ?
Alıntıları Göster
bizde sadece TV8 izleyebiliyoz. NTV de e2 de şifreli
quote:
Orijinalden alıntı: metalurjist86
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: metalurjist86
bende bugun Tv8i acamadim şifresi aktif görünüyodu ama bi türlü acilmadi. Arsenalin macini kacirdik
quote:
Orijinalden alıntı: McCarty
quote:
Orjinalden alıntı: metalurjist86
bende bugun Tv8i acamadim şifresi aktif görünüyodu ama bi türlü acilmadi. Arsenalin macini kacirdik
Alıntıları Göster
Ya şu anda her ikisinde de BISS keyle sorun yok, ben akşam izledim.
BISS keyi güncel olarak bulun, şu anda sorunsuz..
quote:
Orijinalden alıntı: ermanpac
Ya şu anda her ikisinde de BISS keyle sorun yok, ben akşam izledim.
BISS keyi güncel olarak bulun, şu anda sorunsuz..
Alıntıları Göster
ben hiç bir kanaldan maç izleyemiyorum helpp bu kodları nereden girecez ve nasıl girecez bilgisi olan lütfen yardımcı olsun..
quote:
Orijinalden alıntı: ua_musti_88
ben hiç bir kanaldan maç izleyemiyorum helpp bu kodları nereden girecez ve nasıl girecez bilgisi olan lütfen yardımcı olsun..
Alıntıları Göster
biri pmden ntv keylerini veremez mi hayirdir yaww
quote:
Orijinalden alıntı: nemta46
biri pmden ntv keylerini veremez mi hayirdir yaww
Alıntıları Göster
BISS key ve benzeri keyleri istemek yasak, zaten üst konuda yazıyor.
Google'da arasanız bile çıkar arkadaşlar, istemeyin işte burada boşuna. Verip ceza alacak adam yok..
quote:
BISS key ve benzeri keyleri istemek yasak, zaten üst konuda yazıyor.
Google'da arasanız bile çıkar arkadaşlar, istemeyin işte burada boşuna. Verip ceza alacak adam yok..
Alıntıları Göster
keyler var ama tv8 açılıyor, ntv açılmıyor netten bulduğum şifreleri deneyeceğim akşam ama kontrol edebileceğim maç yok maalesef artık haftasonu bakıcaz çalışıp çalışmadığına zaten eskiden de her 2sini aynı anda açmıyordu ya tv8 yada ntv den birini seçmek zorunda kalıyordum bir harf yüzünden
quote:
Orijinalden alıntı: ua_musti_88
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ua_musti_88
Arkadaşım bi uyducuya 5 yada 10 ytl ödeyerek hallettir işini. Bu kadar uğraştığına değmez. Al kolunun altına uydu alıcını götürüver bir teknik servise 10 dakikada sorunun çözülür. Bütün maçlarıda problemsiz seyredersin.
quote:
Orijinalden alıntı: hukukcu
keyler var ama tv8 açılıyor, ntv açılmıyor netten bulduğum şifreleri deneyeceğim akşam ama kontrol edebileceğim maç yok maalesef artık haftasonu bakıcaz çalışıp çalışmadığına zaten eskiden de her 2sini aynı anda açmıyordu ya tv8 yada ntv den birini seçmek zorunda kalıyordum bir harf yüzünden
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: hukukcu keyler var ama tv8 açılıyor, ntv açılmıyor netten bulduğum şifreleri deneyeceğim akşam ama kontrol edebileceğim maç yok maalesef artık haftasonu bakıcaz çalışıp çalışmadığına zaten eskiden de her 2sini aynı anda açmıyordu ya tv8 yada ntv den birini seçmek zorunda kalıyordum bir harf yüzünden
Her ikisinde aynı anda maç olmadıktan sonra sorun yok o zaman.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: hukukcu keyler var ama tv8 açılıyor, ntv açılmıyor netten bulduğum şifreleri deneyeceğim akşam ama kontrol edebileceğim maç yok maalesef artık haftasonu bakıcaz çalışıp çalışmadığına zaten eskiden de her 2sini aynı anda açmıyordu ya tv8 yada ntv den birini seçmek zorunda kalıyordum bir harf yüzünden
Her ikisinde aynı anda maç olmadıktan sonra sorun yok o zaman.
Alıntıları Göster
bende GOLDMASTER SAT 4450 var hiçbiri şifreye girmiyo bende liverpoolun maçlarını kaçırmıyorum