arkadaşlar 3-4 defa modifiye programını seyrettim.. bazı arkadaşlarımız modifiyeli araçlarını tanıtıyorlar ve trafikte başlarına gelen iyi-kötü olayları paylaşıyorlar...
ben trafikteyken diye başlıyorlar... şunu anlayamadım cam filmi yasak bi çok arkdaşımız kullanıyor tabi.. bu tv8 e çıkan arkadaşlarında araçlarında cam filmi oluyo büyük çoğunlukla..
şimdi soorum şu bi tv kanalı neden kullanımı resmen yasak olan bir şeyi "her şey doğalmış" gibi lanse ediyor? tabi o kanal etmesede yine kullanılır bişey demiyorum. açık renk olunca kullanılmasına da katılıyorum.. cam filmim yok ama çok yakıştırıyorum araçlara..
ne biliyim anlayamadım yani sizce normal mi tv kanalı üzerinden yasal olmayan bişeyi ekranlara taşımak? biraz yadırgadım.. kavga filan çıkartmayın ha
Abi madem yasal degil bu ziebart falan nasıl ilanlarla reklam verip film cekiyor :) Bende cektirmek istiyorum ama 2.gün polis baglar
canın sıkılıyo her halde
vallaha bende film düşünüyorum ama fazla para veremem öyle 150 200 ama okadar para vermedin mide balon balon oluyo ya da yırtılıp sökülüo. dandik bi görüntü oalcağına hiç olmasın daha iyi dedim
bu program ne zaman çıkıyor? özellikle yarın filan çıkacaksa seyredelim
evet yarın bayada eğitici bir program!! Bende takip ediyorum
saat kaç gibi çıkıyor onu da belirtseniz daha iyi olacak?
bir bölümünü seyrederek boşa vakit öldürdüğüm program jant film yapan iki üç tane araç çıkartmışlar televizyona izleyelim diye..hele bi tane fiesta vardı ki pistten bozma ufak bi alanda 20le giderken elfreni çekip arkasını kaydırıyordu tam komediydi programa daha çok önem verilerek daha profesyonel modifiye edilmiş araçlar kullanılır,insanlara yararlı bilgiler verilir,son trendler ve piyasadaki aksesuarlar güzelce tanıtılırsa bence baya izlenir..
Pazar günleri 8gibi oluyor galiba haberlerden sonra.Tabi bu tür programların olması güzel bişey ama bana çok amatör geliyor.
yasak da nasıl ve kime yasak?
polis amcalarımız neden camalra film çekiyor?
yada ağır abi 06 plakalı araçlar neden cam filmli?
yada madem yasak ir şey neden bunu devlet sattırıp üstünden vergi alıyor?
bu kadar neden varken bende aracıma cam filmi takıp dolaşırım
quote:
Orjinalden alıntı: Yazılımcı Online
canın sıkılıyo her halde
vallaha bende film düşünüyorum ama fazla para veremem öyle 150 200 ama okadar para vermedin mide balon balon oluyo ya da yırtılıp sökülüo. dandik bi görüntü oalcağına hiç olmasın daha iyi dedim
Cam filimleri kutusu 20 ytl çok bir para değil güzel çekersen sorun olmuyo ben odama çektim manyak oldu ama bolca camsil harcaman gerek oralarda işten anlayan biri varsa kolayca çok ucuza çeker yada sende çekebilirsin sorn olmaz meraketme
Yaw sormayın yaw bi cam filmine bile abartıp takıyo elemanlar.body kitlere zarta zurta herşeye ceza.özellikle dtm style spoyler'lere kıl bu adamlar.yok kaza anında etrafda bi yaya olursa gözüne batarmış. herifler kafayı yemiş yaw.ona bakarsan dtm'yi geçtim bi kasalı araba ne yapacak böyle durumda herifin gözüne değil nerelerine batar o kasa uçları bilmem.aslında çok saçma bu polislerin herşeye ceza yazması.adamları hala anlamış değilim.hani diyorum başka ülkelerde milletin altına lamborgini porsche vs.vs. çekiyolarda bizimkiler bu yüzden mi kıllık yapıyo.valla çok cins muhabbetler.hala anlamış değilim.
quote:
Orjinalden alıntı: ..dEnZeL..
Abi madem yasal degil bu ziebart falan nasıl ilanlarla reklam verip film cekiyor :) Bende cektirmek istiyorum ama 2.gün polis baglar
Sen zaten taktırırsan arabayı daha alamazsın.
güzel program aslında bazen işe yarar bilgiler veriyorlar.. ama ne biliyim bilmeyenler özenip takacak cam filmini ondan sonra ceza yiyip tv8 e küfredecek gibime geliyor
yazılımcı canımda sıkılmıyo değil
arkadaşlar ne zamandır sizinle paylaşmak istiyordum topic açtığınız iyi oldu bu discovery tv de de araçlarla ilgili mükemmel programlar var hem bizim tv8 deki gibi değil mesela geçen sefer birisine denk geldim.... amerikanın 4 ünlü modifiye şirketi chevroletten yeni bi araba alıyorlar. bu arabayı mükemmel modifiye ediyorlar sonra tekrar merkeze götürüp chevrolette nin yeni çıkardığı aracı hediye olarak alıorlar... sonra rüya otomobiller filan harika yani izleyin
MTV ve Discovery de daha kaliteli oto programları var. Onlara bak istersen .
bende diyorum bak die ama kime diyosun birde o kadar anlattık
quote:
Orjinalden alıntı: hakanusak
MTV ve Discovery de daha kaliteli oto programları var. Onlara bak istersen .
onlara zaten bakıyorum vakit buldukça
hakkaten ya bende denk geldim o programa bir kaç kez izledim..
modifiye parçası tanıtıyolar sanki pazarda domates biber satıyo gibi acayip bi anlatış tarzları var..
bide mod dan anlamayan bi hatunun programı sunmasu biraz garip geldi...adam bişey diyo bu garip garip bakıyo.
bi arkadaş demiş bi fiestayla filan bişey yapmışlar diye o program gene tam komedi...
70 hp lik fiestayı 90 hp ye mi ne öyle bi şeye çıkarmışlar mod yaptık diye programa çıkıyolar..
türkiye de ne modlu araçlar var onları çıkarsalar ya.. örnek damotorsport un M3 olabilir..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme