Şimdi Ara

Tv yi kablolu internete bağlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
2
Favori
94.542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar sony bravia tvmi kablolu olarak ethernetten modeme takarak internete bağlamak istiyorum ama bir türlü başaramıyorum bunun bilmediğim bi yöntemimi var acaba...

• Öncelikle modemin kaç port olduğuna bağlı. Tek portlu modemse router alman gerekli. Gerekli portun olduğunu varsayalım; modemin arkasına takacağın ethernet kablosunun diğer ucunu televizyonun ethernet girişine takacaksın ve hayırlı olsun internet.
    Wireless istiyorsan; genellikle wireless destekli tvlerde wireless kullanamak için ekstra bir wireless adaptor takmak gerekir. Bu usb adaptoru tvye taktığında wireless ağını bulacak ve şifreni girdikten sonra kablosuz şekilde internete bağlanabileceksin.
  • Medemim tek port tv yi acces pointe bağlasam çalışma ihtimali varmı acaba bide tv otomatik ıp alıomu acaba yoksa ellemi girmek gerekio...
  • Tv otomatik ip alır. Yanlız access point üzerinden kablo ile bağlaman gerek eğer elimde usb wireless adaptor yoksa tv'ye uygun. Kabloları düzgün taktıktan sonra direk girecek internete tv.
  • Kardeş ilgine teşekkürler ama bütün denemelerime rağmen tv bir türlü modemden ıp almıyor acces pointe kabloyla bağlı modemin içinde tvyi görüyorum ağ bağlantısı var ama internete çıkmıyor bir türlü nedendir çözemedim
  • TV içindeki ayarları kontrol edin. Belki sizden önce başka bir Ip numarası oraya yazılmıştır ve sizin altyapınıza uygun olmayan bir konfigürasyon olduğunda çalışmıyor olabilir. IP almayı Otomatiğe getrin. Manuel'den çıkarın.
  • Zaten otomatikte ıp alma ama her ne hikmetse olmuyor teknik servisi aradım kablosuz olarak deneyin dediler illa aparatı aldıracaklar bana...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ya arkadaşlar bende ue40es5500w smart tv var bir de vın internet var VIN ı televizyona bağlamanın bir yolu var mı ya da VIN bilgisayara bağlıyken lan kablosuyla interneti aktarabiliyor muyuz? yardım ederseniz sevinirim :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.