Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (6613. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
20 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
132.286
Cevap
2.093
Favori
6.854.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
289 oy
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #7
Giriş

Bu Teknoloji ne için geldi? MiniLed üstü mü yoksa oled e yakın bir hamle olmak için mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Ben, SULTAN MEHMED HAN'IM..!"
  • quote:

Orijinalden alıntı: relaxxv

Şu anda satılan RGB Miniled lerin fiyatını ikiye böl o şekilde alınır :)
    Dostum zaten Samsung yeni nesil serileri tutmadı. Aşırı pahalı ben illa Samsung alacak olsam direk oled alırım. En azından kendi paneli ve ederine satılıyor. Samsung da miniled bakmayın.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Ben de kimsede görmediğim için biraz çekimserim doğrusu. Onun yerine qn80h veya bütçeyi zorlayıp 65s90h (mat olduğu için) düşünmüyorum değil...

Bulunduğum yerde TCL servisleri yok gibi bir şey. O yüzden bu markayı eledim ne yazık ki. LG nin de son çıkan olaylarından sonra soğudum.

• relaxxv kullanıcısına yanıt
    Yoruma gerek yok amaç bilgi almak değil

Nedir amaç Peki?

• relaxxv kullanıcısına yanıt

Evet bir aklımda 65s90h modeline kayıyor. Doğru diyorsunuz.

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Samsung köklü bir marka yıllarca kullandım. Hala kullanıyorum. Miniled için yanlış marka çünkü çok pahalı satılıyor direk oled bakın

Orijinalden alıntı: relaxxv

Samsung köklü bir marka yıllarca kullandım. Hala kullanıyorum. Miniled için yanlış marka çünkü çok pahalı satılıyor direk oled bakın

Bugün bir marka daha tavsiye ettiler.

Grundig 990a mi neydi? Yorumunuz ne olur bu model için?

• Akustik34 kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmadım. Zerre tecrübem yok ama ucuz oled işine mesafeliyim ben, hem panel kalitesi hemde işlemci yazılım tarafı normal olarak geride olacaktır. Oled alınacak sa Samsung/LG alınıp uzun yıllar verim beklenmeli bence

27 ağustos.

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]

C6 ozaman mantıklı, teşekürler

TV Tavsiyeleri [ANA KONU]Pixel Bilgiyoutube
    Bu videoda CRT, Plazma, LCD, LED, OLED, POLED, AMOLED, QLED, MiniLED ve MicroLED ekran teknolojilerinin nasıl çalıştığını, birbirlerinden farklarını, avantajlarını ve dezavantajlarını tek videoda kısaca anlatıyorum. İyi seyirler! Zaman Damgaları: 00:00 CRT 00:51 Plazma 02:00 LCD 02:58 LED 04:02 OLED 05:20 POLED 06:12 AMOLED 07:13 MicroLED 08:00 QLED 08:36 MiniLED Credits: @SmartICTwithRajithaUdayanga @BoManton @Jo’sWorld @JohnFreda @Tech.Insights.77 @Perkovic09 Hashtags: #crt #plazma #lcd #led #oled #poled #amoled #qled #miniled #microled #ekran
    https://www.youtube.com/watch?v=Ub_Fn3426JI

Bu sepet, 30.000₺ S-Wallet iadesiyle 113.735₺.

• Buradaki yorumlardan dolayi iffalcon markasina şans tanimak istedim 50u65 modelini aldim. Normalde 6 asgari ücret tutarında aldigim samsung var ve herkese de samsung aldirdim en iyi modelinden en kötüsüne ama bu iffalcon kadar kötüsünü gormedim.

Sozde 4k ama 55 inch fhd samsung lar cok daha keskin görüntü veriyor.

Google tv ana ekraninda 2 metre mesafeden pikselleri sayabiliyorum.

Renkler felaket asla dogru rengi alamıyorsunuz.

Fiyattan dolayi siyah beklentim yok ama tahmin etceginiz gibi berbat.

Bir de görüntü sürekli çamur gibi.

Tek artisi fiyatina göre hızlı cihaz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

İşte ben de bunu demek istemiştim. Iffalcon ucuz olabilir ama Samsung yılların markası. Aynı olması basli basina saçma olur. Daha emekleme doneminde olan bir markadan bahsediyoruz. Dolayısıyla Samsung'un da her ne kadar çürük elmaları olsa da yine Samsung Samsung'dur.

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Kısa sürelide olsa LG 65QNED87B6A televizyonu kullanma şansım oldu, sizlere de gözlemimi aktaracağımı söylemiştim. Fırsat bulunca yazmak istedim.

@SKYLINE @Alelade123

Dediğim gibi kullanım zamanım kısa oldu ki, zaten TV kullanımım genelde kısa olur benim :) Ancak bu süre zarfında 1 bölüm dizi, biraz ulusal kanal, 2 voleybol maçı ve 2 futbol maçı tecrübem oldu.

Olumsuz yanı; ben LG Webos'u sevmedim, daha doğrusu ilk kez kullanıyorum henüz alışamadım. Bir de daha önce Google TV kullanıyordum ve Tivimate IPTV uygulamasını kullanıyordum, o kadar rahat ve hızlı bir uygulama bulamadım. Bu noktada önerilere de açığım.

Ek olarak, TV kurulumunu yapan servis apartmandaki uydu yayını sisteminin bir yerinde kaçak olabileceğini söyledi, TKGS ile aratınca hiçbir uydu kanalını bulamadı ve aşırı hassaslar, eğer bir yerde kaçak varsa böyle yapar dedi. Ancak TKGS dışı -eski usul- arama yapınca tüm kanalları buldu ve istediğim gibi favorileri de düzenleme şansım oldu. Benim için sorun değil ama belki başkaları için önemli bir detay olabilir.

Olumlu yanı ise, hem ulusal kanallarda hem de maçlarda oldukça keyifli bir görüntü kalitesi var. Eski TV ile kıyasladığımda beni fazlasıyla tatmin etti. Renk ayarlarına özel olarak bakmadım ancak renklerin kalitesi de hoşuma gitti. Aşırı bir parlaklık yok. Mağazalardaki gereksiz canlılık bence göz yorucu olduğu için ben sevmiyordum ve renkleri daha doğal ve abartılı olmayacak şekilde canlı sunuyor.

Bu konulardan fazla anlamayan standart bir kullanıcı olarak genel hatlarıyla tavsiye ederim.

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.