Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3306. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gsomer72 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 19 Misafir (2 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil
5 sn
132.286
Cevap
2.093
Favori
6.854.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
289 oy
Popüler Konular listesinde
75. Sırada  bugün en iyi #7
Giriş
  • 10 yıl kullanım klavuzlarında yazan kanuni süre. Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki 2 sene önceki panel artık üretilmiyor. Firmalar da servis için 10 senelik paneli stok yapıp bu maliyete girmezler.
    Benim garantisi bitmiş tv nin panelini ufaklık kırmıştı. Firma panel bulamadığından panel fiyatına yeni tv lerden seçme hakkı tanımıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Onuda bekle yine indirim olmayacak

Yaparlar ama sayılı üründe çok az bir stokla olur iyi takip etmek lazım bakalım ne olacak 11.11 gece xbox one series s kuponla 4600 e falan geliyordu dedim sabah belki daha düşer dedim bi baktım sabah stoktan kaldırmışlar xbox one içinde aynısı oldu ya stok bitti yada fiyat yükselttiler.

Yok hocam artık olursa olur olmazsa bişeyi kurcalamayacağım belki bir ihtimal dedim

bu 10 yıl yedek parça bulundurma tüm segmentlerde şart, otoda, elektronikte vs. bu şartlar çercevesinde ithalat izni veriliyor.

Hocam sepete ekle demiyorsa mutlaka teşhirdir ben mh ne hatta mağazaya sordum onlarda teşhir dediler sorduğum için biliyorum.

Orijinalden alıntı: css2005

10 yıl kullanım klavuzlarında yazan kanuni süre. Teknoloji o kadar hızlı gelişiyor ki 2 sene önceki panel artık üretilmiyor. Firmalar da servis için 10 senelik paneli stok yapıp bu maliyete girmezler.
    Benim garantisi bitmiş tv nin panelini ufaklık kırmıştı. Firma panel bulamadığından panel fiyatına yeni tv lerden seçme hakkı tanımıştı.

Kullanım klavuzunda süre yazmaz onu düzeltelim ayrıca ülkemizde yerli yabancı fark etmeden faaliyet gösteren firmaların kanunlara göre 10 yıl yedek parça bulundurma zorunluğu var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 22 Kasım 2020; 22:6:33 >

Orijinalden alıntı: MEMATİ

50 ile 55” arasında çok fark varmıdır beyler sipariş geçicem yardım lazım... 2 metre mesafe var tv 4 k

Bu arada tv samsung 7000 serisi

Biri 110,diğeri 124,cm çapraz ekran uzunlugu olmasi lazim,bende 50 dusunuyordum ama 55 alacağım galiba.

bundan sonra, yolumuz düz olacak; bizi kimse durduramayacak! insan büyüdükçe daha da büyümek istiyor; bir gün gelecek, hiçbir yere sığmayacağım! yeni işler düzenledim, dünyaya ün salacağım! ben, işimde kral olmak istiyorum... ben kralım evet kral! yeraltı dünyasının kralı! siz dostlarım; benimle büyüyecek, benimle zenginleşeceksiniz. dünyaya hakim olacağım!
    ve ben buna, layığım!
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Kullanım klavuzlarında "ürünün kullanım ömrü 10 yıldır" ya da "ürününüzün ticaret bakanlıgınca belirlenen kullanım ömrü 10 yıldır" diye yazar.

Ayrıca yedek parça bulundurma zorunlulugu var. Tabi sözde..Ancak firmaların garanti süresinde bile tamir edemez ya da yenisini veremez ise ne yapması gerektiği hakkında bir madde de var okursanız.

Yani televizyonunuzu 5 sene kullanıp panelini kırarsanız değişeceğini hiç ümit etmeyin...

Orijinalden alıntı: css2005

Kullanım klavuzlarında "ürünün kullanım ömrü 10 yıldır" ya da "ürününüzün ticaret bakanlıgınca belirlenen kullanım ömrü 10 yıldır" diye yazar.

Ayrıca yedek parça bulundurma zorunlulugu var. Tabi sözde..Ancak firmaların garanti süresinde bile tamir edemez ya da yenisini veremez ise ne yapması gerektiği hakkında bir madde de var okursanız.

Yani televizyonunuzu 5 sene kullanıp panelini kırarsanız değişeceğini hiç ümit etmeyin...

O ifade yeni gelmiş o zaman çünkü daha önceleri yoktu.

oled qled nano va kafam corba oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

6.000 TL civarına 55" 4k televizyon alacağım. Bu bilgilere istinaden model önerebilecek var mı ?

Orijinalden alıntı: infest06

ustatlar lg nano816 modeli nasildir ips mi va midir?
    6-7 civarina 55 ne alinir. va panelli lg/samsung herhangi bir cihaz almak mantikli midir?

oled qled nano va kafam corba oldu

Filmci ve/veya Oyuncu için VA paneller ideal, ips paneller ise vasattır

Bu anlamda

Qled VA panelli bir modelle, Nano ips panelli bir model kıyaslanamaz.

Samsung 55Q70T

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 23 Kasım 2020; 0:45:56 >

Orijinalden alıntı: Justhax

Merhabalar herkese,

6.000 TL civarına 55" 4k televizyon alacağım. Bu bilgilere istinaden model önerebilecek var mı ?

Air kumanda ve türkçe yapay zeka gibi multimedya kriterin varsa lg nano ips modelleri işini görür

Ama bir üst mesajımda dediğim gibi film ve oyun kriterin varsa sana önerim samsung 55q60T

Orijinalden alıntı: yimust

valla çalışma saatine bakılması lazım, nekadar kullanıldı, biliyorsunuz mağazalardaki tv ler açılış ve kapanış saatinekadar çalıştırılıyor, bence bu maceraya girmeyin,

Burada satılıyor ama teşhir olup olmadığı belirtilmedi,

https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xf9005-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

1 yıldan beri sabah 10 - akşam 10, günde 12 saat çalışıyor dediler. Kaba hesapla 4500-5000 saat arası çalışmıştır en az. Dediğiniz gibi bana da fazla geldi ve vazgeçtim. HDR modda 600-1000 nits değeri sunan tv araştırıyorum. Bakmaya devam TV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

• merhaba arkadaşlar.

65 inç civarı tv izleme genel amaçlı (oyun konsolu kullanılmayacak), iyi bir panel tavsiyesi verebilecek olan var mıdır?

qled, oled falan derken kafalar karıştı iyice.

bütçemiz 10.000 ₺ civarı. bu rakamı çok aşmayacak şekilde olabilir.

şimdiden teşekkürler.

Cevabınız için teşekkür ederim.

Oyun oynamayı düşünmüyorum sadece netflix/youtube/tivibu amaçlı kullanacağım.

İps eliyorum o halde.

Bu kriterlere göre tu7000 veya tu 8000 modelleri de işimi görür mü onlarda va panel anladığım kadarıyla.

• Güzel bir demo videosu. Yalnız çok ilginç video'yu pc'de normal 2160p olarak indirirseniz Pc ekranında youtube göründüğü gibi görünürken HDR olarak indirirseniz renkler cansız ve parlaklık az görünüyor PC ekranında. Ben hem 2160p ve 2160pHDR olarak ayrı ayrı indirdim TV alınca ikisini de deneyeceğim

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.