< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
†
|
Hocam 65 s90f aldım Haziran ayı kamu ile 82.000 S wallet 10.000 para geldi Sonra fiyatı 93.000 oldu TV özelliklerinden fazla anlamıyorum S90f panelde ben de olmadı ama panel yamuklugu olabiliyor Bir de eski TV de temizliği hiç sallamiyordum Bunda leke oldu mu leke kalacak mı tedirginliği var fiber bez aldım ufak leke vardı geçti İzopropil alkol aldım daha kullanmadım LG belki benzerdir oled inceliği görsel açıdan güzel ama iz kaldı mı tedirginliği mevcut Oled in Digiturk yayınında ekstra görmedim Film ve PlayStation da güzel oluyor Kısaca LG ile Samsung farkı bilenler vardır Eğer ekran temizliği leke tutması LG daha iyiyse Panel daha sağlamsa LG kalabilir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Hocam Addison ekran temizleme solüsyonu var. Beze çok az sık onunla lekeli alanı temizle hemen çıkıyor. Direkt ekrana sıkma.. Su, alkol vs hiçbirşey kullanma. Getirde 50 TL. https://getir.com/buyuk/urun/addison-300870-ekran-temizleyici-sprey-200ml-mikrofiber-bez-ubb8re429h < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furlaka -- 13 Ağustos 2025; 22:34:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Teşekkürler hocam Buradaki veya oled Samsung bölümünde okudum İzopropili oradan okuyup almıştım Orada da spreyi beze az sıkıp temizleme demişler Benim vurgulamak istediğim Samsung oled beklediğimden daha narin çıktı Eğer LG oled narin ise bilmiyorum Samsung narin ise LG C5 alan kişi ona devam edebilir diye belirtmek istedim Samsung s90f aldığıma pişman değilim Kampanya vardı aldım Aldıktan sonra panelde yamukluk olan kişiler baya varmış.sonradan gördüm s95f daha sağlammis Ekran narinmis az birşey temizlemeye kalkınca mavimsi bir renk olmuş vs < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bende g5 var. Kurulumda parmak izi kalmıştı. Yeni ve kaliteli bir mikrofiber bezle denedim tam çıkarmadı. Sonra samsungda çalışmış bir arkadaşım vardı aradım bu tür ürünleri önerdi. Alkol su vs sakın değdirme dedi. Getirde bulunca ürünü sorup onay aldım ve sipariş verdim. Gelince beze çok az sıkıp yedirdim. Tek hamlede çıkardı lekeyi. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AsoBey -- 14 Ağustos 2025; 0:49:45 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By`Dahi -- 14 Ağustos 2025; 1:15:48 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Hiçbir özelliği kullanılmayacak üstüne bir de 160watt yakan televizyon öneriyorsunuz, komedi gerçekten. Yaşlı insan sadece haber dizi izleyecek, 4k olmasına gerek yok full hd olması yeterli vs diye yorum yapıyorum attığınız şeye bakın gerçekten komik. Bu tv'yi alan zaten kusura bakmayın ama gerizekalının önde gidenidir, bu kadar yakan tv'ye bu para verilirmi, gider bilindik marka az yakan birşey alırsın üstüne biraz daha koyup etinden sütünden faydalanırsın zaten, elektrikten yaptığın karla o extra parayı zaten çıkarır. Hani konu hakkında fikrim yok dediğim elektronik aletlere hakimim, sadece televizyonla ilgili piyasayı bilmiyorum, doğru düzgün fiyat performans ürünü soruyorum attığınız şey hakeret resmen. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murderyamf -- 14 Ağustos 2025; 2:22:34 > |
TV piyasasından uzak kaldığınız gerçekten çok belli. Büyük ekran olup da, fhd olan tv mi kaldı ? artık hepsi uhd. min 50 inc olarak arattığınızda 3 tanen fhd tv çıkıyor. onlarda 2016, 2018, 2019 üretimi sıfır olma ihtimali yok. Anca 40 - 42 inç olarak bulursunuz fhd olarak. Büyük ekran dediğiniz için de arkadaş ona göre bir öneri de bulunmuş. Bugün 65 inç bir tvnin ortalama elektrik tüketimi zaten 110-150 watt vardır. önerilen tv 160 watt ki bu max değerler, sdr yayında zaten onu tüketmeyecek. ayrıca ürün etiketinde 111 watt yazıyor. ben lg aldım. elektrik tüketimi 230 watt ki bu da max değer zaten. max parlaklık en kaliteli 4k yayında belki harcayacağı veriler. biz gerizekalı mıyız yani ? tv keyif işi. onun bunun elektrik tüketimine takılarak ömür geçmez. https://www.epey.com/televizyon/e/YToyOntpOjEyMjthOjE6e2k6MDtzOjQ6IjE2NjkiO31pOjExODthOjI6e2k6MDtzOjI6IjUwIjtpOjE7czozOiIxMTUiO319X3M6OToiZml5YXQ6QVNDIjs=/ < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi raziel82 -- 14 Ağustos 2025; 9:18:23 > |
|
"30-35$ lık bir soğutucu takıp 60-70$ lık soğutucu ile aynı performansı alabiliyorum" gibi uydurma bir bilgiyle zaten hakim olmadığınız ortadaydı, ama en azından elektrik tüketimleriyle ilgili genel bir bilgi beklerdim bu özgüvene bu isterlerinizle sizin için en iyi olan, bölgedeki spotçuları gezmek olur. umarım istediğiniz gibi bir tv bulursunuz. |
Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
|
Arkadaşlar merhaba. Evdeki taş devrinden kalma Samsung ilk 3D Tv lerden bozulunca yeni bir Tv almam gerekiyor. 55”-65” düşünüyorum. Ultra lüks vs olması önemli değil. (Annemlere Arçelik 8 serisi aldık Tv beni şaşırttı doğrusu görüntü ve sesi ile) Zaten akşamdan akşama izliyorum. Kablo Tv kullanıyorum. Netflix TOD gibi nette sorun çıkarmayan birşey bakıyorum. Görüntü ve ses önemli diye düşünüyorum. Şans işi ama uzun süre kullanmak isterim ve tabiiki servisi ulaşılabilir olması önemli. Bazen de Ps5 de oynuyoruz. Bütçe olarak sıkıntım yok ama 100k lar vs de çıkmak istemiyorum. Var mı böyle önerebileceğiniz bir Tv acaba. |
_____________________________ |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|
bütçe olarak sıkıntınız var. gerçekten yoksa ve 3 metre mesafeniz varsa lg g5 77 alır geçersiniz. |