Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4815. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
21 Misafir (2 Mobil) - 19 Masaüstü2 Mobil
5 sn
100.393
Cevap
1.613
Favori
5.305.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48134814481548164817
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bana açılmış gibi geldi. Plastik kelepçeler bile bol gibi. Acaba kurdurup çalışma saatine bakıldığında kullanılmış olduğunu orada anladığımızda hakkımız var mı değişim için? Vardır heralde. Servis rapor tutcak sonuçta. Mediamarkt nasıl davranıyor bu durumlarda acaba? koşulsuz iade hakkınızda var gerçi. Burak hocam daha iyi anlar.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • O.o.spawn.o.O kullanıcısına yanıt
    Açık kutu olduğunu anlarsam iade ederim ama kurdurduktan sonra iş sıkıntı çünkü tvde stand yok duvara monte ettireceğim hocam. Servis bir gelsin onlara danışacağım bakalım. S90d kutusu tertemiz kapalı olduğu belliydi henüz teslim almadılar eğer g4 açık kutuysa s90d ile devam edeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • keremcanak K kullanıcısına yanıt
    Hasarlı teslim almasaydınız keşke ya da teslim tutanağına not düşerek imza atsaydınız.

Bantlarda bir problem yok standart böyle hepsi bildiğim kadarıyla. Sizin kutuda bence tek problem kutunun hasarlı olması.

• FinalVerdict93 kullanıcısına yanıt
    Hocam kurye plastik kelepçenin yırttığını söyledi ben de çok üzerinde durmadım muhtemelen dediği gibi kelepçe yapmıştır ama bantları garibime gitti asıl ondan şüphelendim. Çok amatörce bantlanmış yurtdışından öyle geleceğini pek sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremcanak

Açık kutu olduğunu anlarsam iade ederim ama kurdurduktan sonra iş sıkıntı çünkü tvde stand yok duvara monte ettireceğim hocam. Servis bir gelsin onlara danışacağım bakalım. S90d kutusu tertemiz kapalı olduğu belliydi henüz teslim almadılar eğer g4 açık kutuysa s90d ile devam edeceğim.
    Hocam bende s90d kullanıyorum siz iade mi ediyosunuz s90d yi?

Evet hocam g4 sipariş edince s90d için iade talebi açmıştım. Henüz kurye göndermediler ama.

• quote:

Orijinalden alıntı: keremcanak

Evet hocam g4 sipariş edince s90d için iade talebi açmıştım. Henüz kurye göndermediler ama.
    Bende de c46 da var da hocam. Tercih sebebiniz nedir özel değilse s90 dan g4 e geçişin?

Bant iki kat degilse acilmamis olanilir. Agir bir kutu oldugundan plastik bandlardan saga sola cekistrerek kutunun da acisi bo,ulmus olabilir. Kutunun uzerinde basinc etiketi varsa kontrol edin. Yaptigi yolculugukta basinc altinda kaldiysa etiket renk degistirmistir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam, lg oled 55 c1 kullanıcısıyım. Tv yi biraz büyütmek istiyorum. Lg 65 c4 veya lg 77b4 almayı düşünüyorum. B4 olursa boyut avantajı var c4 olursa fiyattan dolayı boyutu 65 de tutmak zorundayım. Ps5 pro ve film dizi maç için kullanıyorum genelde. C4 ün artısı 144hz olur ve daha gelişmiş bir kaç işlemci vb var sanırım araştırmalarıma göre. Bir de c4 ün ayaklarının görünüşü daha şık. B4 ise boyut olarak çok avantajlı. Bir arkadaşım B4 aldı menüsü ve imleç hareketleri laglı geldi bana kasma vardı bariz. C1 kullanmama rağmen benimki daha akıcı geldi bana. B ve C serileri bu kadar farkediyor mu ? Tavsiyesi olan var mıdır ? Teşekkürler şimdiden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Çoklu prize bağlı birden fazla elektronik aygıt olduğu için hocam. 10 saat stand by kalsın istemiyorum.

Bantın altında yada yanlarında başka bir bant izi yoksa açılmamıştır. Keşke şu tarz ürünlerin bantlarını amazonun içi ipli bantları gibi yapsalar

S90d alırken g4 fiyatları 100k üstündeydi o yüzden onu düşünmemiştim. 81k fiyata bulunca onda karar kıldım hocam.

Tvyi duvara asarak kullanacağım. Çerçeve tasarımı, duvara 0 montajı, malzeme kalitesi, sağlam yapısı olması, karasal yayınlarda s90dye göre daha iyi olması tercih sebeplerim oldu. Salt görüntü kalitesine bakacak olsaydım muhtemelen s90d ile devam ederdim.

• eiskent E kullanıcısına yanıt
    Basınç etiketi güzel bilgiymiş üstad daha önce duymamıştım teşekkürler

• basis35 kullanıcısına yanıt
    Evet o aklıma gelmemişti iyi düşündünüz hocam. Tekrar kapatılsa ya 2 bant olurdu ya da ilk sökülen bantın izleri olurdu. Muhtemelen bu ürün kapalı kutu. Cevap için teşekkürler.

Resimde de öyle bir iz görünmüyor. Üst üste bant olması lazım ya da önceki bantın izi olması lazım.

Hayırlı olsun. Montaj için servis randevusu aldınız mı? Benim g4 üm de bugün teslim edilecek.

• epey
    Sonorous Surefix 236 TV Askı Aparatı (32 inç / 60 inç)
    https://www.epey.com/aski-aparati/sonorous-surefix-236.html

bu aparatı 5 yıldır 55 inc sony xd8505 ile kullandım. şimdi de 65 inc s95d aldım. her ne kadar askı aparatta 60 inc yazsa da kullanabilir miyim? iki tv arasında 2 kilo var sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nc39 -- 16 Nisan 2025; 7:55:43 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam OLED TV değil Q80D modelinden bahsediyor diye anladım OLED TV ise aynen aynen sizin dediğiniz geçerli.
  • nc39 kullanıcısına yanıt
    Hocam hiçbir sorun sıkıntı olmaz kullanırsınız SONOROUS marka piyasanın en iyi markalarından
  • nc39 kullanıcısına yanıt

Hocam s95 gibi bir cihaza böyle çin malı aparat takarak yazık etmeyin. Servisten orijinal duvara sıfır askı aparatını isteyin. Gerçekten Tv nin duvarda duruşunun kaderi değişiyor.

https://www.samsung.com/tr/support/model/WMN-A50EB/XC/

• 
Sayfa: önceki 48134814481548164817
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.