< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4679. sayfa)
-
-
Ben hemen tanıyorum karşımdakini. Sonra engelliyorum bitiyor. Benim vaktim degerli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce tcl , samsung dan oled panel aliyor dedi. En kibar tabir ile yanlış bilgi vermek adeti olmus bunlarin. Forum yöneticileri de elbet bu kişinin sahte hesaplarını da yakalayacak.
Oh ne ala, markaya iftira atmanin nirvanasini yapmışsınız sonra da iftar falan atmadım diyorsunuz. Boyle iskembeden sallamak ne kadar kolaymis.
Kactir yazıyorum elinizde teknik veri var mi varsa bizlerler paylaşın diyoruz, hic bir veri yok ama iftiralar karalmalar diz boyu.
Rtings.com verileri var, Tv nin teknikl veriler var, yuzbinlerce kisinin talebi var, mağazalarda yana yana bakarak degelendirenler var diyorum ( bunlarin hepsi birer veridir) siz de ne var hic bir şey. Ama karalamaya devam.
Sonra demişsiniz ki "ülkede 4k yayın yapan kac kanal var bu nedenle mini led almaya gerek yok" demişsiniz 🙂
O zaman insanlar Oled de almasin, neden cok paralar verip oled alıyorlar ? Ayrica mini led ile 4k yayınlar,filmleri/dizileri ı en iyi ekran görüntüsü ile en uygun fiyata izlemek istiyor olamazlar mi ?
Yukaridaki cevabınızı bu konularda yeterli bilgiye sahip olmayanların kuracağì türden bir cümledir.
Yok sunun üretim aşamalarında çalışıyorum diyen kişinin yazacagi şeyler degil.
Markayi karamalada o kadar ileri gitmişsiniz ki Tcl Tv de yazılım sorunlu, panel sorunlu, google işletim sistemi sorumlu falan filan...elinizde veri var mi yok ? Ülkere Yuzbinlerce kisi Tcl Tv almiş, nerere bu onbinlerce sorunu olanlar ? 2021 de bu Tcl Tvleri alanlar var nerde bu binlerce sorunlu kişiler, ayrica simdiki Tcl tvler 2024 yeni tekloji ve yazılımı ile satılıyor.
Sizin bence Tcl de degilde Samsug/Lg ile ilgili bir bağlantiniz var gibi.
Aksi ise bizlere ve donanım heber Tv Tavsiyesi okuyucularına ispatlayin ki yazdıklarınızın bir hikmeti olsun, yoksa bir markaya güya orada çalışıyormus kisvesi altina saklanarak iftira attığınız ortada olacak.
Saygılar....
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Bu kisinin Burak bey ile bağlantılı sahte hesap olduğunu düşünüyorum. 4k ya gerek yok diyor, çünkü ellerinde ki 1080 p tv leri millete satacaklar. Tıpkı edge led satmaya çalıştıkları gibi. Bu kisiletin donanımhaber platformunu lekelemesine izin vermiyecegim
Çin malı Xiaomi telefon aldım 3 ay zor dayandım geçen sene hemen sattım.
Çin malı TV alacak kadar param yok :))
Edit;bu arada Philips TV lerde çin markasi,tp vision.onlardan da uzak durmak lazim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi popturceyn -- 5 Ocak 2025; 19:50:0 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şu başlıkta yazılanları LG-Smasung-TCL-Sony Ceoları okusa neresiyle güler bilmiyorum yemin ederim
Yukarıda saydığım Firmalar şirketlerinin karları için aralarında stradeji ortaklığı yapar, bazılarıda bu ucuz ama hepsinden kaliteli savaşı verir. Yıllar öncede bir çok marka model Tv'lerin panelleri Samsung Lg paneli çıkardı.
Lg Samsung miss gibi Lcd fabrikalarını elinden çıkartıp Tcl firmasına devretti. Şimdi Oled MicroLed hedeflerine odaklandı.
Lg çok araştırmadımda Samsung Sadece TV soundbar telefon üçlemesiylemi Samsung? heriflerin her sektörde yazılım ve donanım dahil sanayiye kadar heryerde parmağı var. Samsung'un hastanesi bile varmış yeni öğrendim.
Oledlerin Görüntü kalitesi/panel hızlarıyla dünyaca herkes tarafından kabul görmüş, ama hala olay başka yere çekiliyor.
Oledler Organik paneldir Lcd Liquid Crystal Display paneldir ve hepsinin ömrü vardır.
Oledler yanıyor ama Lcd'lere hiçbirşey olmuyormuş gibi lansediliyor. Rtings Linkini yine koyayım.
https://www.rtings.com/tv/tests/longevity-burn-in-test-updates-and-results
İmkanı dahilinde kalite isteyenler Oled alsın net. Yanmasından korkuluyorsa G4 alın 5 yıl Panel garantisi var, diğer marka model Oled isteniyorsa ek 3 yıl garanti yaptırsın.
IPS panelli bir laptop almıştım.
Denemek için açtım ama açtığım gibi kapatıp iade ettim, Oled Tv'den sonra Va IPS yok bana göre değil artık.
Dün gittim Samsung Oled panel kullanan Laptop aldım, Oled gerçekten başka bir dünya Burak bey
-
Umarım Oled teknolojisi gelişip iyice yaygınlaşır da yeni seferde daha uygun bir fiyatla oled tv alabiliriz.
-
Daha uygun konusunda da TCL'den mürekkep püskürtmeli Oled atağını görmemiz gerek.
Rakipleri yürümüş gitmiş riske giremiyor TCL Oled Tv alanında, ama ufaktan başladı 21,6 inç Oled ile.
www.oled-info.comTCL starts mass producing inkjet printed OLEDs, with a 21.6" 4K OLED monitor panel as the first product | OLED-Infohttps://www.oled-info.com/tcl-starts-mass-producing-inkjet-printed-oleds-216-4k-oled-monitor-panel-firstYıllardır Oledler gelişiyor fakat hala pahalı. Laptopta bile Oled panel oldumu 15-20 bin artıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pocemonmutlu -- 5 Ocak 2025; 20:36:24 > -
Yaparlarsa iyi olur. Rekabet tüketici lehine olur.
-
Merak etmeyin Tcl oled de yapar cok daha uygun fiyata satar, tuketici de uygun fiyata almış olur.
X marka satıcısı once hakkına girdigi vatandaşın hakkını ödesin bence.
Iste o oygun fiyatli oledleri de muhtemelen şimdi yerden yere vurmaya çalıştıkları, asilsiz iftiralar attıkları Çinli üreticiler ( Tcl, Hisense gibi ) yaparlar.
Onlar ellerindeki pastanin küçülecegi icin yine de asılsız iftiralar atmaktan geri durmazlar.
Tuketici için hangi ürün f/p olarak uygunsa biz oradayiz, 3 kurus kar edecegiz diye vatandaşa asilsiz vaadlerde de bulunmuyoruz, bir maddi menfatimizde yok.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frekans76 -- 5 Ocak 2025; 22:41:10 >
İyi forumlar. Annem için 43 inch tv bakıyoruz. Yaşlı olduğu için kullanımı rahat birşey arıyoruz. Hatta kumandasında numaralar olan bir şey olsa daha iyi olur:)
Arkadaşlar 3/4 adet tv arasında kaldım sebepleriyle beraber hangisini seçmem gerekir sizce yardımcı olabilecek var mıdır?
1-Samsung 55Q70D (40.000₺) fiyat olarak en çok buna sıcağım
2-LG 55QNED86T(44.000₺)samsungla eşdeğer galiba fark var mı anlamadım?
3-Tcl 55C755(42.000₺) oyun ve netflix ağırlıklı kullanacağım için ilgimi çekiyor ama servis ve şikayetler korkutuyor
4-LG OLEDB46(48.000₺) Bütçemi aşıyor ancak kendimi zorlarsam alabilirim.
Bu 4 cihazın hangisi uzun vadede hem daha sağlıklı olur hem de daha tatmin eder oled olan giriş seviyesi tatmin eder mi sizce? Xbox ve 4k içerik tüketmek için alacağım. Biraz kararsızım.
Tcl c755 bırakın qn70 i qn90 dan bile iyi tv dir. Tcl nin Servis sorunu yoktur. Tam oyun için yapılmış bir tv dir. Bahsettiginiz lg tv ise edge led bir tv dir. Asla alınıp eve konmaz.
Hocam ;
Oled Alacaksaniz lg ,samsung,philips tamam goruntu vs guzel ,yeni modellerin paneli daha iyi ama logo yanigi,ekran yanigi olup olmayacagi kesin degil 5/6 yil goturu var diyelim en az.
Mini led Alacaksan tlc den sasma ,Suan icin alinacak en iyisi c755 modeli
onun disinda 20/25 k dan asagi tv ler de sorun gorebilirsin hiz ekran anlaminda bu yaptigim arastirma ve degerlendirmelere goredir geceleyin vatan ve mediamartta indirim oluyor bilginize....
Mutlu hocam hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde kullanın,
OLED TV anladım yakmıyorsun
OLED LAPTOP çabuk yanmasın
Güzel günlerde kullan -
SAMSUNG 43DU7000
Bu modelle bakabilirsiniz hocam. -
SAMSUNG 55QN85D al geç hocam yanında 4.000 paracard var bütçenizi zorlamıyorsa tavsiye ederim -
LG G5 ve C5 duyuruldu. Yenilikleri şurda özetledim:
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X