|
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (4094. sayfa)

-
-
Merhaba hocam,
Bana özelden yazan çok fazla kişi oluyor buradan genel bilgi amaçlı yazayım bilmeyen forumdaşlarımız olursa bilgisi olsun.
Mağazalardan alınan teşir ürünlerinde faturanızda teşir yazıyorsa eğer ilerleyen zamanda herhangi bir sorun sıkıntı çıkarsa ürün değişim hakkınız olmuyor sadece parça değişimi oluyor bilginiz olsun, bu yüzden teşir ürünü çok iyi fiyat değilse kimse almasın.
LG 55QNED816
SAMSUNG 55Q80
Bu 2 model arasında karar verebilirsiniz. -
teşekkürler hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Şimdilik oturma odasında olacağı için 3-3.5 metre mesafe olacak televizyonla aramızda
-
Hocam mesafeniz için 55inç bile küçük gelebilir 65inç bakın bence tercih sizin.
Ama size tavsiyem o mesafe için 50inç alınmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burak_Keskin06 -- 4 Haziran 2023; 16:32:19 > -
Burak bey bu işi biliyorsun sanirim .. 65 inç N 95 C bekleyeyim mi yoksa N90C alip gecelim mi.. 45 bin civarı suanda sanirim..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 3-3.5 metre derken evin en dip köşelerini de dahil ettim aslında. Onları dahil etmezsek ortalama 2 metredir, 65 çok büyük gelecektir. İnç konusuna bi şekilde tekrar ölçerek karar veririm fakat LG nano766, Philips PUS8507
ve Samsung Crystal BU8000 arasından hangisini önerirsiniz?
Ve nano766 için 55 inç düşünüyorum bu modelin 55 inçi kesin ips panel mi? 50 inç yerine 55 inç, büyüklük ve eğer ips ekran ise bütçeyi biraz zorlamaya değer mi teşekkürler şimdiden cevabınız için hocam.
-
Ben cevap veriyim bu aralarından en risksiz televizyon 50BU8100 her açıdan renk solması olmadan izleyeceğiniz va panelli bir tv..uygun fiyat
Bir AVM'de incelediğim kadar bunlar ev kullanıcısı olarak ilk iki sırama girer
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 5 Haziran 2023; 14:39:58 >
Teşhir televizyon alacaklar dikkat etsin
Televizyon almak için mediamarkt’a gitmiştim hayatımda sony dışında bir marka kullanmadığım için sony dışında bir televizyona bakmıyordum ama ülke genelinde sony tv’lerde pek seçenek yoktu ve hemen yanında duran lg 75qned960pa’ya bakmaya başladım( keşke hiç bakmasaydım) 3-4 kere mediamarkt’a gidip geldim karar veremedim en son Lg’de karar kıldığımda kapalı kutu kalmadı sadece 4 gündür teşhirde duran var dediler. Ben hayatımda ne teşhir ürün, ne 2. el ürün kullandım. Bu konuda takıntılıyımdır aldığım ürünün jelatininde hafif kusur olsa gene almam ama acaba gereksiz takıntı mı yapıyorum altı üstü 4 gündür teşhirde ne olabilirki dedim mağazada youtube üzerinden testlerini de yaptım sorun gözükmüyordu çalışanlarda bir sıkıntı olmaz, çok memnun kalırsın, çok veriyoruz böyle gibi sözlerle ikna ettiler ve sonuç olarak aldım üstüne birde kasko yaptırdım. Salon tadilatta olduğu için 1 ay felan tv evde durdu kullanmadım tadilat bitti izlemeye başladım. Sadece 4-5 gün sonra gölgeler oluştu televizyonda. Servis çağırdım baktı daha sonra geri dönüş yaptı televizyonu değiştirecektik ama teşhir olduğu için değiştiremiyoruz dediler. Tabi ben şok oldum bilmediğim bir şeydi. Mediamarkt’a gittim tv bölümünde 2 çalışan vardı bana niye satarken teşhir üründe sıkıntı olursa değişim yapmazlar diye söylemediniz dedim onlar da teşhir televizyonun değişim yapılmadığını ilk kez duyduklarını benim haklı olduğumu tüketici mahkemesine başvurursam kazanacağımı söylediler ben de ordan ayrıldım. Başka bir gün gene uğradım mediamarkt’a bu sefer bana televizyonu satarken orda olan 3 kişiden biri vardı. Bana neden demediniz teşhir üründe değişim olmaz diye eğer deseydiniz ben almazdım dedim. Bana dediki her şeyi söylemek zorunda değilim sen soracaksın dedi, ben de bilmediğim bir konu hakkında nasıl soru sorabilirim bu televizyonun sıradan bir özelliği değil özel bir durum ilk söylemen gerek şey bu dedim. Bu konuda Lg’nin tavrı her Türk bireyi teşhir üründe değişim olmadığını bilmesi gerekirmiş bende bu bir vatandaşlık görevi mi okullarda mı öğretiliyor ben hayatımda teşhir ürün almamışım nerden bilebilirim dedim tabi bir şey çıkmadı burdan. Tüketici mahkemesine başvurdum bakalım ne olacak burası Türkiye haklı olmak yetmiyor Koskoca mediamarkt evet ya söylememiz gerekirdi sizi mağdur ettik gereğini yapalım diyemiyor. Firmaların büyüklükleri böyle zamanlarda belli olur.Burdan çıkarılacak diğer bir derste insan bildiğinden şaşmayacak. Ben bu zamana kadar 6-7 tane sony tv kullandım 1 kere bile sorun yaşamadım aldım koydum onlarca yıl kullandım benim için televizyon peçete gibi su gibi birşeydi ben bilmem hiç televizyonda sorun çıktığını hepsi de hala sorunsuz çalışır. Bizim dinimizde şöyle hadis var: Kusurlu bir malı, ayıbını söylemeden satmak bir müslümana helal olmaz. Ben hakkımı Mediamarkt’a ve o çalışanlara helal etmiyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bi arkadaş 50C635G önerdi panel anlamında örneğini verdiğim tv'lerden daha iyiymiş vallahi çok karıştı aklım
-
Merhaba, bütçem 30K, 65 inç ve üzeri, dizi film müzik ve xbox için tv arıyorum, +soundbar bağlayacağım.Ambilight özelliği yüzünden philips bakıyorum ama pek iç açıcı yorumlar yok , tavsiyelerinizi bekliyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam öncelikle çok geçmiş olsun, ben buradaki bir çok tüketiciye bunu ilettim ama bizim ülkemizde başına gelmeyen anlamıyor maalesef.
Evet tesir ürünü alırsanız ve faturanız yazarsa değişim hakkınız olmuyor maalesef parça değişimi oluyor sadece.
Birde sizin aldığınız model 2021 üretimi yane 4 günlük tesir cümlesinde bence kelime oyunu o ürün en az 1 yıl üzerinde açık kalmıştır yetkili servis talep edin kaç saat çalıştığını öğrenebilirsiniz bilginiz olsun.
İyi forumlar. -
Teşhir alınacaksa en garanti yol ekran açık kalma süresine bakmak kesinlikle.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrall -- 5 Haziran 2023; 10:54:34 >
Hocam yetkili servis kumandası olmadan bakılmıyor -
Bazı modellerde gerekmiyor diye biliyorum hatta videolar var youtube servis menüsü girişi diye.
bende 55pml9507 almıştım.servise söyledim kendi kumandasından tvnin kullanım saatine bakmıştı.başka kumanda yoktu.
-
fiyatlar uçmuş gitmiş.
zamanında 49 inç sony 4k almıştık teknosadan 3499 tl ye. şimdi 55 inç bakınıyorum ama sony falan uçmuş gitmiş.
20 bin tl den aşağı pek bişi kalmamış. anca 50/60 hz tcl,philips vb. markalar kalmış.
üzücü işler.
-
N95 c yi beklemeli mi.. yoksa 65 N90c mi almaki.. bi bilgi ya..
Ben beklemez qn90c alır geçerdim. Elbette qn95c daha iyi ama o tv ülkemize gelene kadar döviz ne olur, tv fiyatları ne olur, qn95c zaten pahalı bir tv.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tesekkurler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X