|
TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3750. sayfa)

-
-
SONY TV ler fazla pahalı hocam hiç bir zaman bakmadım onlara.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ürün değişimi yapın, öbür türlü gözünüz hep o iki tane ölü pikseli arar, kendimden biliyorum.
Merhaba tekrar,
SAMSUNG 65QN95B modeli vatan bilgisayar'da web'e özel 36.700'e düşmüş.
Bu fiyata vatan bilgisayar'dan alınır mı? Ölü piksel vs. gibi durumlarda sorun yaşayan var mı?
Şimdiden teşekkürler.
-
Merhaba,
55'' tv arayışındayım.Ip tv ve dijital içerikler odaklı kullanacağım.Cepheden izlenecek tv. Bütçem doğrultusunda 4 farklı model var aklımda.Çıkabileceğim max seviye 11K civarı.
Pahalıdan ucuza;
Toshiba 55QL
Vestel 55Q9900
Vestel 55UA9090
Vestel 55U9700
9700 ve 9090 bildiğim kadarıyla tekil paneller,Q karma panel,Toshiba konusunda ise bir fikrim yok.Bu modelleri fiziksel olarak incelemiş olan,aktif kullanıcı olan ya da kağıt üstündeki verilere dayanarak fikir verebilecek olan var mıdır ?
-
Vestel 55q9900 ve Arçelik 55c985 hakkında ben de bilgisi olan varsa tavsiye istiyorum. Ayrıca samsung 55q67b diye bir model çıkmış. O da gözüme çarptı. Teşekkürler şimdiden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
55 İnc modelini aldım ölü pixel çıktı iki tane.Tutanak tutturdum şimdi dönüş bekliyorum.Vatandan almıştım
-
Bence net rakamı duyun ona göre hareket edin. 30 civarındaki bir tvde 10 bin iade alıp panel değişimini kabul ederdim sanırım ama 5 bine yapmazdım.
Teşekkür ederim hocam size de hayırlı olsun. O kadar ince izleyici değiliz zaten %70 çocuk izliyor tv çizgi film vs
Sanırım Samsung Türkiye üzerinden ilerliyor garanti süreci vs. değil mi? Tutanağı da Samsung Türkiye tutmuş olmalı?
-
Samsung servisinden gelen arkadaslar tutanak tuttular.Gordukleri olu pixellerin fotolarini cekerek resimli sekilde evrak hazirladilar
LCD tv alıcam ama tavsiyeniz nedir marka olarak
-
Hocam düşündüğünüz ekran boyutu nedir?
Bütçe aralığınız nedir ona göre tavsiye edeyim? -
43 inc tv için hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz arkadaşlar?
LG 43NANO756
SAMSUNG 43AU9000 -
@Burak_Keskin06 merhaba, 12 - 13 Bin TL'lik bir bütçem var. Samsung 50Q67B, 50BU8500, 50AU9000, 55BU8000 gibi modeller dikkatimi çekti. Acaba böyle bir bütçe ile bu modeller arasından ya da başka marka / model bir tavsiyeniz olur mu? Ya da daha iyi bir panel/görüntü kalitesi vs için bu bütçenin biraz daha üzerine çıkıp, belki 14 - 15 Bin seviyelerinde modellere mi bakmak daha mantıklıdır?
TV'yi asacağımız duvarla ana oturma koltuğu arasındaki mesafe yaklaşık 2,60 / 2,70 mt. civarında, acaba 55 inç ekran çok mu büyük olur?
-
Merhaba hocam mesafeniz için 55 altında ürün almayın bence
58AU7000
55BU8000
Bu modeller arasında karar verebilirsiniz. -
Teşekkür ederim Burak Bey.
-
Burak bey. Samsung 65ls03b hakkındaki düşünceleriniz nedir, tavsiye eder misiniz
Burak Bey'in bu mesajından sonra önce telefonda iletişim kurduk sonrasında mağazada yüz yüze görüştük. Kendisine yardımları ve ilgisi için tekrar çok teşekkür ederim. Burak hocamın yönlendirmesiyle LG 55QNED816QA modelini satın aldım, ürünü bugün sorunsuz teslim aldım detaylı inceleme şansım olmadı, ilerleyen zamanlarda kullanım sonrası değerlendirmemi yaparım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X