Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3750. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
100.393
Cevap
1.613
Favori
5.305.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
247 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
49. Sırada  bugün en iyi #11
Sayfa: önceki 37483749375037513752
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam merhaba,
    T 2020
    A 2021
    B 2022
    Üretim yıllara yane sizin alacağınız ürün direk B olsun diğer ürünleri kapalı kutu bulma ihtimaliniz yok bence
  • darkness_kaan kullanıcısına yanıt
    SONY TV ler fazla pahalı hocam hiç bir zaman bakmadım onlara.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    Ürün değişimi yapın, öbür türlü gözünüz hep o iki tane ölü pikseli arar, kendimden biliyorum.

• somethinglikethat kullanıcısına yanıt

Merhaba tekrar,

SAMSUNG 65QN95B modeli vatan bilgisayar'da web'e özel 36.700'e düşmüş.

Bu fiyata vatan bilgisayar'dan alınır mı? Ölü piksel vs. gibi durumlarda sorun yaşayan var mı?

Şimdiden teşekkürler.

• Merhaba,

55'' tv arayışındayım.Ip tv ve dijital içerikler odaklı kullanacağım.Cepheden izlenecek tv. Bütçem doğrultusunda 4 farklı model var aklımda.Çıkabileceğim max seviye 11K civarı.

Pahalıdan ucuza;

Toshiba 55QL

Vestel 55Q9900

Vestel 55UA9090

Vestel 55U9700

9700 ve 9090 bildiğim kadarıyla tekil paneller,Q karma panel,Toshiba konusunda ise bir fikrim yok.Bu modelleri fiziksel olarak incelemiş olan,aktif kullanıcı olan ya da kağıt üstündeki verilere dayanarak fikir verebilecek olan var mıdır ?

• Vestel 55q9900 ve Arçelik 55c985 hakkında ben de bilgisi olan varsa tavsiye istiyorum. Ayrıca samsung 55q67b diye bir model çıkmış. O da gözüme çarptı. Teşekkürler şimdiden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • somethinglikethat kullanıcısına yanıt

55 İnc modelini aldım ölü pixel çıktı iki tane.Tutanak tutturdum şimdi dönüş bekliyorum.Vatandan almıştım

• ufuq010101 kullanıcısına yanıt
    Bence net rakamı duyun ona göre hareket edin. 30 civarındaki bir tvde 10 bin iade alıp panel değişimini kabul ederdim sanırım ama 5 bine yapmazdım.

• Yelkenci1996 Y kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam size de hayırlı olsun. O kadar ince izleyici değiliz zaten %70 çocuk izliyor tv çizgi film vs

• Sanırım Samsung Türkiye üzerinden ilerliyor garanti süreci vs. değil mi? Tutanağı da Samsung Türkiye tutmuş olmalı?

• Samsung servisinden gelen arkadaslar tutanak tuttular.Gordukleri olu pixellerin fotolarini cekerek resimli sekilde evrak hazirladilar

• LCD tv alıcam ama tavsiyeniz nedir marka olarak

• merttizmir3535 M kullanıcısına yanıt
    Hocam düşündüğünüz ekran boyutu nedir?
    Bütçe aralığınız nedir ona göre tavsiye edeyim?
  • 43 inc tv için hangi marka ve modeli tavsiye edersiniz arkadaşlar?

• Sirruh S kullanıcısına yanıt
    LG 43NANO756
    SAMSUNG 43AU9000
  • @Burak_Keskin06 merhaba, 12 - 13 Bin TL'lik bir bütçem var. Samsung 50Q67B, 50BU8500, 50AU9000, 55BU8000 gibi modeller dikkatimi çekti. Acaba böyle bir bütçe ile bu modeller arasından ya da başka marka / model bir tavsiyeniz olur mu? Ya da daha iyi bir panel/görüntü kalitesi vs için bu bütçenin biraz daha üzerine çıkıp, belki 14 - 15 Bin seviyelerinde modellere mi bakmak daha mantıklıdır?

TV'yi asacağımız duvarla ana oturma koltuğu arasındaki mesafe yaklaşık 2,60 / 2,70 mt. civarında, acaba 55 inç ekran çok mu büyük olur?

• hakan_do H kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam mesafeniz için 55 altında ürün almayın bence
    58AU7000
    55BU8000
    Bu modeller arasında karar verebilirsiniz.
  • Teşekkür ederim Burak Bey.

• Burak bey. Samsung 65ls03b hakkındaki düşünceleriniz nedir, tavsiye eder misiniz

• Burak_Keskin06 kullanıcısına yanıt

Burak Bey'in bu mesajından sonra önce telefonda iletişim kurduk sonrasında mağazada yüz yüze görüştük. Kendisine yardımları ve ilgisi için tekrar çok teşekkür ederim. Burak hocamın yönlendirmesiyle LG 55QNED816QA modelini satın aldım, ürünü bugün sorunsuz teslim aldım detaylı inceleme şansım olmadı, ilerleyen zamanlarda kullanım sonrası değerlendirmemi yaparım.

• 
Sayfa: önceki 37483749375037513752
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.