Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3584. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MelihSarpkaya DQBIC , escudo76 , cptdr , Turalyon Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 17 Misafir (5 Mobil) - 15 Masaüstü6 Mobil
5 sn
97.403
Cevap
1.568
Favori
5.170.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
17. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 35823583358435853586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hayırlı olsun hocam kaça almıştınız memnun musunuz

• smolwarf S kullanıcısına yanıt

Bu arada 75XH9096 olsaymış muhteşem olurmuş. 4.5 metreden büyük kalıyor 85".

Almanya Amazon da var ama Türkiye de hiç bir mağazada 75" yok maalesef. Bu çok kötü. Vatan Bilgisayar çok satmış yazın. Online da yok mağazasından stok sorduracağım belki bir mağazada kalmıştır falan.

• cem_hakan kullanıcısına yanıt
    Teşhir bulma durumun olabilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • raziel82 kullanıcısına yanıt
    Hocam düşünen varsa iletişime geçerse yardımcı olurum.
  • mersinaki M kullanıcısına yanıt

Merhaba Garanti konusunda, Vestel iyidir. Panelde arıza olursa, yeni seriden bir panel önerirler size. Samsung bir altı diyebilirim. LG'nin ve TCL'nin servisleri iyi değildir. Tabi bunlar benim görüp duyduklarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. Buradan vereceğiniz bilgilere göre çoğunu eleyip, birkaçına yoğunlaşacağım. Niyetim OLED almak ancak ondan daha iyi teknoloji çıktı mı bilemiyorum. Ya da şöyle bir yönlendirme olur mu acaba: "Ona bu paraları vereceğinize birkaç bin lira daha uyguna şu modeli düşünebilirsiniz" gibi.

Ben Panasonic plazma sahibiyim an itibariyle, eskidi ancak size bir fikir verebilir: "canlı, parlak ve yapay" renkler değil de "doğru, natürel, mümkünse siyahtan parlağa giden" bir renk yapılandırması istiyorum. Ölçüler 55, 60 veya 65 olabilir. Sony'ye sempatim var ancak esas olayım fiyat-performans. Bütçe max 20 bin lira diyeyim ancak daha düşük olursa çok memnun olurum. Şimdiden teşekkürler

• freedom36 kullanıcısına yanıt
    Abt Electronicsyoutube
    Sony and Samsung have both done a great job with their 2020 4k TVs, and these are two of the most popular models we carry at Abt. You can't go wrong with either one, but there are some small differences to note that may affect your choice. Sony has 2 HDMI 2.1 inputs vs the Samsung with only 1. Make sure to click the link below to check out our latest pricing on both models. Sony X900H Series: https://www.abt.com/resources/pages/search.php?keywords=sony%20x900h&utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=x900hvsq80t_allx900h_description_20201110 Samsung Q80T Series: https://www.abt.com/resources/pages/search.php?keywords=samsung%20q80t&utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=x900hvsq80t_allq80t_description_20201110 Abt is the largest single store retailer of consumer electronics and appliances in America. Family owned and operated since 1936, we pride ourselves on our award winning customer service. We're an authorized retailer for everything we carry, and we provide lifetime technical support on any products purchased from our store. If you're looking for the best place to shop for your next big home improvement project, whether it's a fully custom home theater, or state of the art kitchen, be sure to check us out! You'll be happy you did! Contact our experts here: https://www.abt.com/help/contact-us?utm_source=youtube&utm_medium=video&utm_campaign=contact_us_202093 Explore All Our YouTube Videos Here: https://www.youtube.com/abtelectronics Other Ways To Follow Abt ----------------------------- Instagram: https://www.instagram.com/abtelectronics/ Facebook: https://facebook.com/abtelectronics Twitter: https://twitter.com/abtelectronics Blog: https://blog.abt.com/
    https://www.youtube.com/watch?v=sGMOfjMv_24&feature=youtu.be

sony nin j serisi satışta. Bu iki modeli incelemenizi tavsiye ederim

• Peki doğrudan sorayım: Sony XR-55A08J için 17-18 bin lira iyi bir fiyat mıdır? A9 a yöneleyim dediğimde fiyat da ciddi manada artıyor. Ancak XR-55X90J ye baktığımda fiyat 1/3 daha uygun. Gerçekten bu fiyat farkına değer mi A8 serisi? Şimdi LED-OLED farkı diyeceksiniz muhtemelen ama her şeyin bununla kalmadığını biliyorum. Ya da "Sony OLED e 18 vereceğinize, şu marka model daha daha büyük/daha doğru renkler veren şu panel/tv var" şeklinde bir öneriniz olur mu?

Önceliğim belgesel, dizi, film. Normal tv, spor müsabakası izleme ve oyun hiç yok denecek kadar az. Panel yenileme hızı bu anlamda çok elzem midir bilemedim?

Örneğin LG 65UN8100 tv'nin görüntüsünü hiç ama hiç beğenmedim. Öyle bir renk kalitesi ve panel istemediğimden eminim. Ancak LG C9 OLED ler Sony'ye kıyasla nasıldır? Sanki daha uygun fiyatlı ama kaliteden de feragat etmiş olur muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freedom36 -- 20 Kasım 2021; 14:59:14 >
  • arkadaşlar normal bir kullanıcıyım oyun ile işim olmaz ancak görüntü ve hız normal olması tcl 55c725 ile Samsung 55AU7200 arasında kaldım fiyatlar aynı ne dersiniz lütfen bilginizi esirgemeyin.selamlar

• Arkadaşlar ailem sanırım salona tv almaya karar verdi 15 ile 20 bin tl arası 2021 model 65'' ve 70'' samsung tb önerisi olursa sevinirim. Gerçi bütçe ne bilmiyorum ama bu civarda bütçe söyleyecekler diye düşünüyorum. 2020 model olursa onda model önerisine şimdilik gerek yok. Sanırım dolar kuru artıyor diye fikir değiştirip tv almaya karar verdiler.

Bence x90j hem güvenli hem yeterli. Yeni tv almış birisi olarak söylemem gerekirse, Oled riskini almadım. Xh900 aldım. Memnunum. Siyahlar tamamen siyah. Renkler çok güzel. Va panel oluşu avantaj.

parlak tv seviyorsanız Samsung qlede göre Sony daha parlak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cLk -- 20 Kasım 2021; 15:34:29 >
  • QE65QN90AAT alınır bir model mi arkadaşlar. Bu senenin modelleri hakkında hiç bilgim yok.

Annem salon için samsung magazasında bakmış. Ama tv alıp almama konusunda net kararı yok. Ama olur da Tv alalım derse bu model mi olmalı.

• cLk kullanıcısına yanıt

Cevaplarınız için çok teşekkürler.

Oled riskini almayı düşünüyorum açıkçası, halihazırda plazmada da belli belirsiz yanıklar var ve rahatsız etmiyor. X90J deki parlaklığını yapay olduğunu tahmin ediyorum, o yüzden mümkün olduğunca doğal renk ve gerçek siyahlar tercihimdir diye yazmıştım. Sanırım ikisini mağazada yan yana kıyaslamalıyım.

Diğer markaların oled veya buna yakın performans veren modelleri için tavsiye verecek arkadaşlar varsa, memnuniyetle okumak isterim.

• Arkadaşlar, tv’den çok beklentisi olan, kıla tüye takılan biri değilim. Sık alınan bir ürün değil, ucuz değil zira. Teknolojik şans dışında, sorunsuz uzun yıllar kullanacağım bir cihaz arıyorum. 7k’dan fazla vermek istemiyorum. Ips panel tercihim zira oturma odasında farklı açılardan da izlenebilmeli. Amazon’da LG 50UP75006LF 6,4k fiyata mevcut. Panel bilgisi yazmıyor bulamadım. Görüşünüzü almak isterim…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar iyi akşamlar. Uzun bir süredir TV arayışı içerisindeyim ve her geçen gün daha da çıkmaza giriyorum. Ambilight teknolojisi ve fiyat avantajından ötürü Philips 55PUS7805 modeli oldukça cazip gelse de her okuduğum kullanıcı yorumunda bir tık daha uzaklaşıyorum. LG kalitesinden şaşmamak gerek diyerek de 50UP81006LA ve 55NANO756PA modellerine yoğunlaşmaya çalışıyorum. Kriter olarak söyleyebileceklerim minimum 48 inch ekran boyutuna sahip olması ve maksimum 8-9 bin TL fiyat değerine sahip olması. Kullanım amacı ise tamamen dizi, film için Netflix, Prime ve Youtube'dan video izlemenin ön planda olduğu ara sıra maçların da izleneceği bir TV olacak. Şu kafa karışıklığımı giderecek yorumlarınız beni oldukça mutlu eder.

Hocam Sony hariç oled seçeneklerine baktığımızda Philips Oled806 modeli var ancak A80J daha iyi. Yine LG tarafında ise LG C1 ve G1 modelleri var. C1 A80J'ye göre parlaklığı biraz daha az. G1 ise A80J'den daha parlak ve aynı A90J gibi oled evo panel. Eski oledlere göre %20 daha parlak evo oled ler. G1 modelinde ayak yok yalnız sadece duvara asabiliyorsunuz. Duvara asacağım diyorsanız ben LG G1'i tavsiye ederim. Panel kalitesi olarak LG G1 Sony A90J ile muadildir. Ancak fiyatı A90J gibi saçma sapan bir fiyat değildir. Zaten bütün markaların oled panellerini de LG ürettiği için ve fiyat performans olarak da LG oledleri üstün olduğu için sizin için en iyi tercih LG G1 olacaktır. (Televizyonu duvara asacaksanız)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Exheo -- 20 Kasım 2021; 23:46:53 >
  • dvl35 kullanıcısına yanıt

Aynen öyleymiş. Şu an aklımda 2 model var ya daha kaliteli olacak ama boyutu biraz küçük olacak Sony Bravia XR-55X90J alacağım.

yada biraz daha indirim olursa haftaya Samsung QE-65Q70A alabilirim.

Mesafe 3.5 metre olduğu için 65 daha uygun gibi geliyor ama Sony'nin de kalitesi hakkında çok olumlu şeyler söyleniyor. Garanti konusu hakkında çok fikrim yok. Sanırım güncellemeler sonrası sıkıntılar oluşabiliyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 21 Kasım 2021; 16:25:12 >

3,5 metre için 55 küçük kalacaktır.

4k bir tv alıyorsan 3.5 metre için 55"' çok küçük kalır. O mesafeden ister 1080p ister 4k içerik izle arada kalite anlamında fark hissetmen çok zor.

55 bir boy ufayı 50 tv var bende izleme mesafesi 3 metre. Bu olayı yaşıyorum. Ben yatak odasına alacağım için odada büyük tv olmaz diye 43'' model alacaktım ama sırf Qled olsun diye 50 aldım ama gördüm ki daha da büyük almak lazımmış. Nette kaç metreye kaç inç 4k tv almak lazım yazan siteler var ben onları kale almıyordum çünkü daha büyük boyutta daha pahalı modeller satılsın diye o ölçüleri yazıyorlar dır diye düşünüyordum meğer o bilgilere güvenmek lazımmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 21 Kasım 2021; 13:35:56 >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

Bir yandan daha kaliteli tv diğer yandan daha büyük tv arasında kalmış görünüyorum. Bu hafta iyi indirimler gelirse belki istediğim tvnin büyük boyunu alabilirim.

Evet şu sitede gösteriyor. 65 inç için ideal ölçü olarak 2.77 metre gösterilmiş.

RTINGS.com
    TV Size to Distance Calculator and Science
    https://www.rtings.com/tv/reviews/by-size/size-to-distance-relationship

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mersinaki -- 21 Kasım 2021; 15:54:19 >

• 
Sayfa: önceki 35823583358435853586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.