Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (3275. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: MSefa23 , MSefa23 , saitates , saitates Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 16 Misafir (3 Mobil) - 15 Masaüstü5 Mobil1 iOS4 Android
5 sn
88.194
Cevap
1.337
Favori
4.696.936
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
222 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
61. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 32733274327532763277
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar merhaba,
    Daha once 55q70r almistim olu pikselden degisim istedim gelen tvdede olu piksel cikti sogudum komple iade etmistim.
    Simdi tekrar tv bakiyorum fakat bir turlu isin icinden cikamadim.
    Ps4 pro ve film icin iki ayri tv bakiyorum acikcasi. Bir tv iyi bir model istiyorum digeri orta halli olsada isimi gorecegini dusunuyorum. Fiyat olarak 8-8500 civarinda dusunuyorum. Suan kuponlarlada daha iyi tv denkleyebilirim diye dusunuyorum. Onerilerinize acil ihtiyacim var. Tesekkurler.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolalper E kullanıcısına yanıt

    Valla ben bilmiyorum ne desem yalan olur sadece video ya göre yorum yaptım haklısınız ayarlarla da oynanmış olabilir birebir gözle görmek lazım tabiki


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i_brahi_m İ kullanıcısına yanıt

    İzledim bu videoları defalarca.


    LG daha iyi görünüyor ama ince ayarlar ne durumda iki TV'de onu görsek iyi olur onu göstermiyor. İzlediğim videoların hiçbirinde ince ayarlamalar yapılmıyor. O ayarları göremediğim için net bir karar veremiyorum.


    İnce ayardan kastın ne dersen ayarlar arasında gidip gelmek değil. Dikkat edersen youtube da paylaşılan videoların tümünde belli ayarlar arasında gidip geliyorlar. İnce ayarları yapmıyorlar.


    Gecen seneye ait Ru7400 modelinin bir videosu var mesela onda bir Türk ince ayarları gösteriyor mesela. Bulursam atarım buraya. O ayarların hiç birini yapmıyorlar bu izlediklerimizde.


    Yani bu videolar çok objektif ve doğru videolar değil. Ben imkanın olup gidersem bir mağazaya o ince ayarları yaptırıp bakacağım şayet mağaza yetkilileri kabul ederlerse.


    Kafana tu8 serisini almayı koymuşsun demeyin çünkü ben bütçeme göre parlaklığı ve renkleri iyi bir tv almak istiyorum. Bunu samsung sağlıyorsa samsung, LG sağlıyorsa LG, SOny sağlarsa sony.


    Ama dediğim gibi TV'lerde ince ayarlar var. O ayarların hiç biri bu videoların hiçbirinde yok. Fabrikasyon ayarlarda kullanıyorlar arada da standart ayarlar arasında gidip gelmişler. İnce ayarları çekip bakan yok. Benim 11 yıllık 32''TV de bile ince ayarlar var. Kendime göre ayarlayıp izliyorum.


    Bu arada ben dizik tedaviye gittiğim dönemde Teknosa'da tu8 serilerini gördüm ve orada gördüklerimin ekranı gayet parlaktı bu videolardaki gibi önüne koyu cam konmuşta parlaklık kısılmış gibi durmuyorlardı




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Kasım 2020; 13:12:5 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: dallass

    iphone 7 almayın ben aldım sorunlu çıktı, 8 aldım yine öyle iphone de asla yardımcı olmadı

    en sonunda iphone 11 aldım şimdi memnunum.

    Peki tesadüfte olsa senin şansına çıkan bu sorunlu cihazlar geneli ve iphone 7-8 kullananları bağlarmı? Hayır

    Bu saçma sebepten dolayı İphone markası değer kaybeder mi? Ruhu bile duymaz..

    Yani millete akıl vereceğine neden iphonede(samsungta) bu kadar ısrar ettin, madem bu kadar kıl kaptığın markayı alacağına neden gidip discovery (ips) almadın?

    Keşke alsaydın işte o zaman görürdün asıl sızlanmayı...


    (Genele hitaben)

    Seg'inden Sony'sine kadar Tüm markaların genel sorunu olan ışık sızmasını bir markanın/modelinin(TU) geneline maletmeye çalışan bu arkadaş

    Şimde de tutmuş şöyle akıllara zarar garabet bir söz etmiş "Burada teknik verilerden öneri yapanları sallamayın"

    Bu kafaya göre bundan sonra, teknik bilgi ile tavsiye vereni değilde totosundan element uyduran satıcı ve asıl sallamacıları dinleyelim ha ne dersiniz.



    Alıntıları Göster

    Yahu sen niye her yerden zıplayıp, samsung savunmasına geçiyorsun hayırdır ya ? Ben kullanıcı olarak sıkıntı yaşamışım, benim çevremdeki insanlar kullanıp sıkıntı yaşamış, ben burada bunu aktarıyorum ve internet aleminde de çokça bu sıkıntı yaşanmış, buna rağmen seriyi önermek ne oluyor bana söylesene ?


    Samsung almasaydın diyor bana, sana mı soracağım hangi markayı alacağımı ? 55Q80T aldım memnun kaldım, gittim kardeşime 65tu8500 aldım, ne olması gerekiyordu ?


    Sen satıcılardan daha fena samsung kolluyorsun, açıklamaya bak, ben sorun yaşadım firma sallamadı diye firmaya eleştiri de getirmeyeceğiz :) Bu hafta sonu alacağım tv ile birlikte sadece bu içinde toplamda 50 bin tl'lik samsung'dan tv almış olacağım, şirketimde ofis odalarında tv'ler var, bak ben kullanıcıyım, senden çok daha fazla bu markayı kullandım, kalkıp bana sadece teknik veri ve sadece mağazada geçirdiğin 2 dakika üzerinden ahkam kesemezsin, bende doğrudan kullanıcıyım, anlatabildim mi ? İncelediğin ürünlerde karmaşık yapıya filan sahip değil...


    Samsung sıkıntılı mal satıyor, daha sıkıntılı mal satanlar var diye durumu kıvıramaz kimse, ben teknik verilerle yazanları sallamayın derken, böyle körü körüne savunanları kastettim, yoksa kötüye kötü diyen çok insan var. Ben onları gördüm onları dikkate alıyorum.


    Tu serisinde sıkıntılar var diyemiyoruz beyefendinin hatırına, tv incelemesi yapmak istersen buyur gel şirketime, bu sıkıntısız dediğin markayı yakından inceleteyim sana, çayımı da içersin ama burada laf kalabalığı yaparak üste çıkamazsın, ben doğrudan kullanıcıyım :)





  • kimin nesi K kullanıcısına yanıt

    6100'e Q55 nasıl alıyosunuz? 444 TL kupon ile 6445 oluyor

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Hocam dediğiniz gibi model olarak 730006 diye geçiyor TV elime geçeli çok olmadı ama ilk izlenimlerimi söyleyecek olursam teknoloji farkı olarak TU7000 ile arasında dağlar var en basitinden magic kumanda ve siriye benzer yapay zekalı sistem beni çok tatmin etti uygulama mağazası olarak Webos, Tizene göre çok daha iyi görüntüye gelecek olursam elbette IPS VA panel farkı mevcut ama burda babasının markası gibi marka savunucu arkadaşların dedigi gibi IPS çöp ehehe VA çok iyi denilen kadar değil iki TV'yi de nerdeyse eş zamanlı olarak kullandım IPS'e geçince aman aman ben naptım bu görüntü ne böyle demedim hatta karasal yayında net olarak LG'nin daha iyi olduğunu söyleyebilirim siyahlar da beni denilen kadar rahatsız etmedi aksine gayet tatmin edici diyebilirim zaten gidip de OLED almadığınız sürece hiçkimse gerçek siyah izliyorum dememeli ve benim şuan tek derdim sıkıntı yaşamamak çünkü TV'yi aldığımdan beri 3 aydır keyifle bir şey izleyemedim sorunlarla uğraşmaktan o yüzden şuan için çok mutluyum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 11 Kasım 2020; 13:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 312 . kullanıcısına yanıt

    625 kuponla 6275 oluyor, yanlış yazmışım

  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Bak inan bu kadar kasma bırak olduğu gibi bende ilk başta yok şöyle yok böyle diye kafamı şişirdim sonra iş yoğunluğu vs derken inan aklıma bile gelmiyor. Dediğim gibi mağazaya güvenme adamlar bi ayar yapıyor aklın durur en kötü TV bile en iyi gibi yapıyorlar ben şahsen parlağa alıştım öyle seviyorum ama gözlerimi de yormuyor değil.

    Hocam gelir mi deşifre olur yoksa TV Tavsiyeleri [ANA KONU] öyle bir hataya düşmez herşeyi gizli adamın




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 11 Kasım 2020; 13:31:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al işte kafa karıştıran bir video daha. Herkesin önerdiği gecen senenin modeli Ru7400 ve ortada Tu8000. Bu video bakınca Tu8000 övülen Ru7400 den 1 tık daha parlak ekrana sahip

  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt

    Hocam ona laf çıkışmaz ya madem Samsung la alakan yok madem yorumlara neden kızıyorsun arkadaşa bak bi gidip adamın açtığı LG konusuna gidip adamlara ikide bi ıps almayın şunu alın ya adam açmış konusunu para da ödüyor sanırım onu bilmiyorum yalan söylemeyin adamla kavga ediyor ya adam yine sabırlı bişey demiyor başkası olsa ceza bile aldırır. Ya madem senin Samsung la bağın yok arkadaş ne diye forum forum gezip sabahtan akşama kadar Samsung tavsiye veriyorsun onu söyle diyoruz ses yok bırak aldırış etme.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Noctivagant kullanıcısına yanıt

    Takma bence artık dedim ya 2 güne hiç biri aklına gelmeyecek kafana yatanı al geç Samsung lg farketmez


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i_brahi_m

    Hocam ona laf çıkışmaz ya madem Samsung la alakan yok madem yorumlara neden kızıyorsun arkadaşa bak bi gidip adamın açtığı LG konusuna gidip adamlara ikide bi ıps almayın şunu alın ya adam açmış konusunu para da ödüyor sanırım onu bilmiyorum yalan söylemeyin adamla kavga ediyor ya adam yine sabırlı bişey demiyor başkası olsa ceza bile aldırır. Ya madem senin Samsung la bağın yok arkadaş ne diye forum forum gezip sabahtan akşama kadar Samsung tavsiye veriyorsun onu söyle diyoruz ses yok bırak aldırış etme.

    Her konuya damlıyor ya :) Hayır birde doğrudan samsung mevzularına geliyor, ben bizzat para vermişim sıkıntı yaşamışım, öyleyse niye samsung alıyorsun diyor :) Adam hesap soruyor ya...


    Burada ben sıkıntı yaşadığımı söylüyorum, x firma da şu sıkıntı var, sen sıkıntı yaşadın diye seri sıkıntılı mı diyor, benim gibi tonla adam var diyorum, hala laf söylemeye çalışıyor,


    Ben şimdi 9 bin tl verdiğim tv'de sıkıntı yaşıyorum, ne olacak ? :) Hayır sanki para kolay kazanılıyor, ben bu hatayı sineye mi çekeceğim ? Tu serisi sıkıntılı diyorum, diğer Qled tarafında sıkıntı yaşamadım diyorum, memnunum, derdim samsung olsa zaten malını neden alayım :)


    Hayır ya, adam mağazada tv inceliyormuş orada tv inceliyormuş, ben bizzat mühendisim, mühendislik şirketim var, bunun okuduğu verinin, yaptığı teknik analizin 10 katını yaparım, kalkmış hala marka savunuculuğu peşinde, demek ki markayı eleştirmek için evimize gelip tv'yi kafamıza fırlatması gerekiyor.









  • oyuncu11790 kullanıcısına yanıt

    Ya dedim ya ben sırf Samsung almadım diye bana her gün tavsiye veren 1 hafta bana msj atmadı he atmasın boşver ama Samsung şöyle de hemen yazmaya başlar ya arkadaş MADEM ALAKAN YOK (bilerek büyük yazdım kusura bakma) ben neden kötü olayım milletle niye kalp kırayım dedim ya kaç yerde gördüm hep aynı cİPS msjını ya tamam ıps kötü olabilir ama ne bu sana lg tarafından sana ceza gelir ne Samsung aferin benim hakkımı savundun der arkadaş tavsiye edip aldırdığın kişiler memnun olmayınca vebal almış olursun.

    Aman neyse hocam artık boşver takmıyorum yoksa yine gelir ağıza alınmayacak küfürler hakaretler eder uğraşmak istemiyorum boşver kime ne derse desin kime ne tavsiye verirse versin boşver aldırış etme he korktuğumdan değil çünkü laftan anlamıyor açıklamada yapsan boş hemen hakaret.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 11 Kasım 2020; 13:48:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostlar LG 49UN71 hakkında ne düşünürsünüz?

    Nişanlımın abisi ev hediyesi olarak getirip gelmiş sağolsun inş. iyidir bir yorum yapar mısınız rica etsem.

    Gerçi iyi de olsa kötüde olsa kullanacağız nasılsaTV Tavsiyeleri [ANA KONU] 

  • BenjaminGreen kullanıcısına yanıt

    Hocam hediye hediyedir geri mi vereceksiniz ıps panel diye biliyorum ama görünecek bişey mecbur kullanacaksınız ama siz bilirsiniz karar sizin


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sir.eko kullanıcısına yanıt

    Hocam tavsiye olarak söylemiyorum fiyat olarak n11 de çekle 3750 birde bonus kartın varsa 230 da bonus geliyor baya güzel olur bak istersen n11 e




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi i_brahi_m -- 11 Kasım 2020; 13:58:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: i_brahi_m

    Hocam hediye hediyedir geri mi vereceksiniz ıps panel diye biliyorum ama görünecek bişey mecbur kullanacaksınız ama siz bilirsiniz karar sizin

    Yok kullanacağım ben kendim araştırıp almayı planlıyordum.

    Daha henüz başlamamıştım araştırma işine o yüzden bir sormak istedim.

    Uzun bir süre eşlik edecek artık bu tv inş iyi çıkar.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: theren

    Fiyat baya uygun hocam ama kafa karıştıran bir durum var. Satıcı amazon olmasına rağmen bu ürün Samsung garantisi altında değil gibi geldi bana. Çünkü amazon diğer kendi satmakta olduğu markaların sayfalarında Bu ürün üretici garantisi altındadır ve Bu ürün için üretici garantisi, yalnızca montajın yetkili teknik servis tarafından yapıldığı hallerde geçerlidir. Şeklinde not düşer ve servis numarası verir fakat Samsunglar da bu ibareyi kullanmamış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 11 Kasım 2020; 14:8:2 >




  • 
Sayfa: önceki 32733274327532763277
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.