Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (2402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: frekans76 , programmer_onur , Darkeagle1 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 5 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
97.597
Cevap
1.571
Favori
5.181.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #6
Sayfa: önceki 24002401240224032404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bak şöyle analatayım anlaşılır şekilde rtingsde Q70 in film ve oyun puanı sony xg95 ten yüksek diyorum.. Film ve oyun önemli benim için q70 8.7 xg 8,4 oyun 9.1 yine daha yüksek .avforums sonyxg95 7 genel puan, Q70 8 genel puanı.. 6.900 aldım ben, sony 8900.. Kim kazıklanmış oluyor?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Taze taze qled zedeler... Oled fiyatına bu çöpleri satacaklar sonra yok rtings avsforum bidi bidi... geçin...

Lcd lere fahiş paralar verilmez düpedüz bu sahtelarlık ya oled alın ya da yüksek paralar vermeyeceğiniz orta seviye lcd alın
    Sony de yüksek onu da eleştiriyorun ama xf9005 var üretimde ve çok uygun fiyatı o nedenle daha toleranslıyım xg serisi 65 inch özellikle uygun olmaya başladı dediğim gibi samsung fiyat kırmadıkça fahiştir alınmaz uygun bir banda inerse biz de deriz samsung alın diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    sağdakide q70 değil ya 7400 veya 7100 ayaklarından belli 50hz
  • epey sitesinde tv lere teknik puan vermiş...
    32 inç ,smart yok ve full hd seçeneklerini seçince 1.olan tv grundig VLE 5730 ikinci olan tv de benşm düşündüğüm 32 PFS 4132 ... sizce grundig alınır mı? grundig vestelin alt markası mı?
    bu sitedeki puanlama sizce gerçek durumu yansıtıyor mu ? ciddiye alınmalı mı
  • Max 2500 liraya 43inc TV tavsiyesi rica ediyorum daha önce burda ki arkadaşlar yardımıyla 50mu7000 almıştım gayet memnunum olursa bu fiyata va panel olsun teşekkür arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kral1kral1 -- 20 Aralık 2019; 12:6:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Melisakhan M kullanıcısına yanıt
    bir grundig'e el atmamış malum vestel bildiğim kadarıyla. arçelik alt markasıymış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler...peki sizce grundig alınır mı?benim aklım philipste ama tavsiye eden görmüyorum pek.
    aynı sizin pozisyondayım. sonuçta alt markalar beni tedirgin etmekte. philips'in de hep bir şaibe ile anılıyor olması beni diğer üç büyüklere yönlendiriyor. dur bakalım ne olacak.

• gokhan99747 kullanıcısına yanıt
    Üst seviye modeller hariç tamamı orijinalinde 50 Hzdir. Hepsinin yazılımla yenileme hızları yükseltiliyor A markası da aynı B markası da aynı. Aynı fiyat bandındaki 50PUS7304(VA-Direct Led) modeline de alternatif olarak bakabilirsiniz. İşlemcisinden ramine kadar donanımı olarak daha iyi bir modeldir.

• eğer teşhir değil ise çok iyi fiyat. black friday'de bile en ucuz 13205'e düşmüştü.

• Evet maalesef durum böyle, hem ürünlerdeki vergi oranları yüksek hemde paramızın değeri 3-5 sene önceye göre daha düşük.
  • LG 50UM7450 / VA / DIRECT LED 50Hz
    LG 55UM7450 / IPS / DIRECT LED 50Hz
    LG 50UM7600 / VA / DIRECT LED 50Hz

1. Netflix izlemek için 50hz yeterli olur mu?

2. DIRECT LED olan IPS, VA gibi siyah verir mi? Yoksa parlama yapar mı? (Edge Led olan IPS ler malum, parlamalar, sahte siyahlar.falan var)

PFS4132 modeli de FULLHD bir model olduğundan kötü denemez, sadece 2017 model olduğu için güncel modellere göre donanım ve teknik olarak bir adım geride denebilir. Standart TV yayını izlemek için sorun çıkarmaz.
  • cio35 C kullanıcısına yanıt
    Ekran/logo yanığı riskini alıyorsanız yada firmadan/satıcıdan bunun garantisini aldıysanız hiçbir model OLED modellerin kalitesine yaklaşamaz.
  • 2018 model olmasına rağmen 4K ile işiniz yoksa 2019 Vestel 39FD7300 ile birlikte en alınabilir FULLHD modeldir.
  • bluemirror84 kullanıcısına yanıt
    İade ürün olup tekrar paketlenip satılmış bir ürün olabilir yada maliyetten kısmak için stokta olan SM82 köpüğü koymuş olabilirler, firmalardan bağımsız olarak düşünün firmalardaki maliyetten kısmak kalite düşüşünün nerelere gittiğini.
  • Maximum bütçe ve varsa isteklerinizi de yazarsanız daha net modeller önerebiliriz.
  • RyuujinJakka kullanıcısına yanıt
    XF9005 2018 olmasına rağmen daha iyi bir model, Ancak siz hem güneşli/yüksek ışık alan bir odada hem de açılı izleyecekseniz IPS Panelli modeller seçilmeli. VA Paneller yapısı gereği yanlardan veya yukardan/aşağıdan izleme açısı değiştikçe görüntü kalitesi düşer. Bu yüzden SM9010 daha uygun seçim olur.
  • Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    4 k gibi bir beklentim yok 1080 olsun görüntü canlı olsun yeterli bütçe olarak piyasayı tam bilmiyorum 2 2.5 arası olabilir

• mühendis266 M kullanıcısına yanıt
    Türkiyede sanayinin, bilimin, teknolojinin nden bu kadar geride kaldığı belli oluyor:) işte mühendislik fakültelerinin durumu..senin gibi mühendislere çok iş verdim ama senin kadar at gözlüklü görmedim. Karşılaştırma fotoları da koyuyorum koyuyorum inanmıyosun halen.. Aç izle hepsi var..

• 
Sayfa: önceki 24002401240224032404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.