Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (2400. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
97.683
Cevap
1.573
Favori
5.186.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
241 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mühendis266

Bir zamanlar sony promotörüyken :))

Ha bunlar benle tartıştıktan bir iki hafta sonra ona buna sattığı benden çalıntı resim ve bilgilerdir yani bunlar birşey bilmez saldırır sonra kopyalarlar :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dallass kullanıcısına yanıt
    Burda bence karşılaştırma yanlış olmuş hocam. Q80R için rakip anca sm9000 olabilir. Ki çoğu yerde SM9000 ile Q70R karşılaştırılmış. Burda ne kadar sövsem de Sm8600'e haksızlık edilmiş olur.
    Segment derken ne ifade ettiniz anlamadım. Segment diyeceksek Q80R yi en az bir OLED ile kıyaslamak gerek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İşten güçten foruma bakamadık, ortalık baya bir karışmış.

Philips oled 804 ü tavsiye eder misiniz?
    Yıllardır adam akıllı tv, film keyfne hasret kaldık
    Almışken kesenin ağzını açayım diyorum.

Yorumlarınızı beklerim

• quote:

Hee doğru zamzıng bu sene q8 ve q9 da geniş açı için bir filtre kullandı değil mi ??? hmm... peki bu katman ne yapmış görüntü kalitesine ??? Seni gidi zamzung promotörü seniiiii :)

eveeet şimdi gerçekler adıyla dizisinde ki tekinsiz senaryolarla müsemma dallasın bahsettiği geniş açı görüntü detayın nasıl anasını ağlatmış... Bunların maşallah dediği 3 gün yaşamaz...

Alıntıları Göster
    Hakikaten artık sizden ciddi ciddi şüphe etmeye başladım
    Satıcımısınız saplantılımısınız anlamadım gitti

VA - İPS Konusunda çöplük İPS'leri veriler ışığında toprağa gömdüm
    Yetmedi
    "İPS Panelinde iyisi var, Q60R beş para etmez dediniz"
    9 segment ips panelli lg sm9000 ile şu beş para etmez dediğiniz 6 segment Samsung Q60R modelini karşılaştırdım
    Qled VA panelli Q60R, ips panelli sm9000'i ezdi geçti
    RTINGS.com
    Samsung Q60/Q60R QLED vs LG SM9000 Side-by-Side TV Comparison
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q60r-vs-lg-sm9000/780/887?usage=7318&threshold=0.1

Yetmedi
    Qled VA panellerde açısal renk kaybı var dediniz, Samsung Qled panelleri ile bu sorunun üstesinden geldi deyip
    VA panel Q80R ile ips panel SM8600 karşılaştırıp
    Bizzat resmini koydum bakakaldınız

Yetmedi
    Şimdide Oled panele kafa tutan hatta bazı konularda onu geçen rüyanızda göremeyeceğiniz Samsung Q90R gibi üst düzey paneli
    Tcl'nin 6 series modeli ile kıyaslıyorsunuz, neymiş efendim filitre militre varmış vs
    Madem öyle alın size Samsung Q90R ile Tlc 6 series karşılaştırması şu rezalete bir bakın
    RTINGS.com
    Samsung Q90/Q90R QLED vs TCL 6 Series/R625 2019 Side-by-Side TV Comparison
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q90r-vs-tcl-r625/779/1591?usage=7318&threshold=0.1

Ama ben biliyorumki bu size yine yetmeyecek size bebeklerin güleceği saçmalıkta iddilar üretmeye devam edeceksiniz
    Dedimya sırf samsung düşmanlığı ile siz saçmalamaktan yorulmadınız
    Ben ise sizin bu saçmalıklarınızı çürütmekten yoruldum...
    Ama Deve hendek meselesi kime neyi anlatıyorum ki..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 19 Aralık 2019; 18:59:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dallass

Hakikaten artık sizden ciddi ciddi şüphe etmeye başladım
    Satıcımısınız saplantılımısınız anlamadım gitti

VA - İPS Konusunda çöplük İPS'leri veriler ışığında toprağa gömdüm
    Yetmedi
    "İPS Panelinde iyisi var, Q60R beş para etmez dediniz"
    9 segment ips panelli lg sm9000 ile şu beş para etmez dediğiniz 6 segment Samsung Q60R modelini karşılaştırdım
    Qled VA panelli Q60R, ips panelli sm9000'i ezdi geçti
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q60r-vs-lg-sm9000/780/887?usage=7318&threshold=0.1

Yetmedi
    Qled VA panellerde açısal renk kaybı var dediniz, Samsung Qled panelleri ile bu sorunun üstesinden geldi deyip
    VA panel Q80R ile ips panel SM8600 karşılaştırıp
    Bizzat resmini koydum bakakaldınız

Yetmedi
    Şimdide Oled panele kafa tutan hatta bazı konularda onu geçen rüyanızda göremeyeceğiniz Samsung Q90R gibi üst düzey paneli
    Tcl'nin 6 series modeli ile kıyaslıyorsunuz, neymiş efendim filitre militre varmış vs
    Madem öyle alın size Samsung Q90R ile Tlc 6 series karşılaştırması şu rezalete bir bakın
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q90r-vs-tcl-r625/779/1591?usage=7318&threshold=0.1

Ama ben biliyorumki bu size yine yetmeyecek size bebeklerin güleceği saçmalıkta iddilar üretmeye devam edeceksiniz
    Dedimya sırf samsung düşmanlığı ile siz saçmalamaktan yorulmadınız
    Ben ise sizin bu saçmalıklarınızı çürütmekten yoruldum...
    Ama Deve hendek meselesi kime neyi anlatıyorum ki..

Alıntıları Göster
    Kalın font rtings filan kurtaramaz seni rtings testinde görüntü detay testi yok algı yapma q8-q9 feyk çalınmış görüntü verir geniş açı filtresi ile...

• Dostlar Samsung 5 series 40n5300 40 inc 1080p smart tv nasildir onerir misiniz?

• Teknoseyir samsung 75 inç q70 incelemesi. Alamayız ama neyse..

• Arkadaşlar bu tv %35 indirimde bir bakın derim 2250 tl den 1400 küsure düşmüş
    tr.link
    TRLink - Link Kısalt, Para Kazan - Shorten Link, earn money
    https://tr.link/peY1P

• Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi çok yordum son kez sorayım. :) 50UM7600 modeli vatanda %10 sepet indirimiyle 3600 tlye geliyor. 50hz panel var fakat yazılımlı 1600 görünüyor. Bence fiyat iyi. Siz ne dersiniz? Lg’nin yazılımla hz takılmalarını daha iyi bir şekilde önleyebildiğini duymuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gokhan99747

Hocam sizi çok yordum son kez sorayım. :) 50UM7600 modeli vatanda %10 sepet indirimiyle 3600 tlye geliyor. 50hz panel var fakat yazılımlı 1600 görünüyor. Bence fiyat iyi. Siz ne dersiniz? Lg’nin yazılımla hz takılmalarını daha iyi bir şekilde önleyebildiğini duymuştum.
    Söylemekten dilimde tüy bitti
    Bazı multimedia unsurları veya günlük diziler müge anlılar için ips panel alın ama
    Film ve oyun için alacaksanız almayın kardeşim şu vasat ips panelleri...
    Değil 3500 2500 olsa ne yazar...

• Riddle of Steel kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hal böyleyse biraz bekleyip üstüne koyup alalım bari. Gerçekten 32" tv için bile neredeyse 2k para ödemek insanı üzüyor..
  • Bu arada aklıma geldi. LG özene bezene 49SM8600 yapmış ama kutu içerisine 49SM86 yazan strafor koruyucu koyamamış. 😁

• 43 inc ne önerirsiniz arkadaşlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dallass kullanıcısına yanıt
    Ne tavsiye edersiniz sayın hocam ben ailem için bir tv bakıyorum 3500 civarı o kadar çok seçenek var ki kafa kalmadı. yıllardır tüplü tv kullanıyorlardı ondan sonra iyi birşey olsun istiyorum ama bütçem 3500
  • Hswait H kullanıcısına yanıt
    Bu nasıl link

• quote:

Orijinalden alıntı: witamin01

Ne tavsiye edersiniz sayın hocam ben ailem için bir tv bakıyorum 3500 civarı o kadar çok seçenek var ki kafa kalmadı. yıllardır tüplü tv kullanıyorlardı ondan sonra iyi birşey olsun istiyorum ama bütçem 3500
    LG 50um7450

• seviye iyice düşürülmüş.
    yahu bir tv için bu kadar birbirinize girmeye değiyor mu gerçekten?
    koskocaman insanlarsınız.
    evet sırf bunu yazmak için 5 sene sonra şuraya login ettirdiniz beni.
    herkes tavsiyesini bildiğini yazsın illa atışmak mı gerekiyor mahalle kahvesi mi bura?
    hazır gelmişken bir de soru sorayım :)
    bunu nette de arattım ama doyurucu bir yanıt bulamadım. tvyi internetten almak mı mağazadan almak mı daha iyi sizce? mağazanın avantajı en azından kapalı kutu olduğunu görebileceğim ve kargoyla uğraşmayacağım... internetin de iade hakkı var avantaj olarak ama kargosu sıkıntı. Hatta kata kadar teslim yapan bir tek horoz lojistik var araştırmalarıma göre ve bu firma hakkında hiç iyi yorumlar görmedim..
    görüş ve yardımlarınız için teşekkür ederim. sakin kalınız :)

bu arada hakkınızı yememeliyim. sayenizde sonyxf9005 almam gerektiğini ve 2.5 metre mesafe için 55 inch almamın daha uygun olacağını anladım. sizce bunun fiyatı daha düşer mi? ( an itibarıyla 7200 tl)
    www.vatanbilgisayar.com
    Sony 55XF9005 55'' Android Smart Tv - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/sony-55xf9005-55-139-cm-4k-uhd-android-smart-tv-dahili-uydu-alici.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musuz -- 19 Aralık 2019; 22:1:20 >

• Yukarıda Q90 hangi moda sokulmuş ayarlanmış acaba uğraşmak lazım baya öyle soluk yapmak için..aşağıda Q70 örnek bir hd film sahnesi alacak arkadaşlara bilgi olsun diye iletiyorum. Arkadaşın biri de 4 k bile değil samsunglar diye iddada bulunuyordu:) Dallas nikli arkadaşın anlatmaya çalıştığı ips/va ekrandaki kontrast, local dimming, görüntü kalitesi farkı.. Filmlerin çoğu sahnesi de karanlık sahnelerde çekilir bu yüzden önemli..Eğer yülsek çözünürlükte film izlemek isterseniz oled tvlere o kadar para bayılıp, ne zaman logo yanığı olucak diye endişeyle izlemek istemiyorsanız samsung, sony va panelleri tercih edebilrisiniz..Samsung q60, q70,q80, sony xf, xg9505.. Q60 ve xf9005 f/p ürünüdür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mehmett3438 -- 19 Aralık 2019; 21:57:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Mehmett3438

Yukarıda Q90 hangi moda sokulmuş ayarlanmış acaba uğraşmak lazım baya öyle soluk yapmak için..aşağıda Q70 örnek bir hd film sahnesi alacak arkadaşlara bilgi olsun diye iletiyorum. Arkadaşın biri de 4 k bile değil samsunglar diye iddada bulunuyordu:) Dallas nikli arkadaşın anlatmaya çalıştığı ips/va ekrandaki kontrast, local dimming, görüntü kalitesi farkı.. Filmlerin çoğu sahnesi de karanlık sahnelerde çekilir bu yüzden önemli..Eğer yülsek çözünürlükte film izlemek isterseniz oled tvlere o kadar para bayılıp, ne zaman logo yanığı olucak diye endişeyle izlemek istemiyorsanız samsung, sony va panelleri tercih edebilrisiniz..Samsung q60, q70,q80, sony xf, xg9505.. Q60 ve xf9005 f/p ürünüdür.
    Okurken doğru organları kullanalım q70 de yok geniş açı filtresi detay kaybı yok q80-90 gibi ancak panel kaplama pavyon ışıkları gibi yansıtır bir de geçen yılın nu8000 kalitesinde bir paneli oled fiyatına satıyorlar ondan şetti millet...

• quote:

Okurken doğru organları kullanalım q70 de yok geniş açı filtresi detay kaybı yok q80-90 gibi ancak panel kaplama pavyon ışıkları gibi yansıtır bir de geçen yılın nu8000 kalitesinde bir paneli oled fiyatına satıyorlar ondan şetti millet...

Alıntıları Göster
    Dled Qled Va panel Q80R demek NU8000 ayarında öylemi

Sende ne bitmek tükenmek bilmeyen hikayeler varmış yahu salla salla bitmiyor...

RTINGS.com
    Samsung Q80/Q80R QLED vs Samsung NU8000 Side-by-Side TV Comparison
    https://www.rtings.com/tv/tools/compare/samsung-q80r-vs-samsung-nu8000/807/586?usage=7318&threshold=0.1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 19 Aralık 2019; 22:19:34 >

• 
Sayfa: önceki 23982399240024012402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.