Şimdi Ara

TV Tavsiyeleri [ANA KONU] (1918. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: hibo , d.yigit , d.yigit Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 7 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
97.497
Cevap
1.571
Favori
5.175.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
240 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
50. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung 43 nu 7400 almaya karar verdim yardımları için herkese teşekkür ederim iyi forumlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pzycho

Samsung 43 nu 7400 almaya karar verdim yardımları için herkese teşekkür ederim iyi forumlar
    Doğru karar...

• dallass kullanıcısına yanıt
    Yani 49 canım çekiyor ama biraz yorum okudum 49 u akıcı oynatmak için 100 hz gerekli falan yazmışlar o yüzden 43 e dönsem mi dedim..oyun oynamam..usb den internetten film dizi ve tv izleme amaçlı alıcam..

• quote:

Orijinalden alıntı: harrydann

Yani 49 canım çekiyor ama biraz yorum okudum 49 u akıcı oynatmak için 100 hz gerekli falan yazmışlar o yüzden 43 e dönsem mi dedim..oyun oynamam..usb den internetten film dizi ve tv izleme amaçlı alıcam..
    Arkadaşım

Öncelikle hertz konusunda klişeleşmiş bir sözümü yineleyeyim;

"50 inçe kadar 50 hz yeterlidir

55 inç ve üstü için 100 hz aranmalıdır"

Ebat konusunda 43 inç çok küçük bir panel, şimdi sen 43 inç alsan yıllarca neden daha büyük ebat almadımki dersin

Tüm bunlara ve kriterlerine göre sana nokta atışı bir model

Sadece limitini 200-300 tl daha artıracaksın bunada sonuna kadar değer.

LG 50UK6470

• Çok teşekkür ederim..fırsat kovalıcam

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmthntr

Bu mesaj silindi.
    Bildiğim

Biri metalik diğeri siyah çerçeve bunun haricinde kağıt üzerinde fark yok...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dallass -- 25 Aralık 2018; 20:29:59 >
  • sayın dallas bu dts desteği nedir nu8000 de yok deniliyor önemli bir eksik mi ? 55nu8000 hala alamadım beklemedeyim malum açılmış kutuyu satmaya çalıştıkları için
  • 3-4 haftadır 4k led tv arayısımı sonlandırmıs bulunmaktayım. Dün teknosa.com dan Grundig 43 VLX 7810 Bp modelini 2.540 TL ye aldım. burdan yardımcı olan arkadaslarıma tesekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • lordford50 kullanıcısına yanıt
    Lord Ford teşekkürler. Fiyatları yakın diye değerlendirme istemiştim. 9005 serisinde fiyatlar malesef pahalı. 65 inch 100 hz 8000 TL civarı ne tavsiye edersin?

• nasıl yani flastan film izleyemiyecekmiyim yada internetten yada internetten indirip illaki paraylamı almak gerekiyor ?
  • mako M kullanıcısına yanıt
    https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/78931-111070/samsung-65mu8000_samsung-65nu8000/

• quote:

Orijinalden alıntı: Tarkan_ist

nasıl yani flastan film izleyemiyecekmiyim yada internetten yada internetten indirip illaki paraylamı almak gerekiyor ?
    Yurt dışında 300-400 dolar farkla Sony 9005 alıyorlar, bizde fark sadece 100 dolar.

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/100913-111072/sony-kd-55xf9005_samsung-55nu8000/

• quote:

Orijinalden alıntı: aliersan

Curve tavsiye etmiyorsunuz sanırım,peki senin sıralaman da linkte ki şekilde mi?
    Veya burdan bir sıralama çıkarabilir misin? .
    Bunu alan bir arkadaşım çok memnun ama senden geçer not alamadı sanırım 49SK7900PLA
    Bu arada teşekkürler ilgine

Alıntıları Göster
    49sk7900

İps ve kenar led kombinasyonuyla geçer not almasına imkan Yok.

Son üç;

https://www.epey.com/televizyon/karsilastir/78999-116679-116680/samsung-55mu7000_lg-50uk6950plb_lg-50uk6470plc/

Geçen ilk kez gördüm xf9005 i ,hatta 55nu8000 ile önlü arkalı koymuşlar Çorlu MediaMarkt da. İki tv yi kıyaslamak Sony’e hakaret resmen. Gözümün gördüğünü,hissettiğimi söylüyorum tabi sadece. Sony xf9005 gerçekten muazzam. Hatta arkada oled vardı,normalde led ile oled arasında hissedilir fark olur,acaba arkadaki oled değil mi adam mı yanlış söyledi diye gidip yakından kontrol etme gereği duydum. Ben xf9005 te kararımı verdim. Zamanlamayı nasıl yapmak lazım ona karar veremiyorum. Yani yeni tv leri çıkınca Şubat Mart gibi fiyatlar biraz daha düşer mi yoksa şimdi tam sırası mı sizce?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sir.Eko -- 26 Aralık 2018; 0:1:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Herkese selam,bugün Samsung 43'' Nu 7400 televizyon aldım.Bu televizyonu 120cm mesafeden bilgisayar monitörü olarak kullanabilirmiyim.Olmaz derseniz diğer odada,37'' bir tv var.Yer değiştireceğim.Bir başka sorum da,bu televizyonun ayaklarının mesafesini merak ediyorum.Bilgisayar masamın genişliği 91 cm,olur mu?Şimdiden teşekkürler.
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    dts si falan yoksa neden alacağız ki amaç zaten film maç pembe dizi izleyecek halim yok samsung benim için ölmüştür nu8000 falan boşuna övmeyin orjinal filme para mı yeter geçen seneki modellerde destekli bu senekilerde yok geçen seneki panel 10 bit bu seneki panel 8artı 2 neden daha iyiyi yapmak yerine kısıntıya gidiyorlar anlam veremiyorum
  • sir.eko kullanıcısına yanıt
    6K gayme 55nu8000’e saymak

Sony’ye hakaret olur diye 100 dolar daha verdim,

Xf9005 aldım.

Gayet memnunum.

Nu8000 alsaydım üzülürdüm.

Uzun bir süre 6500 liraya düşmesi için beklemiştim ama düşmedi,

Hayırlı Cuma,

Noel vs

Hepsi geçti ama indirim olmadı, olacağa da benzemiyor.

• Tarkan_ist T kullanıcısına yanıt
    Nu8000 övmedim ben tam aksine xf9005 ile ikisi aynı klasmanda bile değil bence.

• 55NU7400 ile 55NU8000 arasında kaldım arasındaki fiyat farkına değer mi sizce sadece tv izlemek ve netflix için?

iyi seyirler kaça aldın nerden aldın
  • 
Sayfa: önceki 19161917191819191920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.