Şimdi Ara

tv taşımak için hardcase...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
369
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisi olan varmı tv taşımak için hard case gibi bir taşıma çantası varmıdır ? ha neden soruyosun böyle birşeyi derseniz benim 2 tane evim var birisi apartman bir diğeri ise polenez köy ile riva yolu arasında müstakil ev . Malum apartmanda ses sistemini dibine kadar açıp film izleyemiyoruz ama orada kimse yok rahatsız olucak ve muhteşem bir keyif sesi sonuna kadar açıp izlemek . şimdi bir samsung led tv almayı düşünüyorum . Müstakil evimdeki tv crt ve sesi ne kadar açsakta görüntü ufacık olunca keyfi tam anlamında vermiyor . Sizlere biraz sapıkça , manyakça gelebilir bu söyliyeceğim : Ben bu televizyonumu hafta sonları bir çanta sayesinde paketleyip oraya götüremezmiyim ? Böylece mükemmel film keyfini orada yaşabilirim . Haa neden tv yi orada bırakmıyorsun derseniz : sürekli apartmanda yaşıyorum oraya ne zaman gidebildiğim belli olmuyor her hafta düzenli gidemiyorum . 2 tv alıcak paramda yok yani . Evet bu deli işi fikrime ,yorumlarınızı bekliyorum . teşekkürler.

• öyle bişey olduğunu sanmıyorum şu ana kadar hiç duymadım yani yapabileceğin en kısa yol kenarlarına köpükleri takıp kutuya koyup götürmek olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.