Arkadaşlar 102 ekran sony bravia plazma var ancak babamın adam gibi bi oynatıcı almaması yüzünden sadece VCD formatlı filmler seyredebiliyorz Bilgisayarımda bitane 720p film var onu nasıl TV'de seyredebilirim ? Kablo lazımmış sanırım öyleyse kablonun cinsini tam olarak yazarmısınız gidip alayım. Aldıktan sonra nasıl bağlıcaz görüntü kalitesi TV'de nasıl olur kısaca yazarsanız seviinirm
şimdiden teşekkürler
dvi to hdmi kablo alacaksın
teknosaya fln git durumu anlat saten orda kesin bulursun gereken kabloyu
teknosada pahali olur belki fiyati ne kadardir ki bide nasil baglicaz direkt kasa - tv mi ayar falan yok mu
quote:
Orijinalden alıntı: cwr
teknosada pahali olur belki fiyati ne kadardir ki bide nasil baglicaz direkt kasa - tv mi ayar falan yok mu
direk bağlayacaksın.
hocam tam aklımdan geçen konuyu açtın ben de birazdan çıkıp alıcam bu dvi to hdmi sanırım.
Orijinalden alıntı: GoldPunch LCD dir o.Bravia LCD serisi.
pardon hocam plazma diye biliyordum
TV HD Ready, 1080plik filmleri de indirsem seyredebilirmiyim ?
hocam birsey sorucam simdi kabloyu alıp bağladıktan sonra yapıcak baska bir islem var mı ? yani herhangibi playerla acıp tvye verince görüntüyü hd kalite alabiliyormyuz bunu merak ediyorum ?
ayrıca televizyon sony bravia 102 ekran full hd
quote:
Orijinalden alıntı: Felix Felicis
hocam birsey sorucam simdi kabloyu alıp bağladıktan sonra yapıcak baska bir islem var mı ? yani herhangibi playerla acıp tvye verince görüntüyü hd kalite alabiliyormyuz bunu merak ediyorum ?
ayrıca televizyon sony bravia 102 ekran full hd
kabloyu alacan bağlayacan..normal monitör gibi düşün..çözüürlüğü full hd yaparsan full hd izlersin filmleri..normal monitör gibi düşün..
pc ve lcd deki giriş ve çıkışlara göre kablo alman gerek
pc de hdmi çıkısın varsa tv de hdmi giriş varsa hdmi -hdmi kablo alacaksın pc de hdmi çıkısın varsa tv de dvi girişin varsa hdmi -dvi kablo alacaksın (yani 1 ucu hdmi öteki uç dvi olacak) pc de dvi çıkısın varsa tv de dvi girişin varsa dvi - dvi kablo alacaksın pc de vga çıkısın varsa tv de vga girişin varsa vga- vga kablo alacaksın pc de vga çıkışın varsa tv de dvi girişin varsa vga- vga kablo + vga to dvi dönüştürücü aparat alacaksın
quote:
Orijinalden alıntı: rambursman pc ve lcd deki giriş ve çıkışlara göre kablo alman gerek
pc de hdmi çıkısın varsa tv de hdmi giriş varsa hdmi -hdmi kablo alacaksın pc de hdmi çıkısın varsa tv de dvi girişin varsa hdmi -dvi kablo alacaksın (yani 1 ucu hdmi öteki uç dvi olacak) pc de dvi çıkısın varsa tv de dvi girişin varsa dvi - dvi kablo alacaksın pc de vga çıkısın varsa tv de vga girişin varsa vga- vga kablo alacaksın pc de vga çıkışın varsa tv de dvi girişin varsa vga- vga kablo + vga to dvi dönüştürücü aparat alacaksın
pc cikisi ekran kartiyla mi alakali ?
evet ekran kartındaki çıkışlara bakacaksın
Peki VCD formatindaki filmle ayni filmin 720p formatindaki hali arasinda ne kadar fark vardir ? Yani yukarida bahsettigim TVde fark gözle görülür bicimde hissedilebilir mi ?
Heralde fark olur ;) Hemde bayağı bi fark olur
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme