Şimdi Ara

TV KARTI VE MERKEZİ SİSTEM SORUNU!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu konuyu aylar önce sizlerle konuşmuştuk gerçi ama sanırım yeni bir fırsat doğdu benim için.Apartmana 2. merkezi sistem uydu konulacak ve bende receiver yok ve almak da istemiyorum.Kworld dvb-s 100 uydu kartım var ama merkezi sistemi tanımıyor, illa çanaklar ve disecq switch olacak.Yeni kurulacak sistemde 2 çanaktan 4 er lnb santrale girecek ve ordan dairelere dağılacak.Var olan sistem de bu şekilde.Ancak daha kurulmadan bu çanaklardan evime kablo veya başka bir cihaz, aparat vs. yardımıyla hat çekme imkanım var mı?Var olan sisteme müdahale etmiyorlar.Çatıya çanak koymaya izin vermiyorlar.En azından kurulmadan bir çözüm yolu varsa kuracak şirketle konuşup kurulum aşamasında faydalanmak istiyorum.Önerileriniz neler?

Daha kolayı var "şu kartı al merkezi sistemle çalışır" diyorsanız ismini verin onu alayım.Teşekkürler.

Cooler Master HAF X, İntel İ7 6700K, Corsair H80i v2, Asus Z170 Pro Gaming, Corsair Vengeance DDR4 16GB@3200MHz, Asus Rog Strix 1070, Samsung 850 Evo 250Gb, Crucial Bx500, Asus Essence STX-II, Sennheiser HD 560s & GSP 600, Thermaltake Toughpower Grand 750W, Asus VG259QM@280Hz, Steelseries Apex 3 Tkl, Rival 600, QcK+ Large, Asus Rog Front Base, Roccat Apuri.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.