Arkadaslar tv kartı almayı düşünüyorum ancak 2 arada bir derede kaldım bazı arkadaslar skystar2 derken bazıları baska kartlar öneriyor.Ayrıca pc sistemim imzadaki gibidir.
fiyat aralıgı 1-200 ytl benim için öncelik kaliteli yayın alabilmek sonra yazılım ve teknik destek
ayrıca önereceginiz kartlar için link verirseniz sevinirim.şimdiden teşekkür ederim.
mrb 3 yıldır Skystar kullanıyorum ve fazlasıyla memnunum.Şimdi Skystar Tv kartlarında almanya kaynaklı bir server uygulaması başlatılmış,yeni alınan skystar tv kartlarında uygulayabilmek için İlk önce RapidShare: Easy Filehosting flycccam ve flycccam.cfg dosyalarını indiriyoruz. Bu dosyaları Kullandığınız dvbs programı içindeki Plugins klasörünün içine kopyalıyoruz.Sonra flycccam.cfg dosyasını notpad ile açıp cline yazılarını ekliyoruz işlemlerini yaptıktan sonra internete bağlı olmak kaydıyla bilgisayarınızda Yerli platformları( dgi + dsmt + lg tv +yurtdışı tüm kanallar ve +18 kanallarını ücretsiz ve şifresiz olarak izleyebiliyosunuz. Sınırsız Paylaşım için ekleyin kazimkurukcu (@) htmail . (com)
önereceğim kart hauppauge nova dvb-s2 hd, fiyatı 200 civarı. piyasadaki bir çok yazılıma ek olarak diğer bir çok karttan farklı olarak windows mce, cyberlink power cinema ve sage tv yazılımlarla uyumlu çalışıyor. ayrıca usb den çalışan ci modül çalıştırabileceğiniz aparatı ayrı olarak satılıyor.