Şimdi Ara

TV KARTI SEÇİMİNDE LÜTFEN YARDIM..!!! < < <

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Tv Kartı almayı düşünüyorum ama hiç bi fikrim yok.. şuanda piyasadaki en son çıkan, en iyi ve hesaplı TV KARTI hangisi..? Bizde Digitürk var

birde ayrıyetten Neta uydu var, kartı bu ikisinden birine bağlayıptamı seyrediyoruz, yoksa dışardan bi bağlantıya gerek olmuyormu..?

>>>>>>>>>>>>>> LÜTFEN FİKRİ OLANLAR YARDIM ETSİN, ŞİMDİDEN SONSUZ TEŞEKKÜRLERR....!!! <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

• skyvision yada ss2 al derim receaverdan ayrı karttan ayrı izlersin ama her çanak için twin lnb lazım(çift çıkışlı)

Çift çanak olduğunu varsayarsak ;

2 adet twin (çiftli)lnb alacan
    1 adette diesqC switch alacan anca o şekilde olur.(Şuan 1 adet switch inin var olduğunu düşünürsek)

Sistem Resimdeki Gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozmenramazan -- 3 Haziran 2006; 5:01:45 >
  • saol dostum
  • Çok fazla konu var, gerçekten burayla ilgilenilse ortada topic kalmayacak. Çünkü her yer uydu kartı tavsiyesi topicleriyle dolu..

Biraz arama yapsanız inanın daha faydalı olacak. Çünkü belli kartları uzun yıllar kullanan arkadaşların tecrübelerine dayanarak yazdığı hazır bilgiler, kartlar hakkında genel kavramlar o topiclerde bulunmakta. O yüzden burada topic açıp beklemek yerine oradan hazır bilgilere ulaşabilirsiniz.

Tek yapmanız gereken Arama butonunu kullanmak
  • Erman Hoca nick Değiştirmişiz Hayırlı Olsun

Arkadaşım Sen Ss2 Al kafanı Takma Hiç Birşeye Sorun Olursa Gel paylaş Bizimle
  • Sağolasın hocam, değişiklik yapalım dedik

Evet, Skystar2 ya da Skyvision'dan birini seç, her türlü sorunu buradan halledebiliriz. Yanlış anlaşılmasın, key vs. vermek değil tabi ki
  • quote:

Orjinalden alıntı: ozmenramazan

skyvision yada ss2 al derim receaverdan ayrı karttan ayrı izlersin ama her çanak için twin lnb lazım(çift çıkışlı)

Çift çanak olduğunu varsayarsak ;

2 adet twin (çiftli)lnb alacan
    1 adette diesqC switch alacan anca o şekilde olur.(Şuan 1 adet switch inin var olduğunu düşünürsek)

Sistem Resimdeki Gibi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yardım Ekran kartı seçimi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • @boldshark

Artık bu tv kartı alma konusunda bir üst konu yapsan daha iyi olmazmı, tv kartı alacak adayların ikidebir topic açmalarına gerek kalmaz. Yada anket gibi bir şey mesala hangi tv kartı diye özellikleriyle birlikte gibi. Tabi bu benim düşüncem tabi ama gerçekten gereksiz tartışmaları ve topiçleri kesecektir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: bixici

@boldshark

Artık bu tv kartı alma konusunda bir üst konu yapsan daha iyi olmazmı, tv kartı alacak adayların ikidebir topic açmalarına gerek kalmaz. Yada anket gibi bir şey mesala hangi tv kartı diye özellikleriyle birlikte gibi. Tabi bu benim düşüncem tabi ama gerçekten gereksiz tartışmaları ve topiçleri kesecektir...

ilerleyen günlerde, sizlerin de önerisi ve katkısıyla, alt bölümler oluşturma ve hem receiverlar hem de d. tv kartları için topicler açıp (markaya göre), bu topiclerin linklerinin bir üst konuda verilmesini düşünüyorum.
    Bu yönde sizlerin de fikirlerini alacağım ve bölümleri hep beraber şekillendireceğiz.
    aslında, bu işe bugün başlamayı düşünüyordum. Ama malesef, sabahtan beri Kanal 1 sorunuyla uğraşıyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

quote:

Orjinalden alıntı: bixici

@boldshark

ilerleyen günlerde, sizlerin de önerisi ve katkısıyla, alt bölümler oluşturma ve hem receiverlar hem de d. tv kartları için topicler açıp (markaya göre), bu topiclerin linklerinin bir üst konuda verilmesini düşünüyorum.
    Bu yönde sizlerin de fikirlerini alacağım ve bölümleri hep beraber şekillendireceğiz.
    aslında, bu işe bugün başlamayı düşünüyordum. Ama malesef, sabahtan beri Kanal 1 sorunuyla uğraşıyorum...

Tamam güzel olur. Yardımcı olabileceğimiz bir konu olursa seve seve yardım ederim. Hadi kolay gelsin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.