Şimdi Ara

TV KARTI INCA vs. AVERMEDIA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ben laptopta kullanmak için bir tv kartı almak istiyorum. yaptığım araştırmalar sonucunda avermedia ve inca'nın bu işte en iyi markalar olduğu sonucuna vardım ve fiyatlarını da göz önünde bulundurarak INCA WONDER ANALOG TV KARTI, INCA AN30 WONDER USB TV/FM TV KARTI, AVERMEDIA AVER TV CARDBUS PRO TV KARTI arasından birini almaya karar verdim. bu ürünleri kullanan ya da bu ürünler hakkında bilgisi olanlar yardımcı olursa çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

• seçimim aver dan yana
  • Ben de konu açmaya geldim fakat seninkini görünce gerek yok dedim.. Ben de laptop için almayı düşünüyorum ancak kafama şu takıldı; incelediğim modellerde kart bir şekilde tv ye bağlanmak zorunda. Ama tv ye bağladıktan sonra ne anladım ben o karttan? Ben bağımsız olarak tv den uzak bir şekilde izleyebileceğim tv kartı arıyorum.. Mümkün müdür?
  • yok hocam benim anladığım kadarıyla bu kartlar bir antenle tv ve radyo yayınlarını alarak bilgisayarlarda varolan ekrana ve hoparlörlere aktarıp görüntü ve sesin dışarı verilmesini sağlıyor. yani hiçbir şekilde başka bir televizyona ya da radyoya ihtiyacı yok. bu kartlar sayesinde laptopundan tv'yi izleyebilirsin.
  • normal pc olsa inca derdim ama dizüstü için benim önerimde averden yana olacaktır
  • Arkadaşlar ben de dizüstü bilgisayarımda (toshiba satellite l40-14h) tv izlemek istiyorum.bu harici kartlardan birini alırsak anten bağlantısı vs gerekecek mi?yani sadece bilgisayarım ve harici kart yeterli mi tv izleyebilmek için?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.