Şimdi Ara

Tv imde bi problem mi var??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha bir hafta önce teknosadan samsung un b2230n modelini aldım 22 inç http://www.google.com.tr/imgres?q=samsun+b2230n&um=1&hl=tr&sa=N&biw=1920&bih=990&tbm=isch&tbnid=NsKimGut0zMtxM:&imgrefurl=http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-b2230n-21.5-b2230n-genis-ekran-lcd-monitor/productdetails.aspx%3FI_ID%3D44609&docid=XZcZCaWC8KsQtM&w=500&h=500&ei=JzqPTpzaHcKp-gaN95XdDQ&zoom=1&iact=rc&dur=398&page=1&tbnh=116&tbnw=116&start=0&ndsp=66&ved=1t:429,r:0,s:0&tx=87&ty=20 monitör olarak kullanıyorum ve birde oyun konsolu bağladım bi kaç ufak tefek birşeyler oldu bunlar nedir ve neden olmuş olabilir??

1- Oyun oynarken çok nadir oluyor ama 1 haftadır oynuyorsam 3 kere falan başıma geldi televizyonda görüntü göz kırpması gibi gidip geliyor (bir kere) yarım saniye falan ama yakaladım

2-Dün akşam ben uyurken kendi kendine açılmış uyandığımda fark ettim tırsmadım da değil hani

3-Pc modundayken metin görünümüne alıyorum bi yarım saat bi saat sonra gene kendi kendine eğlence moduna geçiyor

Bunlar neden olabilir arkadaşlar? Ha şunuda belirtiyim ilk sıfır aldığım tv bozuk çıktı mağazaya gidip değiştirdim yalnız ellerinde kutulu tv kalmamış bende teşirdekini aldım... Yaklaşık 12 gün teşirde kalmış gerçi 12 gün tvler için hiçbişi.

• Up
  • Çok büyük ihtimalle tv demo/mağaza modunda.
    Menu-Ayarlar-Kurulum seçeneğinden tekrar kurarsanız durumun düzelecektir.İlk sorduğunda (ev kullanımı/mağaza modu gibi bir soru) ev modunu seçip kuruluma devam edin.
    Ama bu yeni kurulumla, yapmış olduğunuz ayarların, kaydettiğiniz kanalların vb silineceğini ve tekrar ayarlamak zorunda kalacağınızı aklınızdan çıkarmayın :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.