Şimdi Ara

Tv için sinema ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar Lg 8600 model televizyonum var Dolby Atmos Surround Ses Özelliği Dolby Surround, Ultra Surround gibi özellikleri var.

Tv ve bilgisayara bağlayabileceğim 300 - 700 tl arası ses sistemi almayı düşünüyorum.

Binada yaşadığım için çok yükses sesle bir şey dinleyemiyorum o yüzden çok yüksek sese sahip bir şey olması gerekmiyor
    sadece müzik dinlerken ya da netflix film izlerken sesi kaliteli olsun istiyorum

Kablosuz olmasını da istiyorum ama kablosuzların ses kaliteleri nasıl bilmiyorum tavsiyelerini bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkanb34 -- 21 Aralık 2019; 17:2:17 >

• Bahsettıgınız ses ozellıklerı sadece tv hoperloru ıcın gecerlı bazı tv modellerınde dolby dıgıtal ve dts bıt stream out var ama onlarda sızın aradıgınız fıyat aralıgında yok. en basıtınden ıkıncı el AVR onerebılırım sızıe ıkıncı elı 550 tl ye kadar "sony str dh 520" nettte aratırsanız ıkıncı el baya cıokar kendım kullnıyorum bır haylı memnunum ama bununda sıkıntısı buna uygun ıkıncı el 7 adet 8 ohm luk mınımum 50 watt lık muzık setı hoperlörlerı bulmalısınız ayrıca bırtanede 2. el aktif subwoofer arastırmalısınız. kı bu nların toplam fıyatı bıle 2000 tl yı bulabılır. 300-700 aralıgında tv hoperlorunden daha kalıtelı ses verebılen bır cıhaz olmadıgını dusunuyorum. sonuc ıtıbarıyla bır cok cıhaz oneren cıkacaktır ama bu cıhazların dolby ve dts turevlerını cozup cozemeyecegıne SPDIF ve HDMI ınputları varmı ona bakmak lazım. Yoksa
    urun.n11.com
    Leader H5802 5+1 Ev Sinema Ses Sistemi (bluetooth - Usb/sd - Fm) - n11.com
    https://urun.n11.com/5arti1-ev-sinema-sistemi/leader-h5802-51-ev-sinema-ses-sistemi-bluetooth-usbsd-fm-P350406174
    tarzı urunler TV nın sesını kalıtesız ve yuksek vermek ıcın vardırlar ve sadece stereo yada kendı garıp 3d ses algorıtmaları ıle sesı dahada bozarek vermenın dısında bır ıse yaramazlar. Bu urunler 90 ların sonu 2000 lerın bası urunlerdı oyıllarda ses kartlarınınislemcılerı ve analog cıkısları sayesınde yazılımsal couzulen dolby seslerı vermek ıcın yapılmıs urunlerdır. zman ııcnde blutooth falan gıbı cılalamıslar ama ınanın ozunde urun bu. bu urunlerden bende kullandım zamanında creatıve ın soundblaster live serısı cıktıgında sesıne hayrandım hergun bır an once eve gıdıp ses ıstemıyle oyun oynayım fılm ızleyım dıye heyecanlanırdım ama artık ses sıstemınde olay AVR konuya uzak olabılırısnız dıye link atıyorum vıdeoda konu son derece ıyı anlatılmıs bence bır ınceleyın.
    TeknoSeyiryoutube
    Evinizin orkestra şefi AV Receiver'lara genel bakış
    https://www.youtube.com/watch?v=nlkWcInIlfw

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.