WD HDD Tavsiyesi
Windows'umu SSD ile kullanıyorum D: Yi de sabit diskle şu an 6 TB'lık kullanıyorum ama doldu. Daha yüksek kapasiteli yeni bir tane almayı düşünüyorum ama karar veremedim.
WD marka alacağım ama birçok farklı modelde, renkte sabit diski var (siyah, kırmızı, mavi, mor, sarı) bunların arasındaki farklar neler? Mesela kırmızının Red Pro ve Red Plus modelleri var. Sarının WD Gold ve WD Gold Enterprise modeli var. Bu modeller arasında Ön Bellek, Dönüş Hızı ve Sıralı Okuma farkları var. Önbellek özelliği ne işe yarıyor?
10-12 TB'lık ya da daha yüksek kapasiteli arıyorum. Arşiv için kullanacağım için malzeme kalitesi en iyi ve en uzun ömürlü olanını seçmek istiyorum. Samsung SSD Pro'larda Pro modelleri daha uzun ömürlü oluyordu, aynı mantık burada da geçerli mi? Kullanan ve tavsiyesi edebileceğiniz model varsa çok sevinirim
sistem boştayken cpu %100 çalışıyor
Merhaba arkadaşlar, sistem boştayken acdsee fotoğraf düzenleme programının CPU'yu %100 çalıştırıyor. İşin ilginç tarafı boştayken çalışıyor ama mouse hareket ettirip pc kullanmaya başlayınca çalışmayı durduruyor. İnternette çözümü ararken yabancı bir formda aynı sorunu yaşan birini gördüm ama çözümü anlamadım.
Birisi "Did you us the face recognising?" yazmış, paylaşım yapan "I never meant to switch face detection on, It must be the default. After switching it off, CPU usage went to zero %."
Sorunu çözmüşler ama ben anlamadım. Aranızda bu sorunu yaşan ya da yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

Hdd Bios'ta görüyor ama Windows'ta görünmüyor.
M.2 ssd tavsiyesi
Anakart m2 ssd uyumu
ASUS MAXIMUS X HERO (wifi) Z370 8. nesil anakartım var M2 nvme ssd almayı düşünüyorum. Bildiğim kadarıyla anakartım pci 4.0 desteklemiyor ve o yüzden samsung 980 pro almaktan vazgeçtim. her m2 slotu uyumlu olmayabiliyormuş, çeşitleri varmış. 970 evo plus 250 gb aldım ve render yaparken aşırı kasmalar donmalar ve kasadan sürekli dıt sesleri geldi. ssd mi bozuktu yoksa uyum sorunu mu oldu çözemedim yardımcı olursanız sevinirim
Bilgisayarı mouse ya da Klavye ile açmak
|
Tv için sinema ses sistemi tavsiyesi
|
facebook birden fazla video yükleme
|
360° fotoğrafları pc ye nasıl indirebilirim?
|
Pencere kenarlarında yeşil çizgiler çıkıyor Win10
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 17
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 2.900 (Bu ay: 29)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware