Şimdi Ara

Tv için ses sistemi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Tv de çok ses açınca cızırtı falan filan olduğundan ses sistemi almayı düşünüyorum fakat tv için ne iyi gider bilmiyorum.

Pc için Z-506 5+1 75W RMS SURROUND 3D SPEAKER kullanıyorum ve çok memnunum sadece pc kapalıyken hoparlörler açık kaldığında değişik küçük bi cızırtı sesi var. Bide malum müzikler için stereo ses gerektiği için 5+1 de müzik dinlerken bazı müziklerde arada cızırtı sesi veriyor.

Hem oyun hem müzik hemde film için kullanıyorum 5+1i. Tvde ise maç müzik ve dizi film için istiyorum.

2+1 mi almak gerekir 5+1 mi almak gerekir ve hangi marka model almak gerekir tam bilmiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.

Yada şöyle yapabilirim 5+1i tv'ye takıp yeni 2+1 alıp pc de kullanabilirim.

2+1 için bütçem 100-130 tl. 150ye de çıkabilirim ama ne kadar düşük fiyat olursa o kadar iyi benim için.

Aklımda ise şunlar var;

Trust Tytan

Bunu 120w çıkış gücü olmasından dolayı istedim şuan ilk sırada bu ve M3200 düşünüyorum.

EDIFIER M3200
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/edifier-m3200-m3200-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43911
    Tasarımı hoşuma gitti tv yanında çok güzel durur.

EDIFIER X600
    http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/edifier-x600-x600-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=43918
    Bunda ara ses konsolu olmadığı için pek sıcak bakmadım.

CREATIVE INSPIRE T3130
    http://www.vatanbilgisayar.com/creative-inspire_t3130-inspire-t3130-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=41266

LOGITECH S220
    http://www.vatanbilgisayar.com/logitech-980-000144-s220-2+1-speaker/productdetails.aspx?I_ID=51201
    bunu en son alternatif olarak düşünüyorum.

Tavsiye ve düşünceleriniz için şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleHeLL -- 28 Ağustos 2013; 13:29:04 >

• Güncel
  • quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

Güncel

Cok para verme be hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orka55

quote:

Orijinalden alıntı: ImpossibleHeLL

Güncel

Cok para verme be hocam

zaten dusuk fiyat yuksek performans varise ve tavsiye eden varsa onu degerlendirecegim.

• Bu hafta içinde Trust Tytan aldım.

Bir sürü teknoloji markete gidip telefonumla bir çok ses sistemini denedim. Microlabın bir ürünü de vardı o da güzel ses veriyordu ama onun fiyatı, özellikleri filan yazmıyordu. En arkaya koymuşlardı. Heralde eski bir ürün olsa gerek.

Trustın ses çıkış gücü diğerlerinden daha yüksek ve bassları daha iyi olduğu için aldım. Ses kalitesi konusunda Trust'tan daha iyileri vardı ama benim önceliğim subwooferin gücü. Çünkü sadece subwooferi kullanacağım.

Trust'ın çok güzel ses açma kapama aparatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roohans

Bu hafta içinde Trust Tytan aldım.

Bir sürü teknoloji markete gidip telefonumla bir çok ses sistemini denedim. Microlabın bir ürünü de vardı o da güzel ses veriyordu ama onun fiyatı, özellikleri filan yazmıyordu. En arkaya koymuşlardı. Heralde eski bir ürün olsa gerek.

Trustın ses çıkış gücü diğerlerinden daha yüksek ve bassları daha iyi olduğu için aldım. Ses kalitesi konusunda Trust'tan daha iyileri vardı ama benim önceliğim subwooferin gücü. Çünkü sadece subwooferi kullanacağım.

Trust'ın çok güzel ses açma kapama aparatı var.

cok tesekkur ederim kardesim bilgiler icin.
    Bana bir kac fotograf ekleyip gonderebilirmisin?

• S220 tavsiye etmem, bilgisayarda kullanıyordum müzik çalmadığı zaman sinir bozacak şekilde çok fazla dip gürültüsü var. Dün media markt ten x600 siparişi verdim salı günü elimde olur, pişman olacağımı sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ev için ses sistemi tavsiyesi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gripin518

S220 tavsiye etmem, bilgisayarda kullanıyordum müzik çalmadığı zaman sinir bozacak şekilde çok fazla dip gürültüsü var. Dün media markt ten x600 siparişi verdim salı günü elimde olur, pişman olacağımı sanmıyorum.

Detaylı kullanıcı bilgilerinizi bekliyorum.

Bu dip ses olayı benim 5+1 Z506 ses sistemindede oluyor ama bende müzik çalmadığında değilde bilgisayar kapalı olduğunda geliyor bu dip ses. Bunun bi çözümü yokmudur? Tüm Logitech'lerde mi var nedir.

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImpossibleHeLL -- 2 Eylül 2013; 10:20:24 >
  • X600 kargoya verilmiş, yarın elimde olur. Akşam işten geldikten sonra bir değerlendirme yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gripin518 -- 2 Eylül 2013; 20:40:59 >
  • http://www.vatanbilgisayar.com/Hoparl%C3%B6r%20%28Speaker%29/logitech-980-000413-z-313-2+1-ses-sistemi/productdetails.aspx?I_ID=51120

Bu ses sistemi nasıldır beyler tavsiye edermisiniz?

Ayrıca @gripin518 x600 ile ilgili değelendirmelerin nasıl?
  • Biraz geç oldu kusura bakmayın. Fiyatına göre gayet güzel bir ses sistemi. Dip gürültüsü kesinlikle yok. Basları çok iyi, uzun süre dinlendiğinde baş ağrısı yapmıyor. LG 42LA620S televizyonumla birlikte sürekli kullanıyorum. x600'e o kadar alıştımki tv'nin kendi hoparlörü çok basit geliyor artık.
  • trust tytan bizde var babam kendi pc sinde kullanıyo basslar dip frekans inmiyor ama sesler ve basslar çok iyi sesler tizler süper 50- ve yukarı frekansları destekliyo subwoofer beni çok tınlamaz dersen frekans olayı bana temiz ses temiz tiz temiz bass istiyorum dersen al beyazını al alırsan :D bide bunları başka modeli var siyah kırmızı o dip frekanslara iniyo söylim oda bizim ülkede yok galiba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.