Şimdi Ara

Tv Çıkışı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
323
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam,odama HD alana kadar salondaki Sony Trinitron(100Hz) tv de Ps3 oynamak istiyorum.Bu tv de diğer tüplülerden daha iyi görüntü alabilirmiyim? Bir de en iyi görüntü için tv'nin hangi çıkışını kullanmam gerekiyor.Aşağıda resim var herhangi bir bilgim yok ne çıkışı olup olmadığına dair...

Aynı soruyu Xbox360 içinde yanıtlarmısınız kuzenimde de ondan var :)

Tv Çıkışı...

• Klasik scart yerine RGB kablo kullanarak (ps2 için uyumlu olanı da olur) CRT televizyonlardan daha iyi bir görüntü alabilirsin.

İşte buda resmi ;

Tv Çıkışı...
  • compenant kablo derler buna,dene ve gör!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

compenant kablo derler buna,dene ve gör!!!

Component kablo'da değil, Component kablo 5 girişlidir ve ayarları Y PB/CB PR/CR yaparsın.

quote:

Orjinalden alıntı: BigBoSs ®

Klasik scart yerine RGB kablo kullanarak (ps2 için uyumlu olanı da olur) CRT televizyonlardan daha iyi bir görüntü alabilirsin.

İşte buda resmi ;

Tv Çıkışı...

O gösterdiğin kablo S-Video girişi bildiğimiz 3 renkli AV kablosundan bir farkı yok, RGP kablo gri renkte direk Scart girişine takılan kablodur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melkor23 -- 25 Nisan 2007; 22:16:15 >

• RGB kablo ile resimdeki kablonun alakası yok. @fearfactory, component de değil S-Video olarak bilinir o kablo ;)

RGB, Scart çıkışından alınır ve resimdeki audio in kabloları da yoktur, ses ve görüntüyü tek bağlantı üzerinden iletir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Nisan 2007; 22:19:46 >
  • O zaman düzeltiyorum, S-video kablosu ile bağlayacaksın arkadaşım, resimde gösterdiğim kablo. Scart girişi varsa uğraşmana gerek yok zaten aynı kalitede görüntü alıyorsun.

Oldu mu şimdi
  • quote:

Orjinalden alıntı: fearfactory

compenant kablo derler buna,dene ve gör!!!

opss pardon ya resmin üstüne bakmamışım s-video yu görmedik yalan haber vermeyelim hemen düzeltiyom
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TVDE SCART GİRİŞİ YOK!!!
    13 yıl önce açıldı
    TV modül girişi..
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O zaman klasik ps2 yi bağladığım kablo ile bağlayacağım dimi.Scart'dan mı çıkış alarak bağlayacam yoksa o renkli uçlu kabloları kullanarak mı hangisi daha iyi görüntü verir?Bir de o resimde en üstteki siyah çıkış ne çıkışıdır,anlayamadım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Frostlord

O zaman klasik ps2 yi bağladığım kablo ile bağlayacağım dimi.Scart'dan mı çıkış alarak bağlayacam yoksa o renkli uçlu kabloları kullanarak mı hangisi daha iyi görüntü verir?Bir de o resimde en üstteki siyah çıkış ne çıkışıdır,anlayamadım.

senin üstteki siyah girişle işin yok,

elindeki ps2 kablosu ile bağlantı yap,sorunsuz bağlanır.

scart ve senin dediğin renkli uclu kablodan hangisini bağlamak istiyorsan onunla bağla ikiside aynı.
  • standart giriş o.

xbox360ta o girişte var ama o girişten bağlamanın lcdtv için hiçbir anlamı yok. çünkü 480i kalitesinde görüntü verebiliyor.

Sarı olan görüntü, kırmızı ve beyaz ses girişidir.
  • Cevaplarınız için çok teşekkürler...
  • rgb ile karşılaştırmanızın sebebi nedir?zaten s-video ile rgb den daha iyi görüntü alırsınız.
    svideo nun üstü de component(vga)'dır.
  • svideo ile rgb arasında pek bi kalite farkı yok, benim terchim gri kablodan yana çünkü zahmetsiz.
  • Bu konu aşağıdaki başlıkta en geniş hali ile tartışıldı

http://forum.donanimhaber.com/m_10809393/tm.htm

ben çok faydalandım belki sizede yardımcı olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.