Şimdi Ara

TV+ Android Kutuyu TürkTelekom Fiber'de kullanmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir evimde Superonline fiber aboneliğim ve TV+ aboneliğim mevcut. Sorunsuz izliyorum fakat diğer evimde Superonline altyapısı olmadığı için Türk Telekom fiber abonesi oldum. Superonline abonesi olduğum evimden , TT abonesi olduğum evime getirdiğim TV+ Android kutuyu kablosuz ağ ile bağlıyorum ve TV+ harici tüm uygulmalar çalışıyor fakat TV+ uygulamasını çalıştırdığımda

"Ağ yok , TV+ uygulaması önyüklemeden sonra açılmıyor"

hatası alıyorum. Bu kounda tecrübe sahibi olan var mı ? Modem/router arayüzünden TV+ ın aldığı IP'yi DMZ olarak ayarlamayı denedim ama sonuç alamadım.

• tvplus uygulaması vlanid olarak 103'ü kullanıyor.

bunu router'ınıza eklemeniz gerekiyor olabilir.

• superonline altyapısındaki tv+ için özel vlan ttnet altyapısında olmayacağı için çalışmaz.

• tv+ pro kutu ise wifi dan çalışması gerekir. uygulamanın varsayılanlarını bir sıfırlayın isterseniz.

O cihaz tsol internete kablolu bağlanır ise iptv olarak çalışıp paket hızından yemez ama yok herhangi bir wifi ye bağlanır ise smart tv uygulaması gibi çalışır.

Cihazı kablolu değil kablosuz olarak internete bağlayın. kablolu bağlıyor iseniz iptv olarak çalışmaya çalışıyordur. ttfiber de o mümkün olmaz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.