Şimdi Ara

TV ALACAKLAR OKUYUNUZ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Değerli arkadaşlarım, son beş yıldır Türkiyede Kore malı televizyonlar Dünyanın 8. harikası gibi her markette bol bol satılıyor..Hangi tekno markete giderseniz en önde bu iki markanın bir çok tv ları arkalarda tek tük ise başka ünlü markaların ürünleri teşhir ediliyor..En çok iki marka satılıyor...ÇÜNKÜ MARKETLER MÜŞTERİYE EN İYİ KALİTE MALI DEĞİL EN ÇOK PARA KAZANDIKLARI MALI SATIYORLAR..Hiç biri hayır kurumu değiller. para kazanmak zorundalar yoksa kapıya kilit vurmak zorunda kalırlar..Şimdi bir markayı satarken falanca özellikleri olan bir TV nu 8 den alıp 15 ten satıyorsanız başka çok kaliteli bir markayı aynı özelliklere sahip olması şartı ile 14 ten alıp 17 den satıyorsanız bütün gücünüzle birinci çok kazanan malı satmaya ve her zaman her müşteriye övmeye,, tanıtmaya, satmaya çalışırsınız..Bu gün bütün TÜRKİYEDE bu yazdığım sistem uygulanıyor..İlginize ve bilginize özellikle dikkatinizie sunuyorum. Para sizin, tercih sizin..Ben bir teknomerketin sahibi olsam işime gelen markaları övüp, süsüleyip , tanıtıp,anlatıp satmaya çalışırım...Kalite farkını ve marka farkını görmek anlamak tercih yapmak müşteriye, alıcıya yani size kalmış...Saygılarımla..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Eylül 2011; 11:07:36 >

• tşk ler katılıyorum ve bende yazdıklarınızın kesinlikle dh de en önemli konu oldugu fikrindeyim.
  • olay vatandaşın tamamen bu tip ürünlerden anlamaması ve satıcıların sözlerine güven duymasından kaynaklanıyor. çoğu mağazadaki satış elemanlarının da papağan gibi tekrar ettiği şey '' bu ürün ondan daha kalitelidir nedeni panelini kendisi üretir diğer firmalarda ondan satın alır tv üretir''
  • bahsettiginiz gibi..Farklı pazarlama stratejileri var, magazalarında işine gelecek şekilde karşılıklı menfaatlar söz konusu gibi geldi bana.Magazalardaki kimi satıcılar bizzat o kore firmasının çalışanı ve haliyle de önüne gelen herkese onları tavsiye ediyor(Bizzat yasadım).Ama ben tum urunlerini karalamak istemem, iyi cihazlarıda vardır ama biraz gayri ahlaki bir satış mantığının oldugu kesin..Sanırım bu magaza calisanlarına satış konusunda eğitim veriyorlar(bir magazada biz bunun egitimini aldık vs.). Eğitim de eğitmen yanlı bilgi verince bizlere de aynen dönüyor..

Sonuç olarak firmaların üretim hızı oranında bir satış hızı yakalamak istiyor, çok kazanmak için..Rekabet(bu terim de aşırı para kazanma hırsının ahlaki olarak yumuşatılmış bir terim olarak kullanıyorlar) bir anlamda iyi ama bir müddet sonra firma sayısı çok oldugu için bu iş biraz savaşa dönüşüyor. Savaşta da her yol mubah hesabı denenmeyen yol yok..

Baya bir konu dışına çıktım ama bu kadar çok üretim her türlü kirliliğe yol açıyor(çevre ve ahlaki)..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.