Şimdi Ara

tuzu çok seviyorum sorun olur mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
1
Favori
2.249
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 14 yaşındayım.tuzu o kadar seviyorum ki çorba içerken her kaşığa tuz atarım.bide çorba sıcaksa yarı kaşık doldururum ona da tuz atarım.artık o kadar alıştım ki tuz atmaya bi kaşığa ne kadar çorba alırsam ona tuzun hangi oranla en iyi olacağını hesaplıyorum öle atıyorum.o kadar usta oldum yani.çok tuz yemenin bi zararı varmı.bi tane varsa birden fazla varmı? çünkü bi tane varsa bişey olmaz diyip yine yicem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wikipedia -- 17 Haziran 2011; 1:09:30 >

• Yüksek tansiyona sebep olur. üksek tansiyon damarlara zarar verir, ama asıl zarar kalp, beyin, böbrekler ve gözlerde görülür. Çok tehlikelidir yani dikkat et Bende her şeye atardım ama azalttım bu aralar
  • kör olursun genç...yemeğin tuzunu azalt hemde çok azalt

ülke olarak çok tuz tüketiyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalgardiyan -- 17 Haziran 2011; 1:22:07 >
  • eskiden acayip iyi görüyodum.şu sıralar neden uzağı seçemiyorum diodum.tuzdanmış heralde.ablam uzaktan gelen otobüsün numarasını benden önce okuyunca bi sorunolduğunu fark etmiştim zaten
  • Ona küçük sürprizler yap.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amemo

eskiden acayip iyi görüyodum.şu sıralar neden uzağı seçemiyorum diodum.tuzdanmış heralde.ablam uzaktan gelen otobüsün numarasını benden önce okuyunca bi sorunolduğunu fark etmiştim zaten

3 beyazdan uzak duracaksın
  • metalgardiyan kullanıcısına yanıt
    quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 7 Mayıs 2024; 21:6:29 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beni de seven bir kız olur mu
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Günlük yediğin ekmekten vücudun için gereken tuzu alıyorsun,artık gerisini sen hesap et
  • Mümkün olduğu kadar hayatından çıkar tansiyon derdine düşersin
  • ilerde tansiyondan gidersin dostum.. ciddi söylüyorum.. azaltmaya çalış..
  • amerika restoranlardaki masalardan tuzlukları kaldırdı.ne kadar az tüketirsen o kadar iyi.
  • Tuzsuzda yemeğin tadı olmuyorki arkadaş Bu dünyada güzel şeyler hep zararlı mı olmak zorunda ya
  • Ne kadar çok tuzlu yersen ona alışıyorsun. Az, hatta hiç yemezsen de ona alışacaksın.
  • bişey olmaz merak etme
  • göze zararlı..
  • Sadece göz değil bütün vücuda zararlı. Yediğin yemekte, ekmekte zaten tuz var. Kendini alıştırmaya çalış.
  • Tuzda güzel bi şey arkadaş yemeğe tat veriyor eksikliği çekilmiyor hiç,
  • Yüksek tansiyon hastasıyım uzun zamandır tuzu yok denecek kadar az tüketiyorum.
    İnsan zamanla ihtiyaç bile duymuyor. Yemeğe ben tuz attığımda ev arkadaşım bunun hiç tuzu yok diyor.
  • az tuzlu ye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

quote:

Orijinalden alıntı: amemo

eskiden acayip iyi görüyodum.şu sıralar neden uzağı seçemiyorum diodum.tuzdanmış heralde.ablam uzaktan gelen otobüsün numarasını benden önce okuyunca bi sorunolduğunu fark etmiştim zaten

3 beyazdan uzak duracaksın

yumurta peynir yoğurt
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.