Şimdi Ara

Tuzla TEM’de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kaç km hızla birine çarpınca araba bu hale gelir ya. ne olmuş böyle.

Tuzla TEM’de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybettiwww.ntv.com.tr
    https://www.ntv.com.tr/turkiye/tuzla-temde-feci-kaza-1-kisi-hayatini-kaybetti,rOrHA1diY0CwVfeMb0KxvA

• Eskişehir'de çevreyolunda önümde bir kaza oldu aracın sahibi yan fabrikamızda çalışan muhasebeci bayan bir arkadaş. Araç yayaya çarptı yol iş çıkışı olduğu için Allah'tan hızlı değildi araçlar sadece sağ bacağı kırıldı vatandaşın. Üst geçit ve mobeseler olduğu için sürücüye hiç ceza verilmedi. Aksine üst geçidi kullanmadığı için yayaya belli başlı cezalar kesmişler.

Neyse özete geçeyim.

Bu kazayı gördüğümden beri aşırı hız yapmamaya, kurallara olduğundan fazla dikkat etmeye, gözlerimin fıldır fıldır açık olmasına üst düzey dikkat ediyorum.

Hele arabada çocuklarım eşim kısacası ailem canlarım varsa bana bir Allah'ın kulu 70 hız sınırı olan yerde 120 ile yada 110 ile kullandıramaz.

Orta şeride atarım kendimi tıngır tıngır giderim. Kimseyi yolundan alıkoymam, kimseyi de taciz etmem.

Araba dediğimiz A noktasından B noktasına ucuzda olsa pahalıda olsa olabildiğince güvenle ulaşmak için tasarlanmış ufak-tefek, küçüklü-büyüklü elektronik donanımlarla donatılmış demir yığınından başka birşey değildir.

Clio'lar, Megane'ler, Civic'ler, Egea'lar, Corolla'lar hava atabileceğiniz, şekil şukul yapabileceğiniz, sidik yarıştıracağınız, karton hoparlörleriniz ile son ses müzikle kız tavlıyacağınızı sanacağız, 200-250 nm torklu 0-100 hızlanması 12 saniye olan araçlarınız pist arabası değildir.

Akıllı olun, yakıtınızı koyun adam gibi binin. Farları lede çevirmekle sis farını siste değilde gündüz yakmakla adam olunmuyor.

Fazla anlam yüklemeyip kuralları çiğnememek ve trafikte olduğundan fazla efendi olmak gerekir.

Kazayı yapanı Allah kurtarsın.

Hayatını kaybeden vatandaşa da Allah rahmet eylesin.

• Tir kasasina sagindan veya solundan çarpmış sandim. Yayaya carpmis nasil o hale gelmis yaya carpmasiyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her sene onlarca insan üst geçidin altından geçmeye çalışırken araba altında ezilip ölüyor. Tuzla TEM’de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti 

ve halen milyonlarca insan üst geçide çıkmaya üşenip altından geçiyor. ya da üst geçit yoksa bile dikkatsiz geçiyor, "gelen araç eşek gibi duracak" düşüncesi bile olabilir bazılarında. Tuzla TEM’de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti al gördün durdu.Tuzla TEM’de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti seni ezdikten sonra tabi Tuzla TEM’de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti 

araba kaç km hızla gidiyor olursa olsun yolun kenarında dururken zart diye önüne atlayan hayvanattan kaçma imkanı çok çok zayıf, bu yüzden geceleri otobanda da olsam gündüz yaptığım kadar hız yapmıyorum ama hızın 90 bile olsa aniden önüne çıkacak bir hayvandan/insandan kaçmak için fırsatın olmuyor maalesef. burada çarpan adam 200 ile gidiyor da olsa suçu % 25 en fazla bence.

• Uzuvları koparak hayatını kaybetmiş diyor, ailesi okuyacak bu haberi, hangi kafayla böyle yazıyorlar acaba

Çarpma hızının 120 den aşağı olmaması lazım bu hale gelmesi için

• Eskişehir'de çevreyolunda önümde bir kaza oldu aracın sahibi yan fabrikamızda çalışan muhasebeci bayan bir arkadaş. Araç yayaya çarptı yol iş çıkışı olduğu için Allah'tan hızlı değildi araçlar sadece sağ bacağı kırıldı vatandaşın. Üst geçit ve mobeseler olduğu için sürücüye hiç ceza verilmedi. Aksine üst geçidi kullanmadığı için yayaya belli başlı cezalar kesmişler.

Neyse özete geçeyim.

Bu kazayı gördüğümden beri aşırı hız yapmamaya, kurallara olduğundan fazla dikkat etmeye, gözlerimin fıldır fıldır açık olmasına üst düzey dikkat ediyorum.

Hele arabada çocuklarım eşim kısacası ailem canlarım varsa bana bir Allah'ın kulu 70 hız sınırı olan yerde 120 ile yada 110 ile kullandıramaz.

Orta şeride atarım kendimi tıngır tıngır giderim. Kimseyi yolundan alıkoymam, kimseyi de taciz etmem.

Araba dediğimiz A noktasından B noktasına ucuzda olsa pahalıda olsa olabildiğince güvenle ulaşmak için tasarlanmış ufak-tefek, küçüklü-büyüklü elektronik donanımlarla donatılmış demir yığınından başka birşey değildir.

Clio'lar, Megane'ler, Civic'ler, Egea'lar, Corolla'lar hava atabileceğiniz, şekil şukul yapabileceğiniz, sidik yarıştıracağınız, karton hoparlörleriniz ile son ses müzikle kız tavlıyacağınızı sanacağız, 200-250 nm torklu 0-100 hızlanması 12 saniye olan araçlarınız pist arabası değildir.

Akıllı olun, yakıtınızı koyun adam gibi binin. Farları lede çevirmekle sis farını siste değilde gündüz yakmakla adam olunmuyor.

Fazla anlam yüklemeyip kuralları çiğnememek ve trafikte olduğundan fazla efendi olmak gerekir.

Kazayı yapanı Allah kurtarsın.

Hayatını kaybeden vatandaşa da Allah rahmet eylesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cloud Nine -- 11 Ağustos 2022; 11:27:51 >

• MaDMaxiBo kullanıcısına yanıt

Araba kullanmayan ve bilmeyen yayaların bu konudaki mallıkları çok efsane.

Bir de toplum olarak bilinçsizlik hakim hala. Bir arkadaş anlatır mesela, annem böyle dangalak teyzeler gibi hiç bakmadan atlar yola, 50 defa uyardık, bu zamana kadar nasıl geldi hayret ediyorum, intihar eder gibi diyordu Tuzla TEM’de feci kaza: 1 kişi hayatını kaybetti 

Ya Bağdat Caddesi gibi yerde bile adam iki adım ileride ışık var, yaya geçidi var, hala salak salak yerlerden geçmeye çalışıyorlar, laf edince kavga edecek konuma geliyoruz.

Bir de özellikle akşamları-geceleri yayalar, arabaların farları yanıyor diye sürücü de görüyor sanıyorlar. Sen arabanın farını görüyorsun ama far seni aydınlatmıyor ki. Böyle atlayıp da hata yapan da çok.

• Arkadaşlar her habere ininmayın sorgulayın. Birebir yada direk tanıdıklarımın yaşadığı bir kaç olayı böyle gazete ve tv de alakasız bir şekilde yalan yanlıs bilgilerle görünce artık hic birine inanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İtfaiye tavanı kesmiş olabilir beyler en önde güvenlik barı olması lazım.

Bar o hale geldiyse ve bu araba (Renault Clio V?) sıkıntılı demektir.

Allah rahmet eylesin.

• Trans Bireymis Vefat eden , Allah rahmet eylesin..Normal de Otoban yani Karsiya gecis vs biliyorsunuz yasak, Yaya' ya yasak zaten otoban demek..

Karsi seride gecerken vefat etmis, Otoban hiz siniri 130 Km/s..

Kaldi ki 150 Km/s ile carpsa da, otoban da yaya yasagi oldugu icin soforun ceza alacagini sanmiyorum..

Ancak yuksek hizlar da, baska araca carpip, yaralama, olume sebebiyet verirse o zaman yargilanir..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.