Şimdi Ara

Tuzakmı Kurdu Bana Acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 sene önce ilan-ı aşk ettiğim kız hotmail'den arkadaşlık isteği yollamış.Bildiğim kadarıyla hatta eminim kızın erkek arkadaşı var bende kabul etmedim tabi bu yüzden.. sizce niye böyle bir saçmalık yapıp kendini hatırlattı bana.Artık ilgi duymuyorumda zaten.şöyle bir iki dakika düşünmeme sebep oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 12 Ağustos 2012; 2:42:12 >

• facebookta ara sıra profiline giriyordum acaba gözüküyormuyum onda bu kişi profline baktı diye.
  • up
  • Hâlâ msn?
    İlginç.
    Nostaljik bir aşk yaşayabilirdiniz demek ki.
  • Kız amacına ulaşmış görünüyor
  • Ne
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kril

Hâlâ msn?
    İlginç.
    Nostaljik bir aşk yaşayabilirdiniz demek ki.

yok ya çok fazla girmem msne bir yere mail atmıştım cevap gelmişmi diye bakayım dedim daveti gördüm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • BU KİŞİ BLOK LİSTEMDE BEYLER OKUMADAN BLOK ATIN

Tuzakmı Kurdu Bana Acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Pavel Nedved

BU KİŞİ BLOK LİSTEMDE BEYLER OKUMADAN BLOK ATIN

Tuzakmı Kurdu Bana Acaba

çokta şeyimde artist.adam gibi bir şey soruyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Kız amacına ulaşmış görünüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Djtiest_

Kız amacına ulaşmış görünüyor

iyide erkek arkadaşı varken beni ne yapsın ben şundan korktum hani facebooktan bakıyordum ara sıra öylesine görebiliyormu baktığımı.. eğer öyleyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Okullu Mehmet Pasa -- 12 Ağustos 2012; 2:49:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sbrburak

facebookta ara sıra profiline giriyordum acaba gözüküyormuyum onda bu kişi profline baktı diye.

Sacma sapan konuşma, kız fbı ajanı değil, göremez senin onun profiline baktığını.
  • değerliyim ayağı
  • quote:

Orijinalden alıntı: american_camaro

quote:

facebookta ara sıra profiline giriyordum acaba gözüküyormuyum onda bu kişi profline baktı diye.

Sacma sapan konuşma, kız fbı ajanı değil, göremez senin onun profiline baktığını.

o zaman biraz rahatlayım çünkü olmayan bir şey için kavga edebilirdim sevgilisiyle bu yüzden.

quote:

Orijinalden alıntı: darXelcan

değerliyim ayağı

dostum 2 sene önce kaçırdı o şansı ama iyikide olmamış diyorum yurtdışında kaldım 7-8 ay dil öğrendim ne cevherler var gelipte bunun peşinde koşacağımı sanıyorsa çok fena yanılıyor

• face kayıtlı olduğu hotmail adresinde msnde de ekli olduğu kişilere toplu istek yollayabiliyosn ordan gelmiştir şöyle düşün msnden silmemiş seni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hbugra24

face kayıtlı olduğu hotmail adresinde msnde de ekli olduğu kişilere toplu istek yollayabiliyosn ordan gelmiştir şöyle düşün msnden silmemiş seni

ben onu silmiştim hatta saçma sapan bi msn adresim vardı önemli yerlerde lazım olmaya başlayınca onuda değiştirdim ve onu hiç bu adresten eklemedim tel numaram bile değişti 2 sene diyorum hiç bir alakamız yoktu yani.
  • kimsede dememis ki bobrek pesinde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

o zaman biraz rahatlayım çünkü olmayan bir şey için kavga edebilirdim sevgilisiyle bu yüzden.

quote:

değerliyim ayağı

dostum 2 sene önce kaçırdı o şansı ama iyikide olmamış diyorum yurtdışında kaldım 7-8 ay dil öğrendim ne cevherler var gelipte bunun peşinde koşacağımı sanıyorsa çok fena yanılıyor

Kızın profiline baktığını görmesinden neden korktun ? Kızın senin onla hala ilgilendiğini düşünmesindenmi yoksa sevgilisiyle kavga etmektenmi ?

• Sahte hesap açmışlardır belki kızın adına sevgilisi açmış olabilir. Seni denemek içindir belki. Kızla falan konuş eğer konuşuyorsanız sen mi ekledin vsvs
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

değerliyim ayağı

Kızın profiline baktığını görmesinden neden korktun ? Kızın senin onla hala ilgilendiğini düşünmesindenmi yoksa sevgilisiyle kavga etmektenmi ?

benim onunla hala ilgilendiğimi düşünmesinden korktum sevgilisinden niye korkayım

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.